Anne Olmak İçin Combo Dua :)

Hepinizden Allah razı olsun 🥰
Rabbim sağlıklı ve hayırlısından her isteyene nasip etsin İnşaAllah🙂

@Oriana
@KelebekkB
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
@Life light
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BankacI26 BankacI26
deneyselyazar deneyselyazar
Bir Pelincik Bir Pelincik
Mehfam Mehfam
Magnifiaque Magnifiaque
burcusami burcusami
Taze fasulye Taze fasulye
@Sabr-Sukur-Dua
Arkadaşlarm için 7 adet duamızı 20 şer kere okudum.

rabbm en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasp etsn içinde bulundgumuz şu mübarek ramazan ayı hürmetne ins🤲

Mehfam Mehfam
Sizin için okudum Allah kabul etsin😇😇

Kendim ve Mehfam Mehfam adına okudum rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Bir Pelincik Bir Pelincik Mehfam Mehfam okudum kızlar. Rabbim kabul etsin 🤲🏻

BankacI26 BankacI26 deneyselyazar deneyselyazar Bir Pelincik Bir Pelincik ve Mehfam Mehfam arkadaslar sizler için okudum. Allah kabul etsin. En kısa zamanda güzel haberlerinizi alalım inşallah ♥️🤲🏻

Bir Pelincik Bir Pelincik Mehfam Mehfam okudum niyetlerinize Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..

Mehfam Mehfam
Magnifiaque Magnifiaque
Icin okudum Allah kabul etsin...

Bir Pelincik Bir Pelincik ve Mehfam Mehfam arkadaslarim icin okudum.. saglikli ve hayirli bir evlat sahibi olmalari dilegiyle❤️

Bir Pelincik Bir Pelincik Mehfam Mehfam okudum kızlar sizin için Allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin 💜💙

Bir Pelincik Bir Pelincik Mehfam Mehfam isminize niyetle okudum kızlar Rabbim nasip etsin inşallah 😍

Bir Pelincik Bir Pelincik ve Mehfam Mehfam için okudum , rabbim Niyetini zi kabul etsin inşallah 🤲

Eki Görüntüle 2824208
Eki Görüntüle 2824209
Eki Görüntüle 2824222
Enbiya Suresi 87. Ayet

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Eki Görüntüle 2824223
Enbiya Suresi 89. Ayet

Eki Görüntüle 2824225
Haşr Suresi 24. Ayet

Eki Görüntüle 2824226
Hicr Suresi 86. Ayet

Eki Görüntüle 2824227

Saffat Suresi 100. Ayet

Kızlaaaar yine bir dua grubunda bu güzel ayda buluşuyoruz inşallaaaah :KK68:

7 tane duamız (ve esmamız) var.

Her kişiye her duayı (esmayı) 20 şer adet okuyoruz. Toplamda 140 adet ediyor.

Her gün 2 kişiye okunacak. Toplamda 280 adet okumuş olacağız günlük.

Liste başladığı günden itibaren 3 gün içinde yeni kişiler eklenecek. Sonrasında ekleme yapılmayacak.

Tedavisi olan kişiler başta net bir tarih belirtirse listeyi ona göre ayarlayacağım. Sonradan zaruri bir durum olmadıkça değişiklik yapılmayacak.

Liste ilk mesajımda olacak. Her gün 21.00 de sırası gelen arkadaşı paylaşacağım.

Okuduğunuzu mutlaka bildirmenizi rica ediyorum. Sorduğum halde eğer geri dönüş yapılmazsa listeden çıkaracağım.

Başlama Tarihi 14.04.2021 Çarşamba 21.00

🍀 @Oriana (Merve Nur)
🍀 @KelebekkB
🍀 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
🍀 sweetgirlcandy sweetgirlcandy
🍀 @Life light (Elif)
🍀 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye (Merve)
🍀 BankacI26 BankacI26 (Nagehan)
🍀 deneyselyazar deneyselyazar
Mehfam Mehfam
Magnifiaque Magnifiaque (Merve)
burcusami burcusami
@flamel
Cookiie Cookiie (Özge)
Perfect Match Perfect Match (Alev)
G Gizoludi (Gizem)
agustos72 agustos72
Ballikabak Ballikabak
Cemoos Cemoos (Cemile)
M MaviMabellee
R rana20
goah goah
@Zeymuss0103
@yildizsavascisi
defne-28 defne-28
gurbetgulu16 gurbetgulu16
@Mavi askkk
@-SnowFlake (Bahar)
@Hemsirecik
@mysteryhrn (Gizem)
H halleycik
Ssevincli Ssevincli
Milyaay Milyaay
Gelincik78 Gelincik78 (Gözde)
G Glsgl
@Anne umudu
@yakut1
Morm Morm
@Saliha40
@Vavin
@edaecoo
@Nosking
@Merayyy
H halleycik Ssevincli Ssevincli Milyaay Milyaay Gelincik78 Gelincik78 G Glsgl

Kızlar sizlere de okudum

Allah kabul etsin ❤️

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy sweetgirlcandy sizlere de okudum kızlar. Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻

@Oriana @KelebekkB Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sweetgirlcandy sweetgirlcandy canlarım dualarınızı okudum Allah kabul etsin inşaAllah en kısa zamanda hamiş haberleriniz gelsin inşaAllah 🤲 tiniminişim can yoldaşım kaderdaşımmm tüm kalbimle amin diyorummm😍😍😍

@Oriana
@KelebekkB
@Life light
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BankacI26 BankacI26
deneyselyazar deneyselyazar
Mehfam Mehfam
Magnifiaque Magnifiaque
burcusami burcusami
@Sabr-Sukur-Dua
Arkadaşlarm için 7 adet duamızı 20 şer kere okudum.

rabbm en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasp etsn içinde bulundgumuz şu mübarek ramazan ayı hürmetne ins🤲

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sweetgirlcandy sweetgirlcandy kızlar okudum en kısa zamanda dualarınız kabul olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız🥰

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sweetgirlcandy sweetgirlcandy kızlar size niyetle okudum. Rabbim kabul eylesin inşallah 🤗

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sweetgirlcandy sweetgirlcandy için okudum.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.🤲🏻🤰

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy sweetgirlcandy arkadaslarim icin okudum.. saglikli ve hayirli bir evlat sahibi olmalari dilegiyle❤️

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy sweetgirlcandy için okudum rabnim kabul etsin kızlaar🥰🥰🤲🏻

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy sweetgirlcandy için okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatları olsun 🤲🏻 😊

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy sweetgirlcandy adına okudum rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy sweetgirlcandy için okudum rabiim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah 🤲

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy sweetgirlcandy sizler için okudum Allah kabul etsin 🤲 Rabbim en yakın zamanda saglikli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah amin 🤲🤲🤲

Canimmm dünkü ve bugünkü arkadaşlara okudum rabbim kabul etsin inşallah bu ramazan ayının yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah 🤗🤗🤗🤗😘😘

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy sweetgirlcandy arkadaşımızın adına okudum Allah kabul etsin
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese bizlerede 💕🤲

sweetgirlcandy sweetgirlcandy okudum ikiniz için de duaları kizlar. Insallah Allahim en yakın zamanda hayırlısıyla dileklerimizi gerçeklestirsin. 💕💕

Kendim için ve sweetgirlcandy sweetgirlcandy kuzumm senin için okudum Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar sahip olmayı nasip etsiin dualrımızı kabul etsiinn 🥰🙏🏻❤️

4 arkadaşada okudum . Rabbim kabul etsin inşallah ❤️ en hayırlı zamanda hamilelik sevinci yaşatsın Allah'ım 🍀

Okudum kızlar size Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sweetgirlcandy sweetgirlcandy Rabbim saglıklı Salih hayırlı katından tez zamanda evladınıza kavuştursun 🤲🏻❤️

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sweetgirlcandy sweetgirlcandy için okudum Rabbim kabul etsin inşallah 🥰

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sweetgirlcandy sweetgirlcandy sizin için okudum kızlar Allah hayırlı evlatlar nasip etsin :dua:

kuzuş ben bugün sizlere okudum hatta hafta sonu sırası gelen arkadaşlara da okudum rabbim hayırlısı ile dualarımızı kabul etsn inşallah :KK36: :KK36:

3 ve 4 arkadaslarima okudum🤲

@Oriana @KelebekkB Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sweetgirlcandy sweetgirlcandy niyetlerinize okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..

@Oriana
@KelebekkB Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sweetgirlcandy sweetgirlcandy @Life light Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Kızlar sizlere okudum

Devamını okuyacağım okudukça etiket yapacağım

Allah çok bekletmeden size de bana da nasip etsin 🤲❤️

3 ve 4. Sıradaki arkadaşlara okudum Allah kabul etsin

@Oriana @KelebekkB Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sweetgirlcandy sweetgirlcandy @Life light Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kızlar sizler için okudum Rabbim bir an önce her birinizden güzel haberi almayı nasip etsin inşallahhhh ♥️♥️♥️

Üçüncü ve dördüncü arkadaşımıza okudum inşallah ♥️ Rabbim şifa versin ♥️ bu topik uğurlu gelsin kardeşlerimiz bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım ✨

Oriana (Merve Nur) @Oriana
KelebekkB @KelebekkB
tiniminihaniim Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
sweetgirlcandy sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Life light @Life light
Masalimsensin @Masalimsensin

Sizleer icin okudum❤️

Sizler için okudum, Rabbim göz aydınlığı, gönül süruru evlatlar nasip etsin İnşaAllah 🌺

Hepinizin ağzına yüreğine sağlık. Bir aile olduk burda. İnşallah hamilelik haberlerimizi vereceğimiz günler de gelecek❤️

Back
X