• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olanlar özellikle bu soruya bakabilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 ay kisa degil bana gore..napicaksiniz4 yil flort mu edeceksinjz? Bir sekilde bi yerden hayatlarina dahil olacaksiniz helede evlilik dusunuyorsaniz ki yoksa cocukla neden tanisasiniz?

Ha annesi cocuguna eve gel konuscaz diyorsa kendi bilecegi is ama cocugunu yipratmaktan baska birsey olmaz.. buarada belki kiskaniyodur belkide seni tanimadigindan oyle davraniyodur
Bence de kısa değil.Koskoca dolu dolu 7 aydan bahsediyoruz.

Yani kisa diyenler neye gore kisa diyor bende anlamis degilim.. diyorum ya evlilik dusunuyorsaniz 7 ay yeterli 1 senede az o zaman2 senede..

Konu sahibi 22 yaşında ve 30'dan önce evlilik düşünmüyormuş. Önlerinde en az 8 sene var yani. Buna kıyasla 7 ay çok az bir süre.
8 sene kim bekleyecek kendisini orası da muamma.
Adamın oğlu babasından önce evlenir bu gidişle.

Konu sahibi 22 yaşında ve 30'dan önce evlilik düşünmüyormuş. Önlerinde en az 8 sene var yani. Buna kıyasla 7 ay çok az bir süre.
Evlenmek için sizce kaç sene beklenir ? Merak ettim fikrinizi

Evlenmek için sizce kaç sene beklenir ? Merak ettim fikrinizi

Kişilere, şartlara, istek ve beklentilere göre değişir bu. 2 sene de olur 10 sene de.
Biz 6. senemiz dolmak üzereyken evlendik mesela. Ama biz hayatın benzer noktasında duran iki insanız. Yolumuz, yaşlarımız, şartlarımız, isteklerimiz benzerdi.

Siz ise sevgilinizle çok farklı noktalardasınız.
Yaş farkınız, onun evlenip ayrılmış olması, çocuğu olması ve sizinkilerden daha farklı sorumlulukları olmasıyla hayatın aynı noktasında değilsiniz.
8 sene demek sizin için 30 yaş demek -ki evlilik için çok normal bir yaş. Ama 8 sene sevgiliniz için 40'ı geçmek, belki 50'ye merdiven dayamak, oğlunun ilkokul, orta okul mezuniyetlerine katılmak, ergenliğiyle ve sınav stresleriyle boğuşmak, üniversite sevincini paylaşmak demek.
Şu an bu farklılık size çok büyük gelmiyor olabilir ama dışarıdan bakıldığında aranızda uçurumlar var.

Ben hic yaslara bakmamistim😐 zaten
Sadece 7 ay icin yorum yaptim evlilik dusunuyolarsa diye.. ama 8 sene dile
Kolay uzun bir zaman.. cocuk simdi 4 ysindaysa o zaman 12 olur. -ki bencede iliskileri o
Kadar uzun surmez eger konu sahibi 30
U beklerse evlenmek icin

Kiskanmadigindan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz
Bosanmis, bosanmayi kadin istemis, kadinin da hayatinda biri varmis. Neyini kiskansin? Ben cocugumu senelerdir tanidigim arkadaslarima bile emanet edemezken babasi 7 aydir tanidigi birine emanet etse dünyayi basina yikarim. Haftanin 3 günü de görmesine izin vermem.

Kusura bakmayın hiiiiç inandırıcı bulmadım

Adamın çocuğu varsa en az 35 yaşında siz 22yim demişsiniz olacak iş değil. Nerde tanıştınız? Üniversitedeyken gelip okul kapısında mı bekledi??

Sağlık çalışanıyım demişsiniz, o nasıl oluyor, madem 22 yaşındasınız ünvden ne zaman mezun oldunuz?

Son noktam da sağlık çalışanları işten gelip eve yığılıp kalıyor, 72 saat nöbetten sonra adamın evine gidip çocuğuyla ponçik ablacılık nasıl oynuyorsunuz??

Kusura bakmayın hiiiiiiiiç inandırıcı değil
18 yaşındayken 36 yaşında birisiyle görüşmüştüm. Mutlaka bir yerlerden tanışılıyor. Bir kafede barda tanışır, spor salonunda tanışır… tanışabileceği dolusuyla ortam var yani 😄. Ben ortak tanıdık vasıtasıyla tanışmıştım mesela. Dayımların arkadaşıydı 🤷🏼‍♀️. Adam çok erken evlenip çocuk sahibi olmuş da olabilir, konu sahibi yazdı mı adamın ya da çocuğun yaşını, bilmiyorum.

18 yaşındayken 36 yaşında birisiyle görüşmüştüm. Mutlaka bir yerlerden tanışılıyor. Bir kafede barda tanışır, spor salonunda tanışır… tanışabileceği dolusuyla ortam var yani 😄. Ben ortak tanıdık vasıtasıyla tanışmıştım mesela. Dayımların arkadaşıydı 🤷🏼‍♀️. Adam çok erken evlenip çocuk sahibi olmuş da olabilir, konu sahibi yazdı mı adamın ya da çocuğun yaşını, bilmiyorum.
Banlanmış ben cevap vereyim. 39 yaşında adam.

90’lardan ışınlanan trt haber spikeri misiniz? Esen kalın ne 😂 Üzgünüm ama çok yapmacık oldu bu mesajınız, iyi niyetinize olan inancımı yitirdim. 🙄

Bu arada o esen kalın’ı haberleri sunan kadının adı soyadı sanıyordum ben küçükken 😂😂😂

Esen kalin diyor ama cocugun annesine de hanfendi diyor 🙃 ben kadin hanimefendi degil herhalde o yuzden hanfendi yazmistir derken esen kalin gelmis 🤣 Kesin egitimli ve meslek sahibidir bir de kalibimi basarim. Aralari okumadim ama eminim yağğnee🤣

Bosanmis, bosanmayi kadin istemis, kadinin da hayatinda biri varmis. Neyini kiskansin? Ben cocugumu senelerdir tanidigim arkadaslarima bile emanet edemezken babasi 7 aydir tanidigi birine emanet etse dünyayi basina yikarim. Haftanin 3 günü de görmesine izin vermem.
Kadının hayatındaki o biri hiç mi ilgilenmiyormus çocukla ... Bu soruyu da sordunuz mu .. ikisi de yanlış bence .. ortada evlilik ciddiyet yokken.. hos üvey anneler bile neler yapıyor ya bu devirde o ayrı..

Konu sahibi 11 yil sonra 33 yaşında evlenirse ki bunu istiyor ev alacak araba alacak 30u kesin geçecek...

Bu 39 luk çıtır (!) olur 50 yaşında karto

Neyse oyun ablasıydi konu sahibi di mi?

Ay iyi ki 18 yaşındayken o kadar yaşça büyük biriyle görüşüp hevesimi de dersimi de almışım da 22 yaşında kimsenin cici annesi olmaya falan heveslenmemişim dedim birden :D. Benim görüştüğüm adam hiç evlenmemişti, çocuğu da yoktu. Adam yabancı ve baya cooldu ben de dilciyim 😅. Ona rağmen yaşantı ve kafa yapısı farkı o kadar büyüktü ki yürütmek çok zordu 😄.

Konu sahibinde ben üvey anne olacak potansiyeli sezdim :D
Tam bir üvey anne profili var.

Çocuklu bir adam ile ilişki zordur çocuk yaş itibariyle tepki verir babasını paylaşmak istemez annesi ile babasını bir arada görmek ister anne yürümeyen evliliğinden eski eşi sorumlu tutar başkası ile mutlu olmasını inanmak istemez birde çocuğu ile grup dışı kalırsa kıymete biner eski eş ve çocuğu kullanarak tepki verir kendini bilen kadın ne boşandığı eşe nede yeni sevgilisine tenezzül etmez burda benim gördüğüm çok erken tanişmişsiniz bir çizgi seviye olsun ki siz rahat edin bunları çocuklu bir adam ile ilk evliliğini yapmış 21 yıllık evli 4 çocuk annesi bir kadın olarak söylüyorum eşimin ilk eşinden oğlu ki beni benim oğlum derim beraber büyüdük o da bana anne der ben geldiğim de 3 yaşında idi ama inanın hiç kolay olmadı Allah kolaylık versin sabır versin sadece eş sevgisiyle inanın olmuyor çok ince ayarlar gerekli Allah kolaylıklar versin

Ben benzer bir mevzu yaşadım hatta konumda var. Boşandıktan kısa bir süre sonra babası oğlumu yeni sevgilisiyle tanıştırmakla kalmamış aynı yatakta uyumuşlar. Oğlum rahatsızlığını dile getirdiğinde öğrendim haklı olarak tepki gösterdim ve 3 ay çocuğumu asla göstermedim. Benim ki kıskançlık değil tamamiyle oğlumun psikolojisini düşündüğümdendi. Ayrılığın üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin çocuklar anne ve baba ayrılığını kabullenemiyor malesef bununla ilgili öngörüde bulunmak içinde uzman psikolog olmaya gerek yok. Arada resmi bir birliktelik olmadığı sürece anne ve babanın sevgilileriyle çocuklarını bu denli içli dışlı bir diyaloğa sokmalarını doğru bulmuyorum. Evliliklerin bir garantisi yok. Flörtün şansı ise daha az. Ee hayatı boyunca kim bilir kaç kişi girip çıkacak hayatına ve oğlum her defasında farklı kadınlarla muhatap olacak. Evlilik, ilişki ve kadına bakış açısını babasının saçma sapan sorumsuz davranışlarıyla mı geliştirecek bu çocuk? O zaman onu kıskandığım için çocuğu göstermediğimi düşünen adam şimdi bana sen haklıydın ve en doğrusunu yaptın diyo. Çünkü sevgilisinin de bir çocuğu varmış ve kadın aynı evin içinde üç kişi yaşamaktan imtina etmemiş ilişkileri de çocuğun onu sevmemesi ve kabul etmemesi sonucu bitmiş. Hassas ve karışık mevzular bunlar ama tek önemli olan taraf çocuklar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X