- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamlandimi peki şuan
En fazla 40 diye düşündüm. 40 olunca listeyi kapatacaktım istersen eklerim 38 kişiyizTamamlandimi peki şuandün pek göremedim ya. Dolduysa diğer zamana nasip olsun canim ben seyehatte olacağım zaten gitmeyecegim pek sanırım Allah kabul etsin sizinki i
![]()
Ekle dolmadiysa canim gidene kadar bitiririmEn fazla 40 diye düşündüm. 40 olunca listeyi kapatacaktım istersen eklerim 38 kişiyiz![]()
Tamamdır ekliyorum ilk 2 ye başladık dün akşam. 500 er adet okuyoruz 2 esmayıEkle dolmadiysa canim gidene kadar bitiririm![]()
Tammdir canim okuyup bildireyim inşallah.Tamamdır ekliyorum ilk 2 ye başladık dün akşam. 500 er adet okuyoruz 2 esmayı![]()
Bende olayım Allahın izniyle ballim kuzucummLife light
Tiniminimavihanim için okudum Allah kabul etsin istedikleri vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat versin
tinimişimmm teyzee olalımm aşkom
![]()
Life light ve
Tiniminimavihanim için okudum. Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin en yakın zamanda amin
![]()
Life light (Elif) arkadaşım içinn ve kendim için okudumm.Rabbim kabul etsin.inşallah anne olmayı nasip etsin hayırlı zamanda Rabbim
![]()
Life light
Tiniminimavihanim için okudum Allah kabul etsin istedikleri vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat versin
tinimişimmm teyzee olalımm aşkom
![]()
Life light ve
Tiniminimavihanim canlarım okudum Rabbim bu güzel isimleri şerifi hürmetine güzel kapılar acsin sevindirsin sizi afiyetle
sweetgirlcandy
Life light ve
Tiniminimavihanim niyetinize okudum rabbim tez zamanda hayırlı şekilde nasip etsin ,sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
![]()
Allah razı olsun kızlar hep beraber güzel haberler alırız inşallahLife light ve
Tiniminimavihanim için okudum Rabbim kabul etsin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar ile müjdelesin
![]()
Liste kapanmadıysa bende geleyim mi aranızaEn fazla 40 diye düşündüm. 40 olunca listeyi kapatacaktım istersen eklerim 38 kişiyiz![]()