Öncelikle herkese iyi geceler dilerim.. Özellikle çocuk sahibi olan üyelerin beni daha iyi anlayacağını düşündüğümden dolayı,sizden ricam yorum yapmanız veya bana yol göstermeniz. 7 ayı aşkındır bir beraberliğim var,kendisi 4 sene önce boşanmış ve bir tane de dünyalar tatlısı oğlu var. Oğlunun velayeti annesinde ama zaten haftanın 3 günü de babasında kalıyor. Gelelim asıl konuya.Oğlu beni başlarda kabullenemesede sonrasında kabullendi ve iyi anlaştık güzel vakit geçiriyorduk.Bu arada hergün okuldan babası alır babası bırakır.Geçenlerde sevgilimin işi çıktı ve annesi de okuldan alamayınca benden rica etti ve tabi ki kabul ettim.Okuldan aldım,sonra beraber pizza yedik,oyunlar oynadık eve geçtik film seyrettik.Sonra da zaten sevgilim geldi.Okuldan çocuğu benim aldığım için annesinin sinirlendiğini söyledi.Ve zaten o gün beraber kaldık hepimiz. Ertesi gün annesi çocuğunu arayınca sitemli ve tripli konuşuyordu “eve gel konuşucaz” gibi cümleler söyledi.Ben tepkisini anlayamadım.Neden sinirlendi diye şaşırdım hatta.Çünkü anne olmadığım için empati kuramadığımı fark ettim. Zaten o olayın sonrasıda telefonla ne zaman babasını arasa ve benim cümlem geçse annesinin içten içe sinirlendiğini sevgilimle beraber fark ettik.Bu arada bahsettiğim hanfendi ile yüz yüze geldik,ben çocuğu aşağı indirince merabalaştık sadece ama bu olay okuldan alma olayından önce olmuştu zaten. Sizce kızmakta haklı mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.