ANNE OLDUKTAN SONRA DEĞİŞMEK

İstemsiz oluyo aslında mesela o an aklıma onu öpmek sarılmak gelmiyo o yanağını uzatıyo öpmem için :) daha dikkatli olmam lazım eşimde kırılıyo yazık

Kırılmakta haklı. Aynı şeyi biz yaşasak burunlarından getiririz herhalde :) eşim gelince ilk oğlumuzu öper sonra beni öper mesela, hatta bazen ben öpmeyi unutur döner giderim falan. O da hemen sitem eder bir öpseydin diye. :) o an fark edemiyor insan ama dikkat edince de rutine biniyor zaten.

Eşim benim için çok değerli bu yüzden asla onun üstünden ilgiyi istesem de çekemem çok seviyorum çünkü. Hele hamileliğimde doğumumda bana olan desteği, şu an lohusayım beni alttan alıyor, destek oluyor/ mutluyuz neden ona az ilgi göstereyim ki?
O yatınca bazen saçlarını okşuyorum uyanıyor öyle mutlu oluyor ki.
Birbirinizden sevgiyi eksik etmeyin. Benim bebeğime de eşime de verecek sevgim var. Bir iş eksik yapıyorum aileme vakit ayırıyorum. Kendime de ayırıyorum. Mesela şu an kahvaltı keyfi yapıyorum bebeğe kayınvalidem odada bakıyor oh mis :) ben de uzattıkça uzatıyorum. İlla her dakika yanımda olsun, ben bakayım fikri doğru değil bence. Eşime de bırakıyorum ben uyuyorum bazen. Annelerin de dinlenmeye ihtiyacı var ki sağlıklı çocuklar yetiştirsinler.

Aynı sıkıntı bende de var. Oğlum 6.5 aylık aynı şikayeti benim eşim de ediyor

Nebılım içim rahat etmiyo oyüzden babası hariç .Kimseye bırakamam içim içimi yiyor :/ eşime karsı daha dikkatli davranıcam kırılıyo cunku saçma sapan kuruntulara giriyo ben onu sevıyorum

Çocuktan sonra hormonel değişiklikler olabiliyor kadınlarda.
Siz de bunu yaşıyorsunuz.

Bence kafanızda büyütmeyin ve bu eşinize karşı olan davranışlarınızı aşmaya çalışın derim.
Daha çok eşinize eski yakınlığınızı kazanma konusuna odaklanın, nedenlerinden ziyade.
Belli ki hormonel birşey.

Umarım hormoneldır bu eşime karsı kendımı mahçup hissediyorum ..

Bende de bebeğimiz doğduğundan beri vardı bu durum(4aydır) hala azıcık var sanırım
Benim eşim de sızlanmıştı bu konuda...
Elimden geldiğince artık ilgi gösteriyorum. Bebeğimiz uyuduğunda önceden yaptığımız şeyleri yapıyoruz.Daha ilgili olabiliyorum artık. Bebeğinize akşam bakabilecek birisi varsa dışarıya çıkın yemeğe yada kahve içmeye gidin. Çok güzel sohbet etmiştik. Bize iyi gelmişti. Bebeğim dışında da hayatım olduğunu idrak etmiştim

Ben bebeğimi bırakıp biyere gidemem aklım kalıyo içim içimi yiyo bıkere KV ye benım istemedıgım halde bırakıldı .Eşimle gezmeye çıktık ruh gibiydim cok mutsuzdum .Yedigim yemek bile agzmdan burnumdan geldi. Hep eşimi aratıyodum bebegım aglıyo mu mamasını yedımı uyudumu .Rahat edemiyorum eşimle bebegım dısında tek kelime konusmadım

Bebeğim benim akşam 7-8 arası uyur sonrasında gece uyanır 1 gibi. O yüzden ben rahatça çıkıyorum birine bırakıp. Bence bu kadar yormayayın kendinizi. Ben haftasonu artık eşime bırakıp kuaföre bakıma gidiyorum. Gerçekten iyi geliyor. Kendinize zaman ayırın en başta sonra zaten eşinizle ilgilenmeye başlarsınız...

Aynen,insanın şarja da,deşarja da htiyacı var.Çocuklarım küçükken yalnız büyüttüm,fakat bakacak biri olduğunda, örneğin annemdeysem 3 4 aylıkta olsalar ona bırakır,yarım saatlikte olsa bir arkadaşıma gider bir kahve içerdim. Bu molalar çok gerekli bence...

ihmal edilmiş hissedilmesi normal, durumun farkindasiniz, daha dikkatli olursaniz sorun olmaz.

Yanlıs yaptığımın farkındayım ama nasıl aşıcam bılmıyorum. Eşimle anlayın işte o bile olsun istemiyorum. Çok seviyorum ama onu

Psikolojik destek almalısınız. Hem çok seviyorum deyip hem hiç bir şeyi istememek? Normal değil. Çift terapisini öneririm. Burada kim ne dese boş. Bir uzman görüşü lazım. Allah selamet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…