- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.393
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Haklısınız tesekkur ederım :)Psikolojik destek almalısınız. Hem çok seviyorum deyip hem hiç bir şeyi istememek? Normal değil. Çift terapisini öneririm. Burada kim ne dese boş. Bir uzman görüşü lazım. Allah selamet versin.
Koy ikisini bir araya öp mıncıkla,ikinizi de çok seviyorum de.Kız adam kafada kurmus zaten :))) az once öptü yıne bana dedı sen benı sevmiyosun . İlla karşılık verdıgımdemı seviyo olmus olacam töbe töbe adam kendını fişteklemıs resmen :)))
Oyle yapıyım en iyisi :))) kendını fena dolmurmus bu kaçinci sevmıyon diyişiKoy ikisini bir araya öp mıncıkla,ikinizi de çok seviyorum de.
Kıskanmış çok kıskanmış
Ona güzel bir kahve yap beraber için sohbet edinOyle yapıyım en iyisi :))) kendını fena dolmurmus bu kaçinci sevmıyon diyişi
Ona güzel bir kahve yap beraber için sohbet edin
“Çok özledim,seninle konuşmaya ihtiyacım oluyor gün içinde
Seni çok özlüyorum
Yiğidim aslanım çiçeğim böceğim kuşum kargam”
Dediğin an resetlenir,başa döner o merak etme
Demekki farketmeden ihmal etmişsinÖyle yapıcam yazık üzülmüş :) kırılmış bana şapşikcim
Demekki farketmeden ihmal etmişsin
Olsun,en azından eşin bunu dile getirmiş
Sorunu çözmek istemiş
Bu Çok iyi birşey,sende sevgini biraz da ona ver:)))
Hahahaa :)) esin senı oyle kabullenmiş huyunu bildiği için .Ben oyle değildim benım sıpayla sürekli ilgilendiğim için kıskanıyo :)))Senin bari doğumla alakalı geçici bir durum.
Ben bildiğin ruhsuz öküzüm
Geçici falan değil kişiliğim böyle. Allah'tan eşim biliyor onu ne kadar sevdiğimi sorun etmiyor.
Napalım aga öğretmediler insan gibi sevmeyi.
Harala gürele kavga kıyamet küfür ortamında büyüdük.
:))) iyi yapmışsınAz öncesarıldım :) şapşik sen neden bana sureklı benı sevmiyosun diosun ben senı çok seviyorum benı kızdırmadıgın surece hep senı sevecem dedım :)))
:))) iyi yapmışsın
Bende Kıbrıs’a dönünce eşime bunları söyleyecem
Ben de çok ihmal ettim
Dur bir biletlere bakayım
Rica ederim
Pardon smiley yanlış oldu. Kahkaha atılacak bir durum yok sonuçta :)
Haklısın o da doğruOnlarda kendilerince haklı. Eşlerimiz bize oyle yapsa dunyayı dar ederiz onlara
Oyle :)) napalım idare etcez artıkBebegin etkiside var ama.. bi yerde artik esinde olsa yaptiklari birikiyi ve bunye kaldiramiyo..evlilik tamda bole bise
İdare edeceğiz de bazen kavga ya gidebiliyorOyle :)) napalım idare etcez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?