ANNE OLDUKTAN SONRA DEĞİŞMEK

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.358
548
29
Burada hamile kalınca cocuk olunca eşinin degıstını ilgisiz oldugunu söyleyen hanımlar vardı. Ama bende durum tam tersi değişen ben şikayet eden eşim .çoçuk yokken eşimle çok ilgilenirdim öper sarılırdım sevdiğimi söylerdim onsuz duramazdım. Halada sevıyorum ama mesela bikaç gun annemde kalırım eve geldiğimde o öper o sarılır cok özledim der ama bende tık yok .Oda bunu yuzume vuruyo .Sen benı artık sevmiyosun bıle dio. Ama oyle degıl sevıyorum ama bana ne olduğunu anlamış degılım. Tartıstıgımızda sureklı ailesinin yaptıklarını sende onlar gibisin diorum bı anlık öfkeyle. Ama oda ailesinin bana yapılan haksızlıklarının farkında bunu biliyo soyluyoda. KV nın babası ölmüş ara dıyorum aramıyo onlar " insan degıl bizi köpek yerıne katıpta bı haber bıle verelim dıye düşünmüyorlar bnde aramıyorum " dio (bz kvnın babasının olduğunu dıdının dısından öğrendik. Neyse konu o degıl .Hanı desem ailesi yuzunden eşimden uzaklaştım bılmıyorum eşimde bni haklıyo .Neden boyle oldum ben ya

Bu durumu aşabilirsen lütfen banada taktik ver. Yakın zamanda evleniyorum. Nişanlım şimdiden söylüyor çocuk olunca kıskanırım sürekli onla ilgilenirsen diye

Valla asarsam soylucem çok sıkıntı oluyo .Göze batıyorum :))) yanlış anlaşılma var ortada ama o benım onu sevmediğimi dusunuyo

Bence doğumdan sonra kadınlarımız tüm ilgisini bebeğe veriyor.Tabiki bebeğe çok fazla ilgi göstermemiz gerekir ancak kocalarımıza da özen göstermeliyiz.Sonuçta o bebeği onunla yaptık, sen bebeğini ne kadar düşünüyorsan anne güdüsüyle o da düşünüyor.

Bizdede aynı sorun var eşim dile getirdiğinden beri dikkat etmeye çalışıyorum
Annesigille ilgili şikayetlenmelerimiz yeterince yorulduğumuz için tahammülümüz azaldığından sanırım
Önceden aman kv işte der geçerdim şimdi kocaya doğru ilerleyen bıd bıd bıd bıd

Normal bir ruh hali değil kadın da olsa erkek de olsa ilgisizliğe ne kadar dayanır ko insan,2 kişilik bir dünya kurup adamı dışarda bıraktıysan yakında o da kendine yeni bir dünya kuracaktır bu ya aldatma olur ya da arkadaşlarına dışarıya çok takılma olur

Yanlıs yaptığımın farkındayım ama nasıl aşıcam bılmıyorum. Eşimle anlayın işte o bile olsun istemiyorum. Çok seviyorum ama onu

Kocalarda suç var ama onlarda haklısın diyip kenara geçmesin. Tavrını net gostersın

Doğru söylüyosun toparlanmam lazım artık

Bunun sebebi çocuğun ihtiyaçlarını tek başına karşılamanız. Bakin arada bir pış pışlamaktan bahsetmiyorum baya baya paylaşmaktan bahsediyorum.
Eğer eşiniz beni sevmiyorsun derse bebeğe sen bak biraz o zaman dinlenmiş olurum deyin. Sizin şu an deli gibi aşık olduğunuz kişi çocuğunuz haliyle eşiniz onunla bağını, sizin gözünüzde, sizinle aynı seviyeye çekerse, işler değişecek. Şu an belki de evde ki yabancıyı oynuyor eşiniz?

Cocuktan sonra ben de degistim...
Ama ben tutkuyu da nefreti de cok uclarda yaşıyordum...simdi normallestim yorgunluktan hep

Evde oldugunda bakıyo . Suan işleri çok yogun eve gelmesi saat 21.00 buluyo. Geldiğinde oynuyo bıraz sonsra uyuyo .3.4 hafta oluyo izini bıle yok .Evde olsa bakar aslında

Yanlıs yaptığımın farkındayım ama nasıl aşıcam bılmıyorum. Eşimle anlayın işte o bile olsun istemiyorum. Çok seviyorum ama onu

Geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum.Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 2 ay kadar eşiml ilişkim olmadı istemiyordum.Tamamiyle hamilelik ve sonrasında loğusa piskolojisi.Eşine sürpriz yapabilirsin destek alabileceğin biri okmu etrafında bebişinle ilgilense sende kocana yemek yapsan bir akşam şöyle..

Olmaz bebeğimi kimselere bırakmam odaha 6 aylık çok küçük .Bikere kvye bıraktık tabı oda rızam dısıydı ama oldu .Eşimle çıktık gezdik ben ölü gibiydim çok mutsuzdum yediğimiz yemek bıle ağzımdan burnumdn geldı

İkiniz de önceliği çocuğa verirseniz sorun ortadan kalkar bence, bknz. biz. :) şaka bir yana tabii de sadece çocuğa dönüp eşini ihmal etmek araya soğukluk girmesine neden olur. Bence biraz biraz rol yaparak başla, devamı içten bir şekilde gelir inşallah. Çocuğun her zaman eşinden önemli olabilir, daha önce gelebilir ama bunu eşine yansıtmana gerek yok.

İstemsiz oluyo aslında mesela o an aklıma onu öpmek sarılmak gelmiyo o yanağını uzatıyo öpmem için :) daha dikkatli olmam lazım eşimde kırılıyo yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…