• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olduktan sonra ruh halim ?

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
merhaba kızlar Doğum yapalı 6 ay oldu zor bir Doğum geçirdim , lohusalık Doğumdan daha da zor du kaynanadan dolayı .. şimdi ise sağlık problemim yok iyiyim ama şu var enerjim yok , kafam darmadağınık hep bana yapılan haksızlıklarla meşgul , kendime bakmıyorum , hep pijamalarlayım eşime karşı ilgim azaldı, sadece oğlum ve ben olsun istiyorum ... çalışmak istiyorum ama çocuğumu bırakamam kv ye .. bi yandan çalışmadığım için ya da bileyler üretemediğim için kendimi yetersiz bi işe yaramaz hissediyorum .. bu ruh halinden kurtulmak istiyorum . Önerilerinizi bekliyorum .. lütfen bana iyi gelecek birşeyler söyleyin

K krkmzzz merhaba..
Öncelikle tebrik ederim. Ne mutlu size yavrunuzu almışsınız kucağınıza. Saglikla hayirla büyütün umarim.. o bebiş sizin eşinizle olan aşkınızın meyvesi..
Su an hayatınızın düzeni bambaska bir boyut kazandı. O sebeple psikolojik yaşadığınız olumsuzluklar normal bence. Ama olan olayları düşünmeyin lütfen. Ne yaşadınız bilmiyorum ama olanları geride bırakın
Siz su an 3 kişilik bir ailesiniz. Eşinizle birbirinize destek olmalısınız. Işe baslamak isterseniz kreşleri düşünebilirsiniz. Veya bebeklerle yapılan sosyal faaliyetler var. Onları araştırabilirsiniz. Ama kendinizi iyi hissetmeye çalışın. Siz iyi oldukca bebişiniz de iyi olacak, aile huzurunuz da iyi olacak..

tek başına mısın? eşin destek oluyor mu? annen vs yanında mı?

Sadece çalışıp para kazanınca mı bir şey üretmiş oluyoruz? Yemek yapınca, bir iki şiir yazınca, çocuğuna bi kukla gösterisi hazırlayınca, evi boyayınca üretmiş olmuyor muyuz? Yeter ki severek yapın yaptığınızı, hakkıyla yapın. İnsanoğlu her an üretim halinde zaten.

Anneliğinizede haksızlık yapmayın. Hangi iş pozisyonu çocuk yetiştirmekten daha zahmetli ve kıymetli?

Back
X