- 27 Aralık 2017
- 487
- 235
- 103
- 31
Merhaba herkese. Şuan çok duygusalım moralim çok bozuk bende anne olmak istiyorum artık
yaşım 25 , 2 yıl 8 aylık evliyim. 3 defa kimyasal gebelik yaşadım. Dr.a gittim troidim cıktı ilaç kullanıyorum o düzene girdi. Insulin direnci yüksek cıktı buda yumurtaliklari etkiliyormuş sanırım onun için ilaç kullanıyorum. Artık gerçekten çok yoruldum etrafımda herkes tembel çıktınız, hadi artık sizde yapın bi tane v.b şeyler söylüyor. Insanlara 3 defa düşük yaptığımı söylüyorum ama hala devam ediyorlar böyle konuşmaya hatta dr.a gidin yok bu dr iyi su dr iyi diye akil veriyorlar ustelik ben ve esim hemsireyiz zaten bu isleri biliyoruz iyi kötü, hatta eşimin halası ve babannesi sürekli adet oldun mu nezaman ay başı diye soruyorlar adet oluncada üzülüyorlar çok sinir oluyorum ama yaşlı kadın bişey diyemiyorum eşimde onlara ne cevap bile verme diyor onlarada kızıyor ama hep ayni. Bugünde yakın arkadaşımdan birinin hamile olduğunu duydum ve kendim için çok üzüldüm onun için çok sevindim. Neden diyorum neden ben olamıyorum bende anne olmak istiyorum artık sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyorum
hep aklımda hiç çıkmıyor acaba nasıl bosverebilirim ki? Off çok sıkıldım artık çok. Içimi dökmek istedim biraz