- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #2.761
Acaba benide eklermisiniz bende okumak isterim ve ayni zamanda banada okursaniz cok zor zamanlar gecirdim ve smdide tedavi goruyorum cocuk olsun diye allah rizasi icin banada dua eder misnizHAYDI BAYANLAR BASLAYALIM...
Salavat=Allahumme salli ala seyyidina muhammed.
(topluca okunucak ,her gun bir arkadasimiza)
BENIMLE BIRLIKTE DUA ETMEK ISTEYENLER BILDIRSIN.
HER GUN SIRAYLA BIR KISIYE TESBIH CEKIP HEDIYE EDELIM.HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN RABBIM INSAALLAH...
Allah yardımcın olsun arkadaşım.Acaba benide eklermisiniz bende okumak isterim ve ayni zamanda banada okursaniz cok zor zamanlar gecirdim ve smdide tedavi goruyorum cocuk olsun diye allah rizasi icin banada dua eder misniz
Amn cumlemize insaAllah duanizda benide unutmayin olur mu gercekten simdiden tesekkur ederim allah razi olsunAllah yardımcın olsun arkadaşım.
masallah kiz iki gunde bitirdin listeyi ALLAH KABUL ETSIN INSALLAHH......
Banada okur musunuz ayrica bende okumak istiyorum yardimci olur musunuz nasil katilabilir bu salavat zincirine
kızlar hak geçmesn dye lste alıma kapalı sanrm.Yeni bir tane daha baslasa bende katilmak istiyorum acikta kalan biri baska baslatsin yaa
Himmm anladim canim benim sagolasin bende katilmak isterim ama nasip yakızlar hak geçmesn dye lste alıma kapalı sanrm.GURBET KUSU grnce daha detaylı bilgi verr sze.
aynen cnmHimmm anladim canim benim sagolasin bende katilmak isterim ama nasip ya
helal hos olsun varsa cnm severek yapiyorum.aminnnnn cümlemizin kini inşş balımmm hadi inş bu ay bol bol hamiş dolsun listemiz bu arada emeginde çok balım hakkını helal et
cnm okumalara duzenli olarak katilicaksan yazayim listeye.Himmm anladim canim benim sagolasin bende katilmak isterim ama nasip ya
duzenli olarak katilacaksaniz yazayim cnm 10 kisiye okuduk biz geride 20 kisi var.Yeni bir tane daha baslasa bende katilmak istiyorum acikta kalan biri baska baslatsin yaa
Olur tamam okurum isme niyetmi okuyoruzduzenli olarak katilacaksaniz yazayim cnm 10 kisiye okuduk biz geride 20 kisi var.
her gun 250 okuyup bildiri yapiliyor.rabbim kabul etsin okunanlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?