- 14 Aralık 2017
- 278
- 493
- 18
- Konu Sahibi Gelgidelimm
-
Merhaba, cocuğunuzun video izlemek istemesi çok normal aynı sorun bizde de var daha önce izlediyse tekrar isticektir mutlaka. Benim kızım da 27 aylık sürekli kızdığım halde babası her sıkıştığında çocuğun eline telefon tutuşturur oldu. Çocukla ilgilen oyun oynayın bulaşıkları yıkayıp geliyorum diyorum sanki 'eline telefonu ver izlesin sen de malak gibi yatabilirsin böylece' demişim gibi direk telefonu cocuğa veriyordu. Bir süre sonra içinden çıkılmayacak hal aldı baktım çocuk sürekli istiyor çıldırdım bidaha bu cocuğun elinde telefon görmicem ben akşama kadar çocukla telefon olmadan gün geçirebiliyorum sen 5 dakika oyalayamıyorsun dedim. Şimdi unuttu kızım yavaş yavaş artık istemiyor. Siz de kararlı olun asla ağladı diye vermeyin bir süre sonra inadı kırılacaktır.Benim icin en büyük dert malesef..Cocuguma yetemiyorum3 yasinda kizim.Calismiyorum.Tek cocugum var.Kizim uysal eziyeti olmayan uyuma saatleri dogdugu gunden beri duzenli olan bir cocuktu.Yormadı beni.Ama surekli telefondan sacma sapan kisilerin cocuklarini cektigi anlamsiz videolari izlemek istiyor.Eline versem butun gun izler ve sesi cikmaz.(Vermedigim zamanlarda da kiyamet kopuyor o kadar agliyor ki sanki cani acımış gibi
Ama ben boyle hayal etmedim anne olmak isterken.Bir hamur gibi nasil ne sekil verirsem o sekli alacak.Ilerde yapacagi yanlis seylerin sorumlusu ben olacagim bu his beni mahvediyor.Markette zararli olan ne varsa istiyor.Babasıda benim gibi.Guzel yetistirmeliyiz deyip icraat sifir..Sıkilmadan oyun oynamak,kizimin tum gununu anlamli gecirmek istiyorum.Ama yok en fazla 10 dk evcilik oynayabiliyorum parka goturuyorum en fazla yarim saat sonra eve gitmek icin can atiyorum.Neden boyleyim,neden resim yapamiyorum onunla ,hamur oynayamiyorum(uzun sure)Nasil düzelebilirim? Ben cocugumu guzel yetistirmek istiyorum ne yapmaliyim ne yapabilirim lutfen akil verin..Benim için herseyden cok cok onemli çünkü onu bu dunyaya ben getirmek istedim simdi onu yanlis yetiştirerek ona bu haksizligi yapamam
Her turlu elestiriye acigim yanlisim neyse duzeltmek istiyorum .Mukemmel anne olmak degil niyetim sadece ruh dunyasi saglikli birey yetistirmek istiyorum..
Benim icin en büyük dert malesef..Cocuguma yetemiyorum3 yasinda kizim.Calismiyorum.Tek cocugum var.Kizim uysal eziyeti olmayan uyuma saatleri dogdugu gunden beri duzenli olan bir cocuktu.Yormadı beni.Ama surekli telefondan sacma sapan kisilerin cocuklarini cektigi anlamsiz videolari izlemek istiyor.Eline versem butun gun izler ve sesi cikmaz.(Vermedigim zamanlarda da kiyamet kopuyor o kadar agliyor ki sanki cani acımış gibi
Ama ben boyle hayal etmedim anne olmak isterken.Bir hamur gibi nasil ne sekil verirsem o sekli alacak.Ilerde yapacagi yanlis seylerin sorumlusu ben olacagim bu his beni mahvediyor.Markette zararli olan ne varsa istiyor.Babasıda benim gibi.Guzel yetistirmeliyiz deyip icraat sifir..Sıkilmadan oyun oynamak,kizimin tum gununu anlamli gecirmek istiyorum.Ama yok en fazla 10 dk evcilik oynayabiliyorum parka goturuyorum en fazla yarim saat sonra eve gitmek icin can atiyorum.Neden boyleyim,neden resim yapamiyorum onunla ,hamur oynayamiyorum(uzun sure)Nasil düzelebilirim? Ben cocugumu guzel yetistirmek istiyorum ne yapmaliyim ne yapabilirim lutfen akil verin..Benim için herseyden cok cok onemli çünkü onu bu dunyaya ben getirmek istedim simdi onu yanlis yetiştirerek ona bu haksizligi yapamam
Her turlu elestiriye acigim yanlisim neyse duzeltmek istiyorum .Mukemmel anne olmak degil niyetim sadece ruh dunyasi saglikli birey yetistirmek istiyorum..
Yav neresi normal! Allahım sabır ver bana. Anneliğinize laf söylemek haddim değil, kızgınlığım yorumlara. Hayır efendim, video izlemesi doğru değil. Bugün anne olsam yarın doğru derdim emin olun benim kızımda yapıyor derdim. Fakat 3 4 yaşlarında kuzenimin bebeği sürekli elinde telefon he bu arada anne baba dede babaanne anneanne gözlerinin durumu iyi. Sürekli video izlicem telefonla oynayacağım diye bugün gözlerinde hafif şaşılık var doktor gözü kaymış dedi üç dört yaşlarında bir bebek bu ya. Gelmiş bir de normalleştiriyorlar 21 yaşında daha hiçbir halttan bir haber benim. Evladım yok, nişanlılık dönemindeyim düğünüm bir kaç ay sonra ve hatta fevli davranışlarım bile oluyor ilişkimde doğruyu bulmak için sürekli araştıran okuyan gezen tozan biri olarak bir evladım olursa bir gün kimden kusuruma bakmasın telefonu eline veremem. Verme, ağlarsa ağlasın. Hayatta her şey onun istediği gibi olacak bir şey Yok. Anne olmadığın için bilmiyor diyecekler şimdi desinler. Umrumda değil. Lütfen , bebeğine telefon verip video izletme.Benim icin en büyük dert malesef..Cocuguma yetemiyorum3 yasinda kizim.Calismiyorum.Tek cocugum var.Kizim uysal eziyeti olmayan uyuma saatleri dogdugu gunden beri duzenli olan bir cocuktu.Yormadı beni.Ama surekli telefondan sacma sapan kisilerin cocuklarini cektigi anlamsiz videolari izlemek istiyor.Eline versem butun gun izler ve sesi cikmaz.(Vermedigim zamanlarda da kiyamet kopuyor o kadar agliyor ki sanki cani acımış gibi
Benim icin en büyük dert malesef..Cocuguma yetemiyorum3 yasinda kizim.Calismiyorum.Tek cocugum var.Kizim uysal eziyeti olmayan uyuma saatleri dogdugu gunden beri duzenli olan bir cocuktu.Yormadı beni.Ama surekli telefondan sacma sapan kisilerin cocuklarini cektigi anlamsiz videolari izlemek istiyor.Eline versem butun gun izler ve sesi cikmaz.(Vermedigim zamanlarda da kiyamet kopuyor o kadar agliyor ki sanki cani acımış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?