ANNE OLMAK ISTEYENLER DUALARDA BULUSALIM HEP BERABER

Arkaslar bende tuba tesbih ve buket buket srk okudum ismi.de demet linkime yaxarsan sevinirim allahim hepimize nasip eder ins

hic girmesek o kumbara isine..
250 cok sayi degil,15 dk aliyor maksimum..
sonra hersey karman corman,kumbradan a kisisi icin aldim filan,su kadar duayi kumbaraya at filan..bana cok suni geliyor Allah biliyor ya..
o kisinin niyetine okunur belirtilen sayica olur biter.
mazeretli olan bildirsin yine aramizda okuruz..
bilmiyorum ya,eksik cikarsa x kisisi icin kumbaradan aldim onun niyetine kabul et Allahim mi dicez?
ya bilmiyorum benim hic icime sinmiyor..
guzelce okuyalim gunluk.

ben güne bir kişiye okuyabilirim. çalışıyorum ev iş ... zaten çok yoğun geçiyor. listeden de çıkmak istemiyorum bana iyi geliyor..
zaten oyle okuyoruz cnm her gun sirayla bir kisiye 250 oku sen. bildir. sorun yok.

en azından bir sor bak mesajımı beğenenler var 300+300 okuyup bir de kumbara yapanlar var :) tabi zorla değil ama olursa hani diye
haklisin cnm ama diger grupta ayni sey oldu ve okuyamayiz dediler.o yuzden sormadin tekrardan.
hatta hatirlarsan ilk listemde gunde ikinci kisiye geciyoruz dedigimde sorun olmustu.kalsin boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…