Anne Olduumm!!

ben de ondan korkuyorum, yani sonraki yaratacağı ağrısından

Benim hala agrıyor ama sezeryan agrısından hafif olduguna eminim ben evin icinde geziyorum yemegimi masada yiyorum(tabi otururken bi tarafıma dogru oturuyorum)ogluma kendim kalkıyoruum..korkma korkma dogumun yanında o ne kii:roflol:

Canımcım hayırlı olsun o zaman sen de geliyon ardımdan
Allaha sukur gece 3.30 da yaptıım oglen yuruyerek hastaneden indiim
Doktorla hastaneyle ilgili cook vukuat oldu benim sonra biara anlatırım hastane değiştirdim doktor değiştirdim gece gece dovuyodu esim benim deli doktoru sormayın basıma gelenleri simdi guluyorum ama cok agladım o gece kızlar
İşte boyu en son kac gunduu 15 gun once 2.700 duu dogumda 3.300 cıktı boy 50 cm.
Dikişim galiba cok..

nasil sevindim anlatamamm..
allah anali babali büyütsün canimmmmmmm :asigim:
ay sokoldum ne diyecegimi bilemiyorum..sen eve mi geldin yafs ..nerden giriosun netee

Evdeyim tabi hayatım yatakta uzanıyom ordan yazıyom catladım zaten size haber veremedim diye zamanında..:dance:

Ay ne guzel canim tebrik ederim saglikla oglusuna kavusmussun.Ben hala unutamiyorum valla cok ozel anlar o anlar yaaa hele bebisin geldigi an :çok üzgünüm: Allah herkese yasatsin bu duyguyu.Aminnn

Aman dua et de sancın gelsin suni sancı cooook zooor oluyoben sıfır sancıyla gittim gene hastaneye gordum ondan sonra ....:1shok:

ay canim benim yha :)))
bende esime diyorumki .. sancim felan gelirse senin ilk isin bilgisayari acmakolsun :)))))))
önce KK ya yazip sonra gidicez diyorum :))) tamam diyo hahha

gamzecim çok ayrıntıya girip taze anneleri korkutmayalım canım :))

aşkito bende eşime dedim kızkardeşime dedim ben doğum yapar yapmaz siteye hemen yazın resmini ekleyin diye .. tabi unutmazlarsa ..

zaten 4 saat degil sancı..sancılar 1.30 gibi basladı ama hafsaa hiç aralık vermedi 5 dk arayla 4dk 3 dk sonrada aralıksız..Kasıklarımdan geldi hep once hafifken guluyodum sonra yıktım hastaneyi
Amaan zaten doktor do dedi kii bagırmadan olmaz bu iş zaten dedi daha iyi konsantre oluyon oyle bu arada anamın kıymetini daha cok anladım walla annee anneciim diye baarındım durdum kıız unutuyon ama acısını bebeğini gorunce allahım dunyanın en guzel hediyesi canından bi parçayı eline veriyolar darısı hepinizin basına Allahım kimseye aratmasın bu hediyeyi olmayanlara da versin rabbim..

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun maşallah

Benim içime doguyo zaten hep sıra sende..:dance:
Walla sancılardan sonra doguma alındıgımda değiştireceklerini bilsem donecektim o acıyla sezeryana ama iyiki donmemişim kız cabuk atlatıyon.
Bide epidurali tercih edin ben bi oglımu emzireyim

canımya allah analı babalı büyütsün çok güzel yazmışsın zor olsada dünyanın en güzel duygusu anne olmak.........
yaşamak lazım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inş.
banada sağsalim oğluşlarımı kucağıma almayı nasip etsin...........

sagol canım bende epidural normal dogum düşünüyorum inş. öyle olur bakalım hayırlısı şuan normal dogum gibi gözüküyor beklemedeyiz
sancılar vururyor arasıra ama gelen giden yok :1no2:
nişanda gelmedi acaba herkezde gelmiyormu bu nişan karnım cok cok aşagılara düştü üstüm boşaldı resmen off gelse artık ne güzel sen atlatın canım benim yaa emzir bakalım ogluşunu ne güzel duygudur kimbilir.bizde yaşıcaz inş. en kısa zamanda
şimdi rahatmısın normal dogum cok daha iyi dimi?

ayy u2remcim daha yeni gördüm yazını kız allah iyiligini versin valla gamzenin dogurdunu görünce ne yalan söyleyim uctum havaya rüyamda o doguruyordu ardından ben :roflol::roflol:

çok güzel bir haber ,allah analşaı babalı büyütsün...darısı geride kalanlara bir çırpıda doğurmak nasip etsin..

gamzecim oglusun nasıl?sütün geliyormu cnm....hastane ve doktor deiştirdim demişssin...kendi doktorun yapmadımı dogumu..hangi hastanede yaptın dogumu

Canım benim walla ilk 2 gun keske sezeryan mı olsaydım demiştim ne yalan soyleyeyim ama simdi o kadar rahatım ki hatta dun aksamustu esimle dısarı cıktık sut pompası almaya bide korse aldım.Mutlaka normal dogum sansını kullan derim ben gobegim bile resmen 4 gunde kuculdu ıyıce yaa..Sancıların varsa hem daha guzel işte benim gibi suni sasncı yemezsin.Hadi seni bekliyorum iyi haberlerlerini kac gundur:teytey:

gözünaydın cnm...allahım analı bablı büyütsün oğluşunu..ikinizide korusun ...darısı biz doğurmamışların başına.... bi çırpıda kurtarsın hepimizi... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…