- 2 Ağustos 2013
- 37.953
- 125.984
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsunsweetgirlcandy canım hamileymişsin hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah Allah tamamına erdirsin
Liste yarılandı. Diğer dualarda etiketleyim olur muListe güncellenmiş sanırım geç değilse bende gelebilir miyim :)sweetgirlcandy
Teşekkür ediyorum, tamam inşaAllah :))Liste yarılandı. Diğer dualarda etiketleyim olur mu
Rabbm isteyen herkese nasp etsn inşaAllahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah analı babalı büyütsün canım
Bugün sıradaagustos72 var. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
@Ssevincli Ablası
sweetgirlcandy
@Ahsen555
Morm
@flamel
mavispreyboya
@coconatt
Perfect Match
agustos72
@Bencebuarkadas
@Hzk44
@DantelKiz
C cisem5719
Gelincik78 (Hamile)
@Ssevincli (Hamile)
@Nefes0858 (Ferda) Hamile
Bunda değil de başka dualarda olur etiketlerim sizi olur muYeni liste olacak mıydı acaba ben de katılmayı isterim :)
Tamamdır cnm olur çok teşekkür ederimmBunda değil de başka dualarda olur etiketlerim sizi olur mu
Test bozuk ya da çok mu damlattin dağılmış gibiKızlar bu test bozukmu sizce az önce yaptım böyle oldu bebe time markası üzerinde 5 ve 20 dakika arası diyor 10 dakikada böyle oldu bu bendeki şansta valla
Eki Görüntüle 2924124
Yenisini al lütfeeenKızlar test bekledikçe böyle olmuş çıldıracam aklımla oynuyor resmen
Tamamdır cnm olur çok teşekkür ederimm
Kuzum test kendini toplamış pozitif oldu bu galibaTest bozuk ya da çok mu damlattin dağılmış gibi
Elimde 3 tane daha bu testten var biraz beklesemmi sabah mı yapsam bayılacam galibaYenisini al lütfeeen
Gördüm gördüm ondan yenisini al diyorum hadi inşallah yaaaaaaKuzum test kendini toplamış pozitif oldu bu galiba
Birini yap şimdi benceElimde 3 tane daha bu testten var biraz beklesemmi sabah mı yapsam bayılacam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?