Anne Olduumm!!

Gözün aydın gamzecimmm.. tebrik ederim
allah analı bablı büyütsün inşallah...
darısıda bize olsunn artıkk:)))))))))))))

Gamzecigim gözün aydin canim
Allah anli babali büyütsün
Bak zamani gelince oluyomus demi mis kokulu oglusunu bizim yerimizede kokla
Biz hala beklemedeyiz bizde tik yok
hayirlisiyla hamislerin hepsi sirayla kavusurlar bebislerine insallah....öpüyorum canim kendine dikkat et

ay sonunda geldı oglun valla sabırsızlıkla beklıyodum bu karı ne zaman doguracak dıye amanın ne gızel ya darısı bzım basımıza çok ta cekmemıssıncanım ya ne guzel 4 saat od sureklı sancılı deıl demı darsıı bıze valla

Allah analı babalı buyutsun

ayyyy şok oldum gamzecim inanmıyorum yaa hic beklemiyordum dogurdum diye bir topik allah analı babalı büyütsün inş.
canım benim yaa cok sevindim senin adına ne mutlusundur şimdi kimbilir...:asigim:
ve inanmıyorum rüyamda cıktı normal dogum yaptın ve sıra bende en azından rüyamda öyleydi :dance:
benimde sancılarım var kızım cıkmak istiyor artık ayyy hadi hayırlısıı :teytey:

Tebrik ederim canım. ALLAH analı babalı büyütsün.Canım insanın içi parçalanıyor gibi oluyor, fakat yavrunla gözgöze gelince onu kollarına alınca insan her acıyı unutuyor. sende dikkat et, dikişlerin çok taze,dinlen. Humana still tee güzel. Kendine bebişine iyi bak.Darısı bütün hamişlerin başınaa.s.

gözün aydın canım Rabbim analı babalı sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip eder inşallah

ay gözün aydın gamzecim nasıl sewindim anlatamam ay çok güzel bişidir kesinnn darısı bize inşallah hayırlısıyla kavuşalım artık bizde yavrularımıza allah analı babalı büyütsün canımmm

gözün aydın allah analı babalı büyütsünn cnmm
bizim içinde kokla oğlunu :asigim: darısı başımıza inşş

canımmmmmmmm allah analı babalı buyutsun...çok sevindim güzelim..darısı bana....dogumun anadolu hastanesinde oldu sanırsam....doktorun girdimi doguma cnm...ayyy çok heyecanladım valla...yazını görunce:) cnm oglusun ve sen toparlanında ayrıntılı konusmak isterim..öpuyorum ikinizide :)hosgeldin bebeğim manavgata...darısı kızıma :)

ay inanmıyorum kız sana kaşla göz arasında dogurmus suna bak
canım yaaa Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallllaaaahhhh
darısı basımıza
temmuz annisleri patır patır dökülmeye başladı...heheeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…