Anne Olmak İçin Ya Muhyi, Ya Musavvir

Tamamlandimi peki şuan 🙈🙈 dün pek göremedim ya. Dolduysa diğer zamana nasip olsun canim ben seyehatte olacağım zaten gitmeyecegim pek sanırım Allah kabul etsin sizinki i♥️
En fazla 40 diye düşündüm. 40 olunca listeyi kapatacaktım istersen eklerim 38 kişiyiz 🤗

• Beğen
Reactions: H M

Life light Life light ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim için okudum. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin en yakın zamanda amin 🤲

Life light Life light (Elif) arkadaşım içinn ve kendim için okudumm.Rabbim kabul etsin.inşallah anne olmayı nasip etsin hayırlı zamanda Rabbim🐣❤️

Life light Life light Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim için okudum Allah kabul etsin istedikleri vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat versin 🤩🤩 tinimişimmm teyzee olalımm aşkom😍😍

Life light Life light ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canlarım okudum Rabbim bu güzel isimleri şerifi hürmetine güzel kapılar acsin sevindirsin sizi afiyetle sweetgirlcandy sweetgirlcandy

Life light Life light ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim niyetinize okudum rabbim tez zamanda hayırlı şekilde nasip etsin ,sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah🤲🏻

Life light Life light ve Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim için okudum Rabbim kabul etsin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar ile müjdelesin🥰🥰💕💕
Allah razı olsun kızlar hep beraber güzel haberler alırız inşallah☺️

Back
X