- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #2.281
cnm liste sirayla ilerliyor.sen sadece sondakileremi okudun.GURBET KUSU ~~250 okundu..
Hasretim bebiko ~~ 250 okundu...
mrym5579 ~~ 250 okundu :))
Bana da beklerim:)
dogru anladin cnm.listedeki ilk kisiden basladik bugun.her gün 250 salavat değil mi yanlış mı anladım
cnm liste sirayla ilerliyor.sen sadece sondakileremi okudun.
yanlis anlamissin galiba.bak liste basinda tuba yaziyor.ona okuduktan sonra buket yasemin vs diye devam edicez.
Evet bence de çünkü kumbaraya okuyan kişi isim vererek okumuyor ki.hic girmesek o kumbara isine..
250 cok sayi degil,15 dk aliyor maksimum..
sonra hersey karman corman,kumbradan a kisisi icin aldim filan,su kadar duayi kumbaraya at filan..bana cok suni geliyor Allah biliyor ya..
o kisinin niyetine okunur belirtilen sayica olur biter.
mazeretli olan bildirsin yine aramizda okuruz..
bilmiyorum ya,eksik cikarsa x kisisi icin kumbaradan aldim onun niyetine kabul et Allahim mi dicez?
ya bilmiyorum benim hic icime sinmiyor..
guzelce okuyalim gunluk.
Günlük liste yayınlanıyor canımBen 250 tane okudum.
Kimin niyetineyse Allah kabul etsin inşallah
belki diger listemizle karistirdin cnm sen.o liste bitti en son amine icindi orda.Hadi ya öyle mi ben anlamamışım o Zaman :)) ama sonda yazan birinin de bitti duası diye bişi yazıyordu ben ondan karıştırdım heralde
evet cnm gecen listemizde oyle yaptim fazla okumakEvet bence de çünkü kumbaraya okuyan kişi isim vererek okumuyor ki.
Yani diyelim sen kumbaraya 100 okudun
Benim duamdada 100 selavat eksik kaldı
Kumbaradan alınıyor
Ama kumbaraya okuyan kişi yasemin e 100 okudum demiyor.
Bence kumbara olsada sadece cuma günleri tüm bebek isteyenlere bağışlansa olur
Kumbaraya okuyan da tüm bebek isteyenlere okudum bağışladım derGURBET KUSU
Tmm Allah razı olsun:) bu okuduklarımı da yazalım yarın sıradan giderim inşbelki diger listemizle karistirdin cnm sen.o liste bitti en son amine icindi orda.
simdi basa dondu.tubadayiz.yarin buket icin okunucak insallah.listedeki siraya gore ilerliycez tatlim
BANATmm Allah razı olsun:) bu okuduklarımı da yazalım yarın sıradan giderim inş
Evet onlara ve size okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?