ben de ondan korkuyorum, yani sonraki yaratacağı ağrısından
gamzecim daha gecen gün konuşuyorduk annem bile takmıyo beni demiştin...sen yookken benimde nişan değil ama kanamam oldu senin uzun sürdü ya doğumun nişandan sonra o yüzden ben de hiçç takmıyorum :sm_confused::sm_confused::sm_confused:...ama şimdi şaırdım ve çoook sevindim...Allah analı babalı büyütsün cnm ...genede çabuk toparlanmışın gibi geldi ...çok mu dikişlerin cnm..
bebeğin dr.unun sölediği gibi mi doğdu boyu kilosu yaniii ...
hee bide sen kaçıncı haftanda doğum yapmış oluyosun??
nasil sevindim anlatamamm..
allah anali babali büyütsün canimmmmmmm :asigim:
ay sokoldum ne diyecegimi bilemiyorum..sen eve mi geldin yafs ..nerden giriosun netee
cnm normal doğumlarda buradaki hastanelerde genellikle 1 gün yatırılıyor zaten...ay ne güzel darısı başımıza...arzu da duyunca iice heveslencek şimdi sıra onda sayılır bide sema da....bak psikolojik heralde bana sancı mı geliyor ne....:roflol::roflol::roflol:
ay sonunda geldı oglun valla sabırsızlıkla beklıyodum bu karı ne zaman doguracak dıye amanın ne gızel ya darısı bzım basımıza çok ta cekmemıssıncanım ya ne guzel 4 saat od sureklı sancılı deıl demı darsıı bıze valla
Allah analı babalı buyutsun
ayyyy şok oldum gamzecim inanmıyorum yaa hic beklemiyordum dogurdum diye bir topik allah analı babalı büyütsün inş.
canım benim yaa cok sevindim senin adına ne mutlusundur şimdi kimbilir...:asigim:
ve inanmıyorum rüyamda cıktı normal dogum yaptın ve sıra bende en azından rüyamda öyleydi :dance:
benimde sancılarım var kızım cıkmak istiyor artık ayyy hadi hayırlısıı :teytey:
cnm normal doğumlarda buradaki hastanelerde genellikle 1 gün yatırılıyor zaten...ay ne güzel darısı başımıza...arzu da duyunca iice heveslencek şimdi sıra onda sayılır bide sema da....bak psikolojik heralde bana sancı mı geliyor ne....:roflol::roflol::roflol:
sagol canım bende epidural normal dogum düşünüyorum inş. öyle olur bakalım hayırlısı şuan normal dogum gibi gözüküyor beklemedeyiz
sancılar vururyor arasıra ama gelen giden yok :1no2:
nişanda gelmedi acaba herkezde gelmiyormu bu nişan karnım cok cok aşagılara düştü üstüm boşaldı resmen off gelse artık ne güzel sen atlatın canım benim yaa emzir bakalım ogluşunu ne güzel duygudur kimbilir.bizde yaşıcaz inş. en kısa zamanda
şimdi rahatmısın normal dogum cok daha iyi dimi?
gamzecim oglusun nasıl?sütün geliyormu cnm....hastane ve doktor deiştirdim demişssin...kendi doktorun yapmadımı dogumu..hangi hastanede yaptın dogumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?