Anne olamıyorum. :((

aman arkadaslar daha 19 unda akli kafa basmiyoki okumak yok meslek sahibi olmak calismak gibi bir amac yok bul kocayi habire dogur sonrada cocuklarim icin yasiyorum olayi bitti hayat sadece cocuktan ibaret gerisi bos.
Nasil cumle bunlar yaa insanlari nasil yargiliyosunuz herkez okumaknzorubda deil herkesin inkanlari okunaya yetmeyeblir herkwsib kendi tercihi kiz bi cocuk n istyo dye nasil yatgilamissin cok ayip arkadasim boyle laflar cok kotu calismayablir ve cocugu olsun isteyeblir ince fkirlo oldgu icin olmicakminkorkusuyla buraya konu acmis olablir

Canim )Çok üzülüyorum zaman zaman ama RABBİMIZIN TAKDIRI nasibimde anne duymak varsa duycam diyorum nasip iç dünyama 1koseye sıkışıp kalsamda nasip diyorum ALLAHIMA SİGİNİYORUM. İNŞALLAH RABBİMIZIN TAKDIRI bizlerde sarilarak annecim diycek meleklerimizi gonderir AMİN. Gözlerim doldu
Nasipten öteye yol gitmezmiş. Allah inşallah bize de yazmıştır evlat sevgisini yaşamayı. Amin diyorum güzel duana canım benim. Selam ve dua ile...

evlilik çok ayrı bişey. evlilik öncesi 15 yıl birlikteliğinz olsa üstelik çookta mutlu olsanız evlediğinizdede mutlu olacaksınız diye bişey yok. o yüzden evlendikten sonra çcuk yapmak konusunda acele etmeyin. bi süre bekleyin çocuk yapmak konusunda . iyikide olmamış çocuğunuz.. (şimdilik tabi )

ilk başta yakı denen bişey yapıyor beline sonra tutmazsa başka yöntemler ben bilmiyrum birtek yakıyı gördüm. :KK70:
SAÇMALIKKKK ADAM EĞITIMle ultrasonlarla, ilaçla yapamıyor, ama her ne hikmetse otla çöple oluyor, bu farklı bir erkek tarafından yapılıyor olmasın, SIZ TAMA ADLİ VAKASINIZ

Diyosun İnan bana abla ben cok istiyorum bi bebeğim olsun sürekli onunla ilgileneyim :KK43:

İlk defa bi konuyu bu kadar okudum. Bence psikolojik destek al. " sürekli onunla ilgileneyim " diyorsun. Biriyle çok ilgilenen/ilgilenmek isteyen kişiler sevgi ve ilgi eksikliği yaşayan kişilermiş çünkü. Allah akıl versin ne diyeyim.

Eyvahhhh ben bu kızcağızdan 11 YAŞ büyüğüm daha anne olamadım ne yapcaz ??? :)
Ilin şakası ama KARDEŞ daha sabır göstermen çok mesele olacak evliliğinde. Buda sadece bunlardan biri. Şimdiden kendini yıpratırsan yaşlanırsın hemencik benden söylemesi. Hem bence bi iş bulup Bağımlı olmaktan Çıkın. Etrafınızdakiler bu Dünya'dan göçünce ne olacak ?

Nasil cumle bunlar yaa insanlari nasil yargiliyosunuz herkez okumaknzorubda deil herkesin inkanlari okunaya yetmeyeblir herkwsib kendi tercihi kiz bi cocuk n istyo dye nasil yatgilamissin cok ayip arkadasim boyle laflar cok kotu calismayablir ve cocugu olsun isteyeblir ince fkirlo oldgu icin olmicakminkorkusuyla buraya konu acmis olablir
Asil senin cümleler nasil cümleler bunlar yaa, herkez okumali, en azindan bir meslek sahibi olmali. Varmi öyle ???
Okumaya imkani yok ama cocuk yapmaya var, öylemi ? Okumaya imkani yok...insan isterse okurda, meslek sahibide olur.
Kiz cocuk istiyor diye tabiki yargilariz, cünkü bizler diyoruzki daha cok kücüksünüz, cocuksunuz bizlerin gözünde, ilk önce mesleginizi yapin. Nesi ayipmis evladim ? Nesi kötü cocugum ? Okumakmi ayip ? Meslek sahibi olmakmi ayip ?
Cocugum olmaz korkusu 30 yasindan sonra söylemek anlasilirda, daha cocuk yasinda, dört aylik evli bir kiz cocugun söylemesi normalmi ???

yeminlen 4yıl diye okudum yazık dedim..
dört ay nedir ki bacım ?

Biz eşimle 2 senedir tanışıyoruz ailesini tanıyorum herşey yolunda ama eşim çalışmıyor tek sorun o ama maddi durumuz cok iyi tek derdimiz cocuk :KK43:
Cocugum, evladim, esin birde calismiyor, nasil maddi durumunuz iyi oluyor ya ??? Kesin kayinvalide, kayinpederin eline bakiyorsunuzdur, ayri evdede degilsindir. :KK43:
Cocuk istiyorsun ama onun güzel bir ortama dogmayacagini biliyorsun degilmi ?

Yahu icimiz parcalana parcalana, üzüle üzüle yorumlar yaziyoruz ama konu kandirmaca galibe. Cünkü bu kadarida peeesss artik diyorum. :KK70::KK70::KK70:

eşiniz işsizmiş, yeni evliymişsiniz, hiç gezip tozmak , birbirinize vakit ayırmak, yazın tatile çıkmak gibi bir niyetiniz yok mu? birbirinizi tanımıyorsunuz bile, bu nasıl bir cesaret..

Evlendim bebek dusunmek karar verdik ama 7 ay olmadı sonra oldu 6 sene aradan sonra yine ikincisini karar verdik yine 6 ay olmadı sonra oldu oluyor oyle cnm Relax ol dua et olur inşallah

Asil senin cümleler nasil cümleler bunlar yaa, herkez okumali, en azindan bir meslek sahibi olmali. Varmi öyle ???
Okumaya imkani yok ama cocuk yapmaya var, öylemi ? Okumaya imkani yok...insan isterse okurda, meslek sahibide olur.
Kiz cocuk istiyor diye tabiki yargilariz, cünkü bizler diyoruzki daha cok kücüksünüz, cocuksunuz bizlerin gözünde, ilk önce mesleginizi yapin. Nesi ayipmis evladim ? Nesi kötü cocugum ? Okumakmi ayip ? Meslek sahibi olmakmi ayip ?
Cocugum olmaz korkusu 30 yasindan sonra söylemek anlasilirda, daha cocuk yasinda, dört aylik evli bir kiz cocugun söylemesi normalmi ???
yaa kiz evlenmis isteseydo okurdu... herkez okumak zorunda deil herkes seninle ayni duuanmeknzorunda deilki kiz evliligi secmis anne olmak istyor tecrubesiz oldgu icinde 4 ay olmadgi icin kendini korkutmus belliki buraya acilan konular dertlesmek icin azar yemek icin deilllllll

4 aylık evliyim ama anne olamıyorum cok kötüyüm
Sende aynı benim gibisin canım bende ilk aydan niye anne olamıyorum diye başladım üzülmeye 7 ay oldu hala yok. 1
ay önce doktora gittik bende kist eşimde azospremi çıktı. bence hemen doktora git erken daha diyenlere bakma eğer bir sorun varsa erkenden çözülsün.:KK51:

acele etme. doktora git. eşin iş bulsun. taze evliliğin tadını çıkar. denemeye devam. gerçek üstü bir mesaja tavsiyeler bu kadar ancak. millet 4 yıldır olmuyor diye üzülüyor. 4 ay için kimse ah vah etmez burada. takma kafana.

Back
X