- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Ben de okuyum bari Mealine bakayım da yarınAynen ramazanda okunuyormuş bende bu sene gördüm her yerde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de okuyum bari Mealine bakayım da yarınAynen ramazanda okunuyormuş bende bu sene gördüm her yerde.
Bnde cocukla ilgili bişi göremedm aslnda amaRamazan da mı okunuyor canım şu sıra herkeste görüyorum.
Mealine bakmak lazım
Araştırdım ve yapmamaya karar verdim. Uyarıların için teşekkür ederimBende kendime okuttum vesile olsun inşallahAma hocanın biri bu sayfa değil bir önceki sayfa okunacak. Son sayfada çocukla ilgili bir şey yok demiş benimde aklım karıştı
![]()
Ve Zekeriyya'yı da an! Rabb'ine: "Rabb'im! Beni tek başıma bırakma, Sen varislerin en hayırlısısın." diye seslenmişti.Araştırdım ve yapmamaya karar verdim. Uyarıların için teşekkür ederim
Bugün sıradagoah ve
Zeymuss0103 var.
@Oriana (Merve Nur)
@KelebekkB
@tiniminihaniim
sweetgirlcandy
@Life light (Elif)
Catlak-kurabiye (Merve)
@Bankacl26 (Nagehan)
deneyselyazar
Bir Pelincik
@Mehfam
@Magnifiaque (Merve)
burcusami
@Taze fasulye
@flamel
@Mimariye (Özge)
@Perfect Match (Alev)
G Gizoludi (Gizem)
agustos72
Ballikabak
Cemoos (Cemile)
M MaviMabellee
R rana20 (Rabia)
![]()
goah
![]()
Zeymuss0103
@yildizsavascisi
defne-28
@gurbetgulu16
@Mavi askkk
GeceMavi- (Bahar)
@Hemsirecik
@halleycik
Ssevincli
Milyaay
Gelincik78 (Gözde)
G Glsgl
Y yakut1
Morm (Merve)
Saliha40
V Vavin
edaecoo
Nosking
Merayyy
Allah razı olsun Canım
Çok teşekkür ederim canımgoah
Zeymuss0103
@yildizsavascisi
defne-28
@gurbetgulu16
@Mavi askkk okudum hepiniz için kızlar dualarımı. Insallah tez zamanda dualarımız kabul olur.
AynenVe Zekeriyya'yı da an! Rabb'ine: "Rabb'im! Beni tek başıma bırakma, Sen varislerin en hayırlısısın." diye seslenmişti.
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin.
89. Ayet buymuş canım kendimiz bunu okusak daha iyi sanki
Evet bnde iyice arastrnca gördm tsk edermEki Görüntüle 2834532
Bende uygulama var oradan baktım son 2 sayfada çocukla ilgili bişey yok ama ondan önceki sayfa da bu 2 ayette geçiyorsweetgirlcandy
Gelincik78
Öyle tabi canım Rabbim inşallah hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinEvet bnde iyice arastrnca gördm tsk edermumut işte ne yapcanı bilemiyo insan
![]()
Araştırdım ve yapmamaya karar verdim. Uyarıların için teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2834532
Bende uygulama var oradan baktım son 2 sayfada çocukla ilgili bişey yok ama ondan önceki sayfa da bu 2 ayette geçiyorsweetgirlcandy
Gelincik78
Bilemedim ki canım olsun Rabbim kabul etsin inşallahBende okutturduktan sonra gördüm. Neden herkes son sayfası diyor acaba merak ettim yani.