- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #2.781
evet cnm sirayla bir kisinin ismini yaziyorum on niyetlenip okunuyor.Olur tamam okurum isme niyetmi okuyoruz
Okudum cnm ben Allah kabul etsin insallahevet cnm sirayla bir kisinin ismini yaziyorum on niyetlenip okunuyor.
bugun dilekdeyiz (azap_cicegi ) ona okuyarak baslayabilirsin.
Olur bitanem.elimden geleni yaparm@tkglcn gulcanim sagol listeyi ayni devam ettirmissin gulum
ben yarin ortalikta gorunmezsem sen yine bi el atarsan sevinirim.
guzbaharin listesini yapiyorum hemen ordan guncellersin kusum.
tatlim kim ne okuduysa onu yaz .bazilari 300 okuyor direk yaz o sekilde.fazlaliklari kumbaraya atmiyoruz.Olur bitanem.elimden geleni yaparm
tmm btanemtatlim kim ne okuduysa onu yaz .bazilari 300 okuyor direk yaz o sekilde.fazlaliklari kumbaraya atmiyoruz.
kumbaraya isteyenler fazladan okuyor. cuma gunu PEYGAMBERIMIZE HEDIYE EDILIYOR.
Guzbahar arkadasimiza okudum ben Allah kabul etsin.tatlim kim ne okuduysa onu yaz .bazilari 300 okuyor direk yaz o sekilde.fazlaliklari kumbaraya atmiyoruz.
kumbaraya isteyenler fazladan okuyor. cuma gunu PEYGAMBERIMIZE HEDIYE EDILIYOR.
aminnn cnmm insallahGuzbahar arkadasimiza okudum ben Allah kabul etsin.
Siradaki arkadasimiz icinde okuyabiliyomuyuz simdidenaminnn cnmm insallah
evet cnm isteyenler okuyor.yanlarina +1 +2 seklinde ekliyorum kac kisiye okunmussa.Siradaki arkadasimiz icinde okuyabiliyomuyuz simdiden
Oyle oldu :) 500 okudum siradaki arkadaslar icin bide 100 tane kumbarayaevet cnm isteyenler okuyor.yanlarina +1 +2 seklinde ekliyorum kac kisiye okunmussa.
bakiyorumda hizini alamadin
Ben varimcnm okumalara duzenli olarak katilicaksan yazayim listeye.
her gun 250 okuyup bildiri yapiliyor.isteyenler onceden bir kac kisiye okuyabiliyor.
aminnn canım amin inşşhelal hos olsun varsa cnm severek yapiyorum.
bebisler gelecek insallah 30 kez teyze olucam. benden mutlusu olamaz o zaman insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?