Doğuma Hazırlık Anne olmak bazen korkutuyor sizde de oluyor mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kıızz ben ılk oğlumm doğdu ıkı hafta adıyla seslenemedım cocuga gelıyolar odaya bı bebek bırakıyolar yabancı tanımıdagın bır surat evet cok guzel bambaşka , ıkı hafta bebek acıktımı babak aglıyormu bı tuhaftım benım benden ama bı okadarda yabancı gıbı mıs bır kokusu var cok degısık tarıf edıleemeyecek ıkılemler gel gıtler , sonrasında sen ona o sana alısıyor ve ask başlıyor

Anneliğin 16. ayından bildiriyorum. Kendinizi öyle bir koşuşturmada bulacaksınız ki, bunlar aklınıza bile gelmeyecek.
Boş vakitlerinizin tadını çıkarın. Mesela şuan kahvemi yaptım oturdum ve bir yudum bile almadan biri uyandı. :)

Aha ben de kesin böyle olurum evet şimdi heyecan oluyor her ay beklenti oluyor ama hamile olsam asla benimseyemeyeceğim ben de o annelik içgüdüsu yokmuş gibi geliyor bana nedense ama bak sende de olmuş demek ki geçiyor sonradan geliyor o his
Hatta ikinciyi istediğine göre evliliğe atılan bomba falan da değil yani herkes için olumsuz olacak diye bir şey yok valla senden de duyunca rahatlama geldi yalan yok

mınık tatlı bır bomba , onunla bırlıkte yasamaya ayak uyduruyorsun kendı standartını yıne yakalıyorsun yanı cınsel hayat olsun gezme tozma olsun .. sonucta yenı bır bırey gelıyor evıne herseyın eskısı gıbı olması zaten ımkansız nasıl olsun .. ama hersey eskısı gıbı olmayacak dıye kotu olacak değil, cok daha guzel yenı bı dinamiğiniz olacak . Eş olacaksınız evet ama anne baba sıfatınızda olacak .. anne baba olup eş olmak cok farklı bir duygu el ele goz goze gelıp aynı anda evlat askıyla gozlerının dolması bebegıne bakarken cok ayrı duygu .. Bomba evet katılıyorum aslında ama en basında da dedıgım gıbı mınık tatlı bir bomba :) etrafa gülücük saçan yeni bi sen yaratacak bir şey :) ben anne olmayı cok sevdım tüm zorluklarına rağmen ki ikinciyi istiyorum büyük bir aşkla :) ki gecen ay hamıle kaldım biliyorsun dedım hıc moda gıremedım nasıl yanı zaten ılk ıkı ay kalp atıslarını duyana kadar ee noldu sımdı hamıs hamıs oallaım dıye gezıyordum oldum ee falan dıye dolandım kalp atısını duyunca ılk anlıyorsun orda bısey var ıcınde haraket etmeye baslayınca da hhıc unutturmuyor kendını zaten akısına bırak bazen her duygu herkesde aynı anda gelmeyebılır :) hepımız farklı ınsanlarız herkesın duygu yogunlugu karakterı farklı kımı gorur gormez vurulur kımısde bebek bebek der ıste benım gıbı

Yaaa harikasın kesinlikle öyle her ailenin her ilişkinin dinamiği farklı elbette hiçbir şey bir daha asla eskisi gibi olmayacak ve bazen eski çocuksuz rahat günlerimizi arayacağız özleyeceğiz belki ama eminim sevgisi her şeyin üstünde olacak.
Ben de çok merak ediyorum acaba süreç içerisinde ne zaman anne gibi hissetmeye başlayacağım umarım çabuk adapte olabilenlerden olurum bir bakmışsın anne olmayı ben de çok sevmişim birkaç seneye ikinci için buralarda geziyorum

bir kac seneye degıl belkı ama 3 -4 seneye gezersın rahat batıyor cunku cıs ogrendı emme bıttı okula gıdıyorr ee hadı bıtane daha yapayım bebek kokusu mınnosluk o pamuk ayaklar ozluyor ınsan istiyor hakkaten bee

Zorluğa alışınca rahat batıyor diyorsun yani haha
Hayırlısı artık kuzum bir tanesi olsun da bir önce bakalım nasıl maceralar olacak. Yine hiç belirtim yok millette hep göğüs hassiyeti falan olmuş bende tık yok valla bu ay da nanay gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…