• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olanlar özellikle bu soruya bakabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Feyk yazdim konu sahibesi yok yok dedi :) feykin kokusunu 200.000 km oteden aldim, bu guya sevgi poncigi yazmis ki adamin dunyalar tatlisi oglu dfsdfshsdhhs yersennnnn.
Bana özelden anlattıklarını duysan şok olursun. Anlatamıyorum özeli diye. Fake midir bilmem fotoğraf falan da göndermiş. Banlı diye bişey diyemiyorum ama gelirse bana anlattıklarını konusunda anlatması gerekiyor.

Tabiki haklı. Ne haddinize pardon da. Esinin sevgilisi niye çocugu alıyor. Herkes bir yerini bilsin

Sizde artniyet yoktur tabiki ama anneyi haklı buldum bende. Belki siz annenin yerinde olsanız siz de hak verirdiniz. Henüz resmi birşey yok aranızda. Çocuk için uygun degil bana kalırsa, çünkü sizle olmazsa başka biri o olmazsa başka biri çocuğu alacak olursa psikolojisi bozulabilir.

Anne sonuna kadar haklı. 7 aylık bir ilişki, eski eşimin sevgilisi çocuğumu okuldan alıyor beraber kalıyorlar vakit geçiriyorlar filan. Ben yıkardım ortalığı.
Suçun büyüğü babada zaten.
Sizde elbette art niyet yok ama siz bu kadar müdahil olmayın.
Mesela siz niye çocuğu aşağıya indiriyorsunuz ve o esnada annesiyle merabalaşıyorsunuz. Babası yapsın bu işleri. Hoş değil.

Elin kadini neden okuldan alsin ki benim cocugumu? Kimseye guven olmaz bu devirde. Kadin da ona bozulmustur.
4 yil once bosandigi adami kiskanacak hali yok ya

Öncelikle herkese iyi geceler dilerim.. Özellikle çocuk sahibi olan üyelerin beni daha iyi anlayacağını düşündüğümden dolayı,sizden ricam yorum yapmanız veya bana yol göstermeniz. 7 ayı aşkındır bir beraberliğim var,kendisi 4 sene önce boşanmış ve bir tane de dünyalar tatlısı oğlu var. Oğlunun velayeti annesinde ama zaten haftanın 3 günü de babasında kalıyor. Gelelim asıl konuya.Oğlu beni başlarda kabullenemesede sonrasında kabullendi ve iyi anlaştık güzel vakit geçiriyorduk.Bu arada hergün okuldan babası alır babası bırakır.Geçenlerde sevgilimin işi çıktı ve annesi de okuldan alamayınca benden rica etti ve tabi ki kabul ettim.Okuldan aldım,sonra beraber pizza yedik,oyunlar oynadık eve geçtik film seyrettik.Sonra da zaten sevgilim geldi.Okuldan çocuğu benim aldığım için annesinin sinirlendiğini söyledi.Ve zaten o gün beraber kaldık hepimiz. Ertesi gün annesi çocuğunu arayınca sitemli ve tripli konuşuyordu “eve gel konuşucaz” gibi cümleler söyledi.Ben tepkisini anlayamadım.Neden sinirlendi diye şaşırdım hatta.Çünkü anne olmadığım için empati kuramadığımı fark ettim. Zaten o olayın sonrasıda telefonla ne zaman babasını arasa ve benim cümlem geçse annesinin içten içe sinirlendiğini sevgilimle beraber fark ettik.Bu arada bahsettiğim hanfendi ile yüz yüze geldik,ben çocuğu aşağı indirince merabalaştık sadece ama bu olay okuldan alma olayından önce olmuştu zaten. Sizce kızmakta haklı mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.
Şimdi herkes konu sahibinin çocuğu okuldan almasının annesini sinirlendirmiş olabileceğini düşünüp hak vermiş ama şurdaki tuhaflığı gören bi ben miyim acaba? Çocuk konu sahibini başlarda kabullenememiş ama sonradan alışmış. Alışana kadar beraber kalınmış, vakit geçirilmiştir, öyle hopps diye alışılmaz. Çocuğun anası bu vakte kadar nerdeymiş? Takılması gereken nokta çocuğun babasının sevgilisi tarafından okuldan alınması olduğunu düşünmüyorum. Bir de bir kadına güvenip çocuk emanet etmenin şartının babası ile nikahlı olması olmamalı bence.Güven bu kadar kolay mı? Üvey anne /baba dehşeti haberleri gören bi ben miyim acaba? Bu çocuk konu sahibi ile alışana kadar vakit geçirmiş, annesi buna izin vermiş, eee yani şimdi ne değişti?

Şimdi herkes konu sahibinin çocuğu okuldan almasının annesini sinirlendirmiş olabileceğini düşünüp hak vermiş ama şurdaki tuhaflığı gören bi ben miyim acaba? Çocuk konu sahibini başlarda kabullenememiş ama sonradan alışmış. Alışana kadar beraber kalınmış, vakit geçirilmiştir, öyle hopps diye alışılmaz. Çocuğun anası bu vakte kadar nerdeymiş? Takılması gereken nokta çocuğun babasının sevgilisi tarafından okuldan alınması olduğunu düşünmüyorum. Bir de bir kadına güvenip çocuk emanet etmenin şartının babası ile nikahlı olması olmamalı bence.Güven bu kadar kolay mı? Üvey anne /baba dehşeti haberleri gören bi ben miyim acaba? Bu çocuk konu sahibi ile alışana kadar vakit geçirmiş, annesi buna izin vermiş, eee yani şimdi ne değişti?

sanırım bız anormalız sadece ıkımız boyle dusunuyoruz

Görüşünüz için teşekkür ederim.Kusura bakmayın bu soruyu sormak için yeni üye oldum sorularınızı göremedim.Eski eşinin özel hayatında da biri olduğunu biliyoruz daha önce de zaten hanfendi erkek arkadaşı ve oğlu ile tatile gitmiş sanırım.Tatile gittiklerine göre bence oğlunun da hayatına dahil olmuş.Okuldan alma konusunu açıkça belirtmek istiyorum o gün erkek arkadaşım kendi yakınlarından da rica ediyor fakat herkes meşguldü annesini ve kardeşini aramıştı. Son çare olarak beni aradı.Bu arada aşağı indirmek konusunda hanfendinin kızdığını düşünmüyorum.O gün evde babası ben ve oğlu sevgilimin evindeydik.Beraber vakit geçirdik.Erkek arkadaşımın işi çıktı ve gitti. Anneside o taraftan geçerken oğlunu görmek istedi,arkadaşına söyler misin aşağı indirsin oğlumla vakit geçireyim gibinden bir konuşma oldu.Tek başına kendisi inemezdi,benim götürmem gerekiyordu.Hatta annesi ile o gün tanıştık.Hatta içimden ne kadar naif ve tatlı bir kadın demiştim.Çünkü bana “İstersen sen de gel,sıkılırsın” demişti.Ama bu okul olayından sonra oğlu benim adımı söylese içten içe sinirleniyor gibi.
Ahahah ne yani, hanımefendi sevgilisi ile çocuğu tatile götürürken mesele yok, size alışana kadar vakit geçirirken çocuk herşey iyi, siz okuldan alınca mı wowowo?

Her şeyin o kadar nizami olduğunu düşünmüyorum ben çocuk konusunda. Babanın işi uygundur o alıp bırakıyordur. Bu sorumluluğu babaya yıkmak değil, sorumluluğu paylaşmak. Siz de eşinizle paylaşmışsınız daha uygun olduğunuz için. Kadının durumdan haberi olmadığını anlıyorum ben konudan hala. Baba haber verseydi belki olay yaşanmadan karşı çıkacak çözüm bulacaktı.

Bir de 22 yaşında çocuğa çocuk emanet edilmez ya. Ben etmem, siz de etmezsiniz muhtemelen, kimse etmez bence.
Kudra benim çocukların bakıcısı da çok büyük değildi, bu kızımızdan belki 2 yaş büyükmüştür başladığında, ama çocuklara benden iyi baktı, hiç anne olmamış kız, bazı kadınlar gerçekten çok anaç olabiliyor.

Babasının gözüne girmek için çabalıyorsunuz demenize alındım hanfendi.Ben ona masum bir çocuk olduğu için bu kadar çaba sarfediyorum.
İlerde evlendiğimde aynı evde yaşadığımızda çocuk nerede kalacak ? Tabi ki babasında kalacak öyle değil mi ? Ütüsü,yemeği vb. o evde kim yapabilir ? Ben tabi ki.Çocuk eve geldiğinde bu sorumluluk ben de değilse kimde ? Sizden duymak isterim.
Ya anaç bir yapın vardır anlarım, gezmek tozmak eğlenmekte falan gözün yoktur, aile hayatı istiyor olabilirsin anlarım. Ama kimseyi şu paşa hayatına alıştırma be kızım, biz çocuğumuzun babasına yapmıyoruz, hemen alışıyorlar, sen bi de kendi çocuğun olmayan bir çocuğun sorumluluğu+ev işleri + kendi işini sırtlanacaksın. Kolay mı sanıyorsun? Belki kolaydır sana, ama işin sonunda madalya takılmayınca zoruna gidecek, anası sevgilisi ile gezerken sen onun bebesini pışpışlayacaksın, ne kadar severek yapsan da zoruna gidecek.

Kadın pişman olmustur belki bosandigina boşanma sebebiyle ilikilendirebilirsiniz sözlük bişey yok aslında sevgiliniz dikkat etmeli nihayetinde ama siz sevgilinizle içli dişli olsanız da çocuk ile fazla yakın olmayın ileride ilişkiniz ciddiye binerse çocukla da annesiyle de muhatap zaten olacaksınız maalesef simdiden ne gerek var siz sevgilinizle takilin şimdilik ya ilişkiniz yolunda gitmez ayrilirsaniz çocuğun aklı karışmasın bunu sevgiliniz düşünmemiş siz düşünün
Bence çocuk la gorusussun bir baksın ortama

Eski eş çocuğun psikolojisini düşünse “eve gelince konuşucaz” gibi bir şey demezdi. Bariz kıskanmış. Boşanan kişilerin hayatlarına yeni birileri girebilir bunu çocuğun gözünde olağanüstü bir şeymiş gibi lanse etmek, uzak tutmaya çalışmak daha yanlış bence.

Boyle bir durumla karsi karsiya kalsam, esimin sevgilisinin almasina bende sinir olurdum.
Eşim sevgilisine sonsuz guveniyor olabilir ama ben guvenmek zorunda degilim, ve bu hayattaki en degerli varligim tanimadigim birine emanet edilsin istemem.
Sizin icin soylemiyorum ama her gun neler okuyor neler goruyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X