- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Okudum rabbim kabul olan dualardan eylesin inşaAllahBugün sıradasweetgirlcandy ve sev9 (Şevval) var
Life light (Elif)
Tiniminimavihanim
burcusami
Cookiie
Oriana (Merve Nur)
defne-28
GeceMavi- (Bahar)
Ssevincli
M MaviMabellee
Catlak-kurabiye
KelebekkB
Larka
sweetgirlcandy
sev9 (Şevval)
A arkadasimes
goah
Nefes0858 (Ferda)
Bir Pelincik
Pembe Lotus
F Feyzaanrr
flamel
Ballikabak
F Fiden
agustos72
Myhomes
H M
Meryeemmm_
Zeymuss0103
Perfect Match (Alev)
Taze fasulye
Rubella86
A Asobjk
Mihra95
Z zinciriye
R rana20
SoLeiL12
Acelyaa0
HejaR12
B balbocegi34
Nosking
BankacI26 (Nagehan)
Cumlemizden insallah simdi namaza durcam hepiniz dualarimdasiniz tez zaman da insallahAllah razı olsun canım
sweetgirlcandy senin için okudum canım. Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olsun
Okudum canim Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaAllah
Okudum rabbim kabul etsin sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Okudum arkadaşlarımın niyetine Allah kabul etsin inşallah
sweetgirlcandy ve sev9 (şevval) dualarınızı okudummm.Rabbim dualarınızı kabul etsinn kucaklarınızı doldursunn
KelebekkB Larka sweetgirlcandy sev9 için okudum Rabbim kabul etsin tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
sweetgirlcandy ve sev9 Arkadaşlarımızın adına okudum Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah
Okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins
Okudum rabbim kabul olan dualardan eylesin inşaAllah
Tüm listeye okuyorum bitirip komple yazacaktım canımBir Pelincik canım okuyor musun 2 kişiye okumuşsun sadece?
Tamamdır canımTüm listeye okuyorum bitirip komple yazacaktım canım
Cok cok tebrik ederim canim, saglikla kucagina almak nasip olsun.. hep goruyordum seni katildigim dualardaOlsun sen beni etiketle okurum ben ama insallah diger duana
Allah razi olsun Canim rabbim hepinize nasip etsin insallah hamdolsun beraber yaptigimiz dualar vesile oldu cok sukurCok cok tebrik ederim canim, saglikla kucagina almak nasip olsun.. hep goruyordum seni katildigim dualarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?