- Konu Sahibi Musedatafa
Ya Bismillah..Bence evliliginize biraz zaman verin..boyle acele edip sonra bosaniyorlar olan o yavrucaklara oluyor ,saka gibi sanki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ay değil mi?4yıl değil yani.4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Seninle biz bir olamayızArkadaşlar ben hayırlısı ile gebe kaldım, tup bebek ilaçlarım çok ucuza satacam, bebeğimin masrafların karşılamak için , ,bana yardımcı olur musunuz
İletişim
lisesisaglk@gmail.com
Bana yazın arkadaşım bende doğal yolla cocuk sahibi oldum doktorum sayesindeINSALLAH bizim gibi 4-5 sene beklemezsin ki hala beklemekteyim :) Doktorlar bile 1 seneden once tedaviye baslamiyor bi BISMILLAH de sabret.. Acele ise seytan karisirmis,Sabrin ise sonu selamet...
INSALLAH bizim gibi 4-5 sene beklemezsin ki hala beklemekteyim :) Doktorlar bile 1 seneden once tedaviye baslamiyor bi BISMILLAH de sabret.. Acele ise seytan karisirmis,Sabrin ise sonu selamet...
Herşeyi Allah bıraktık o ne yazarsa onu okuruz biz :) ondan başka ilah yoktur beklerîzSeninle biz bir olamayız![]()
Arkadaş bana Ulaş doktorum bana doğal yol denetim gerçektenoldu[/QUOTE Bizim daha 1 sene bile olmadı
AnlamadımSeninle biz bir olamayız![]()
Lütfen her topiğe satmak istediğiniz ilaçlar hakkında yazıp iletişim bilgisi paylaşmayın yasak, bugün bu kaçıncı mesajınız.Arkadaşlar ben hayırlısı ile gebe kaldım, tup bebek ilaçlarım çok ucuza satacam, bebeğimin masrafların karşılamak için , ,bana yardımcı olur musunuz
İletişim
....