- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Bugün sıradamavispreyboya var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
YogurtSever
DantelKiz
C cisem5719
Gelincik78 (Hamile)
Ssevincli (Hamile)
Nefes0858 (Ferda) Hamile
Ayyy sağol canım benim Allah hepinizden Razı olsun hepimize nasip etsin inşallah bugünde yine laf duydum kalbi pislik kara bağlamış insanlardan annemin evine rahatça gidemiyorum o kadar kötüki komşuları yok mu daha çocuğun işe gir de çalış bari boynun bükük gezme böyle dedi bana kadın lafını veriyon da işte boğazın da kalıyor düğüm gibimavispreyboya icin okudum Rabbim kabul etsin inşallah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin, salih , yüzü güzel kalbi güzel mis kokulu bir minnoş amin
Üzme kendini canım benim. Bugün bir yazı okudum .. kadının birinin çocuğu olmuyormuş çok dua etmiş , zikretmiş Allah duasını kabul etmiş . Çocuk olduktan sonra dua etmeyi kesmiş sadece severken çok şükür gibi dualar ediyormuş. Belki de Rabbim ısrarla istememizi , esmalar çekip dua etmemizi istiyordur. Demek ki dedim biz boşuna okumuyoruz buradaAyyy sağol canım benim Allah hepinizden Razı olsun hepimize nasip etsin inşallah bugünde yine laf duydum kalbi pislik kara bağlamış insanlardan annemin evine rahatça gidemiyorum o kadar kötüki komşuları yok mu daha çocuğun işe gir de çalış bari boynun bükük gezme böyle dedi bana kadın lafını veriyon da işte boğazın da kalıyor düğüm gibi
Aynen canım benim dua ettim kabul olacak mı diye düşünmek bile çok kötü bişeymiş ama bazen bişeyler oluyor ister istemez insan bi karamsarlığa düşüyor hayırlı bi zamanı vardır illakiÜzme kendini canım benim. Bugün bir yazı okudum .. kadının birinin çocuğu olmuyormuş çok dua etmiş , zikretmiş Allah duasını kabul etmiş . Çocuk olduktan sonra dua etmeyi kesmiş sadece severken çok şükür gibi dualar ediyormuş. Belki de Rabbim ısrarla istememizi , esmalar çekip dua etmemizi istiyordur. Demek ki dedim biz boşuna okumuyoruz burada
Bildirim geç oldu ama okudumBugün sıradamavispreyboya var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
YogurtSever
DantelKiz
C cisem5719
Gelincik78 (Hamile)
Ssevincli (Hamile)
Nefes0858 (Ferda) Hamile
OkudumBugün sıradacoconatt var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
YogurtSever
DantelKiz
C cisem5719
Gelincik78 (Hamile)
Ssevincli (Hamile)
Nefes0858 (Ferda) Hamile
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahBugün sıradacoconatt var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
YogurtSever
DantelKiz
C cisem5719
Gelincik78 (Hamile)
Ssevincli (Hamile)
Nefes0858 (Ferda) Hamile
Kesnlikle bak ben 5 seneyi aştı burda oldgm İki aşılama iki tüp bebek denemesi ama yılmadım vazgeçmedim dua etmekten Rabbime güvenmekten daha sonra tedavi bıraktık iki ay sonra kendi olduÜzme kendini canım benim. Bugün bir yazı okudum .. kadının birinin çocuğu olmuyormuş çok dua etmiş , zikretmiş Allah duasını kabul etmiş . Çocuk olduktan sonra dua etmeyi kesmiş sadece severken çok şükür gibi dualar ediyormuş. Belki de Rabbim ısrarla istememizi , esmalar çekip dua etmemizi istiyordur. Demek ki dedim biz boşuna okumuyoruz burada
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKesnlikle bak ben 5 seneyi aştı burda oldgm İki aşılama iki tüp bebek denemesi ama yılmadım vazgeçmedim dua etmekten Rabbime güvenmekten daha sonra tedavi bıraktık iki ay sonra kendi olduÇok şükür 5,5 aylığız
Bugün sıradacoconatt var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
YogurtSever
DantelKiz
C cisem5719
Gelincik78 (Hamile)
Ssevincli (Hamile)
Nefes0858 (Ferda) Hamile
Okudum Allah kabul etsinBugün sıradacoconatt var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
Ahsen555
Morm
flamel
mavispreyboya
coconatt
Perfect Match
agustos72
Boncobo
YogurtSever
DantelKiz
C cisem5719
Gelincik78 (Hamile)
Ssevincli (Hamile)
Nefes0858 (Ferda) Hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?