• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olduktan sonra ;(((

Eliz007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2017
13
9
36
35
Merhaba
Ben 26 yaşındayım ufak tefek minyon bi kadınım 10 aylık bebeğim var sorun şu zaten göğüslerim hiç bi zaman küçük olmadı ama Doğumdan sonra iyice aldı başını gitti ;( tüm Doğum kilolarımı vermeme rağmen hala büyükler ve sanki iyice sarktı :(( aslında bana kalsa meme küçültme ve diklestirme ameliyatı olmak istiyorum ama eşim hayatta izin vermiyor . Zaten suan emziriyorum . Bi ara egzersiz falan denedim ama olmuyor çok büyük olduğu için fayda etmiyor küçülmüyor toparlanmıyor . Kendim de zayıfım . Var mı önerisi olan benle aynı durumda olan bi çare bilen? Çok rahatsız oluyorum artık , beğenmiyorum hiç , sırt ağrısı duruş bozukluğu da yapıyor kamburum çıktı :((

Sağlık konusunda etkiliyor sa sizi esiniz Karışmasın bir zahmet.çevremde var öyle sizin gibi biri.o da ameliyat oldu.sıkıntı oluyor

O kadar rahatsızsanız bu işi doktor çözer. Eşiniz mi taşıyomuş o ağırlığı, o ağrıyı o mu çekiyomuş da karşı çıkıyo? Sağlık içinse operasyon da geçirirsiniz son çare ama önce bi sporla toparlamaya bakın..

Bu arada inşallah bu doğumdan sonra bende de birazcık kalır :))

Emzirdikten sonra sarktı ve ikisi arasında fark vardı.doktor düzelmez demisti ..Dogumdan 4 yıl sonra düzeldi .Simdi gayette iyi .:KK49:

Sağlık konusunda etkiliyor sa sizi esiniz Karışmasın bir zahmet.çevremde var öyle sizin gibi biri.o da ameliyat oldu.sıkıntı oluyor
Ya ben hep uygun giyindiğim ve uygun çamaşır kullandığımı için dışardan çok belli etmiyorum ama beni etkiliyor arkadaşlarım falan abartıyorsun diyorlar eşim de öyle düşünüyor takıntı yaptın diyor bana :(

O kadar rahatsızsanız bu işi doktor çözer. Eşiniz mi taşıyomuş o ağırlığı, o ağrıyı o mu çekiyomuş da karşı çıkıyo? Sağlık içinse operasyon da geçirirsiniz son çare ama önce bi sporla toparlamaya bakın..

Bu arada inşallah bu doğumdan sonra bende de birazcık kalır :))
Merak etmeyin kalıyor kesinlikle :)

Emzirdikten sonra sarktı ve ikisi arasında fark vardı.doktor düzelmez demisti ..Dogumdan 4 yıl sonra düzeldi .Simdi gayette iyi .:KK49:
Gerçekten mi düzeldi mi herhangi bisey yaptınız mu ?? Benim de fark var biri daha büyük ve sarkık :(

Yag gogsu olsa zayiflayinca kuculur ama degil demekki.. tek care operasyon. Istedigin cocuk sayisina ulasinca yaptrmk mantikli.. cunku bi daha hamile kalirsan tekrar buyuyecek tekrar ayni seyler..

Esin beden istemiomus? Be karisiyo erkekler buna anlamsiz

Keşke bende de birazcık kalsaydı. İkinci doğumdan sonra resmen yok oldular ya o_O

Egzersizle sarkıklığını azaltabilirsiniz.Toparlayıcı çamaşırlarla da küçük ve dik görünüme sahip olabilirsiniz.

Benimde sol göğsüm sağ göğsüme göre daha büyük, normalde 90 takıyordum Doğumdan sonra 100 bedeni buldu 95 e düştü şuan ama benim hala büyükler ;( küçük göğüslü her istediği sütyeni ve kıyafeti rahatça giyebilen insanlara çok imreniyorum ve özeniyorum.Cesaretimi toplayabilirsem küçültme ameliyatı olmak istiyorum, ama tekrar Doğum halinde değişirmi bilmiyorum.

Back
X