- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #2.721
Haftaya cuma 12 şubat adet günüm inşallah olmam canım inşallahHımm anladım canım ne zaman adet olmayı bekliyorsun peki ?? İnşallah olmazsın
Haftaya cuma 12 şubat adet günüm inşallah olmam canım inşallah
Ya benim adetim düzensiz di zaten.. Doktorlar olur diyodu gebelik ve umut işte rahim film çektireli iki ay oldu acik cikmisti bakalım kısmethakkinda hayirlisi olsun insallah guzel sonuclarini paylasirsin.
kac gunun gecti cnm bat ne zamandi?
Allah kabul etsin bıtanem@tkglcn canım geri kalandnzderya rukiye ,humeyra, ayşe ,yasemin, azap_cicegi icin de okudum 250 ser den geri kalan 6 kisiye toplamda 1500 Allah kabul etsin dualarini ve dualarimizi
sen bana az mı destek oluyorsun kuzum ne demek@tkglcn gulcanim cok sagol cnm bugun giremedim fazla.listeyi guncellemissin.
yogunum kizlar kusura bakmayin.ama muhakkak aksamlari girip bakiyorum.listeyi takipteyim.
okumalarimiz iyi gidiyo allahim kabul etsin insallah.10 arkadasa okuduk bugune kadar...
amin ablam amin insallah...GURBET KUSU I Irmak-986 yasemin azap_cicegi dilek G guzbahar esmaaaaalarrr sema Milyaay ayten için 250şer tane okudum ALLAH KABUL makbül eylesin arkadaşlarımın gönül muradını versin mevla bu mubarek cuma akşamı hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?