- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #2.681
TAMAM ABLAM OKUDUKCA YAZARSIN ALLAH RAZI OLSUN SENDEN INSALLAH...GURBET KUSU ablacım 2 gün sonra okumalara başlıycam , sizi unuttum sanmayın Allah yardımcımız olsun Selametle Hayırlı mutlu geceler Allaha emanet olun .
K. Bakma gurbet kuşu Özür dilerim cumartesi gece si acil memlekete gitmek ZORUNDA kaldım ve internetim de cekmedi koyde hemde hasta mız vardı babannem acillik olunca gittim ve nete giremedim ama bugun telafi edicem soz
benim mayısta 4 bitecek, ama 2,5 yıldır uğraşıyorum bi rahim ameliyatım sonra iki negatf aşılamam tüm bunlardan tam tüp bebek denemeye karar vermişken aniden doğal hamilelik öğrendikten 12gün sonra da aşırı kanamayla 7 haftalıkken kürtajKızlar ben 3 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor sizin ne kadar oldu evleneli? Malum hepimiz aynı dertten muzdaribiz
Amh 0,59 çıktı. Annem menopoza girmeden rahim alındı ama bu işlem yapıldığında 40 küsür yaşındaydı. Başka da aile de bildiğim kadarıyla yok. Bende 30 yaşındayım hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah tez vakitte hepimize.ALLAH korusun cnm olmaz oyle genc yasta hemen.
amh testin kac cikti ki ?ailede varmi erken menepoz?
bakma her doktor buluyor kendine gore teshis.bizde hepsine inanmamaliyiz.
sabredelim.sabrin sonu selamet olucak insallah...
Yaş 30 Rabbim bu yolda emek harcayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Hımm anladım allah korusun kız niye yaşın kaç ki? ? :) biraz kafanı dinle sonra yine tedaviye devam edersin canım
İnşallah şifa olur gelir mucizemNe şifa olur gerçekten insan bilemiyor Seninkide o mesele :) peki adetliyken mi gittin ebeye yoksa değilken mi? ? Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırızdüşük yapma sebebini öğrenmende ayrıca çok iyi olmuş en azından artık önlem alabilirsin
Aminn inşallah canıminsallah bu sefer saglikli bir gebelik gecirirsin cnm insallaahhhhhhh...
Başka bi ebeye gitmek istersen benim gittiğim ebe sivas merkezde canımBendw anlatayim kizlar bende 7 senelik evliyim 26 yasindayim gitmedimiz doktor kalmadi hepside her sey yolunda sebebi yok dediler ama bir turlu olmadi 5 asilama birde tup bebek denedik demedimiz kur kalmadi kayinvalidemgil ebeye goturduler oda rahim arkaya dogru egri dedi ama duzeltilir falan diye bir sey demedi sadece arkadan ikiskiye girin secde pozisyonunda dedi yaki yalistirdi belime 4 ay oldu ama tik yok seninki ne guzel duzeltmis simdide genetik test yaptircaz allah yardimcimiz olsun ins o duyguyu hepimiz yasariz
Sivas in hangi hastanesinde?ben de sivastayim da bi gitmek isterimBaşka bi ebeye gitmek istersen benim gittiğim ebe sivas merkezde canım
Çok bilgili bi ebe 87 yaşında
Türkiye nin 4 bir yanından geliyorlarmış ebeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?