- 13 Nisan 2021
- 189
- 204
- 23
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Yok yok ilk iki kişiye okudum canım herkese şifa olur inşallah anlamında dedim sırayla okuyoruz değilmiTüm liste bitti mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok ilk iki kişiye okudum canım herkese şifa olur inşallah anlamında dedim sırayla okuyoruz değilmiTüm liste bitti mi![]()
Evet bende herkese sandımYok yok ilk iki kişiye okudum canım herkese şifa olur inşallah anlamında dedim sırayla okuyoruz değilmi![]()
okudum ben bugnkü arkadaşlara canım rabbim kabul etsn inşallahEvet kızlar başlıyoruz bugünHer gün 2 kişiye ilk sayfadaki 7 tane duayı 20 şer kez okuyoruz.
Bugün sıradaOriana (Merve Nur) ve
KelebekkB var.
![]()
Oriana (Merve Nur)
![]()
KelebekkB
Tiniminimavihanim
sweetgirlcandy
Life light (Elif)
Catlak-kurabiye
BankacI26 (Nagehan)
deneyselyazar
@Bir Pelincik
Mehfam
@Sabr-Sukur-Dua
@Magnifiaque (Merve)
@burcusami
Taze fasulye
@flamel
@Mimariye
@Perfect Match (Alev)
@Gizoludi (Gizem)
@agustos72
@Ballikabak
@Cemoos
M MaviMabellee
@rana20
@goah
@Zeymuss0103
@yildizsavascisi
@defne-28
gurbetgulu16
@Mavi askkk
@-SnowFlake (Bahar)
@Hemsirecik
@mysteryhrn (Gizem)
@halleycik
@Ssevincli
@Ilaymilya
Gelincik78
@Glsgl
edaecoo
@Nosking
@Merayyy
Ekleyim canım hemen seni deYine mi gec kaldm benya![]()
Ekledim hemenBnde iserim ki gözde![]()
MaşaAllah, Allah razı olsunOriana
KelebekkB
Tiniminimavihanim
sweetgirlcandy
Life light
Catlak-kurabiye
BankacI26
deneyselyazar
@Bir Pelincik
Mehfam
@Magnifiaque
@burcusami
Taze fasulye
@Sabr-Sukur-Dua
Arkadaşlarm için 7 adet duamızı 20 şer kere okudum.
rabbm en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasp etsn içinde bulundgumuz şu mübarek ramazan ayı hürmetne ins![]()
Kuzucumm Allah razı olsunn
Kuzuum Rabbim dualrımızı kabul etsiin inşallahİlk iki arkadaşımız için okudum Allah gönül muratlarını nasip etsin insaAllah![]()
Amiinn şeker kızımm
Canım her güne işte iki kişi okunmuş olcak sırayla günlük okursan sıkıntı olmaz yok ben hepsine okurum dersende önden gidenler oluyorrdu listedeKızlar listedeki tüm herkese okuduğumuzda bitiş günü hangi gün oluyor bilelim de o güne kadar atlamadan okuyalım