Anne Olmak İçin Combo Dua :)

G Glsgl
Y yakut1
Morm (Merve)
Saliha40
V Vavin
edaecoo
Nosking
Merayyy hepiniz için ettim dualarımı. Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.

Nosking ve Merayyy Arkadaşlarımızın adına okudum Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah

Kizlar hakkınızı helal edin Rabbim gönlünüzden geçen dualarınızı tez vakitte kabul etsin inşallah

edaecoo , Nosking ve Merayyy arkadaslarim icin okudum.. kolay ve saglikli bir dogumla, evlatlarini sag salim kucaklarina almalari dilegiyle

Sevgili sweetgirlcandy arkadasim, birbirimize dua etmemize vesile oldugun ve zamanini ayirdigin icin cok cok tesekkurler

Guzel haberlerimizi almak ve mutluluklarimizi paylasmak hepimize nasip olsun arkadaslar

Milyaay Gelincik78 G Glsgl Y yakut1 Morm Saliha40 V Vavin için okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin edaecoo Nosking ve ben :) kızlar bizler de sağlıkla kucaklayalım inşallah yavrularımızı

sweetgirlcandy canım senden de okuyan herkesten de Allah razı olsun bu mübarek günde dua aldık dua ettik Rabbim kabul etsin. Herkesin emek veren sabırla bekleyen herkesin Kucaklarını doldursun evlat kokusuna her birimiz doyalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…