- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.358
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Aynen çoçuga verıyorum :)oda kıskanıyo biziİlginin tamamını çocuğa veriyorsan kocaya bişi kalmıyor demek ki :)
Bu durumu aşabilirsen lütfen banada taktik ver. Yakın zamanda evleniyorum. Nişanlım şimdiden söylüyor çocuk olunca kıskanırım sürekli onla ilgilenirsen diyeAynen çoçuga verıyorum :)oda kıskanıyo bizi
Bu durumu aşabilirsen lütfen banada taktik ver. Yakın zamanda evleniyorum. Nişanlım şimdiden söylüyor çocuk olunca kıskanırım sürekli onla ilgilenirsen diye
Buarada hayırlı olsun canım :)Bu durumu aşabilirsen lütfen banada taktik ver. Yakın zamanda evleniyorum. Nişanlım şimdiden söylüyor çocuk olunca kıskanırım sürekli onla ilgilenirsen diye
Bence doğumdan sonra kadınlarımız tüm ilgisini bebeğe veriyor.Tabiki bebeğe çok fazla ilgi göstermemiz gerekir ancak kocalarımıza da özen göstermeliyiz.Sonuçta o bebeği onunla yaptık, sen bebeğini ne kadar düşünüyorsan anne güdüsüyle o da düşünüyor.
Bizdede aynı sorun var eşim dile getirdiğinden beri dikkat etmeye çalışıyorum
Annesigille ilgili şikayetlenmelerimiz yeterince yorulduğumuz için tahammülümüz azaldığından sanırım
Önceden aman kv işte der geçerdim şimdi kocaya doğru ilerleyen bıd bıd bıd bıd
Normal bir ruh hali değil kadın da olsa erkek de olsa ilgisizliğe ne kadar dayanır ko insan,2 kişilik bir dünya kurup adamı dışarda bıraktıysan yakında o da kendine yeni bir dünya kuracaktır bu ya aldatma olur ya da arkadaşlarına dışarıya çok takılma olur
Evde oldugunda bakıyo . Suan işleri çok yogun eve gelmesi saat 21.00 buluyo. Geldiğinde oynuyo bıraz sonsra uyuyo .3.4 hafta oluyo izini bıle yok .Evde olsa bakar aslındaBunun sebebi çocuğun ihtiyaçlarını tek başına karşılamanız. Bakin arada bir pış pışlamaktan bahsetmiyorum baya baya paylaşmaktan bahsediyorum.
Eğer eşiniz beni sevmiyorsun derse bebeğe sen bak biraz o zaman dinlenmiş olurum deyin. Sizin şu an deli gibi aşık olduğunuz kişi çocuğunuz haliyle eşiniz onunla bağını, sizin gözünüzde, sizinle aynı seviyeye çekerse, işler değişecek. Şu an belki de evde ki yabancıyı oynuyor eşiniz?
Yanlıs yaptığımın farkındayım ama nasıl aşıcam bılmıyorum. Eşimle anlayın işte o bile olsun istemiyorum. Çok seviyorum ama onu
Cocuktan sonra ben de degistim...
Ama ben tutkuyu da nefreti de cok uclarda yaşıyordum...simdi normallestimyorgunluktan hep
Olmaz bebeğimi kimselere bırakmam odaha 6 aylık çok küçük .Bikere kvye bıraktık tabı oda rızam dısıydı ama oldu .Eşimle çıktık gezdik ben ölü gibiydim çok mutsuzdum yediğimiz yemek bıle ağzımdan burnumdn geldıGeçici bir süreç olduğunu düşünüyorum.Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 2 ay kadar eşiml ilişkim olmadı istemiyordum.Tamamiyle hamilelik ve sonrasında loğusa piskolojisi.Eşine sürpriz yapabilirsin destek alabileceğin biri okmu etrafında bebişinle ilgilense sende kocana yemek yapsan bir akşam şöyle..
İkiniz de önceliği çocuğa verirseniz sorun ortadan kalkar bence, bknz. biz. :) şaka bir yana tabii de sadece çocuğa dönüp eşini ihmal etmek araya soğukluk girmesine neden olur. Bence biraz biraz rol yaparak başla, devamı içten bir şekilde gelir inşallah. Çocuğun her zaman eşinden önemli olabilir, daha önce gelebilir ama bunu eşine yansıtmana gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?