- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Benimde 3 gün sonra transferim olacak banada dua edermisiniz zikir ayet sure farketmez etiketleyin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin sizin icinde okuyacagim insallah , rabbim yardimciniz olsun vesile olsun tedavinizBenimde 3 gün sonra transferim olacak banada dua edermisiniz zikir ayet sure farketmez etiketleyin![]()
Amin canım inşallahYarin sizin icinde okuyacagim insallah , rabbim yardimciniz olsun vesile olsun tedaviniz
Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Hayırla sonuçlansınBenimde 3 gün sonra transferim olacak banada dua edermisiniz zikir ayet sure farketmez etiketleyin![]()
Allah razı olsun canım![]()
Bir Pelincik
![]()
Mehfam
![]()
Magnifiaque
![]()
burcusami
Taze fasulye
flamel
Cookiie
Perfect Match
sweetgirlcandy arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda sağlıkla hayırla Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin Allahım
![]()
Bir Pelincik
Mehfam
Magnifiaque (Merve)
burcusami için okudum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
![]()
Allah razı olsun![]()
Bir Pelincik
![]()
Mehfam
![]()
Magnifiaque
![]()
burcusami
Taze fasulye
flamel
Cookiie
Perfect Match
sweetgirlcandy arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda sağlıkla hayırla Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin Allahım
![]()
Okuyorum canım toplu bildirim yapiyorum ben geneldeHemsirecik okuyor musunuz acaba?