- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #2.961
saol bitanem saol bu sabah adet oldum dr gitmeye gerk kalmadı yarında tüp merkezine gidecegim nasipse çok moralim bozuldu hayrlısı böyleymişaskim benimbiliyorum cok zor .coookk iyi anliyorum seni ama sabirli ve guclu olmaya calis.
evet doktorada gorun muhakkak tibbi bir cozum vardir.i
nsallah allahim daha fazla bekletmesin bizleri
cnm biraz toparlan ve temizlen sonra okursun son 3 arkadasa okuyacaktin.saol bitanem saol bu sabah adet oldum dr gitmeye gerk kalmadı yarında tüp merkezine gidecegim nasipse çok moralim bozuldu hayrlısı böyleymiş
bide balım kimlere okunacak kafm çok karışık k.bkma adetliyken ceke biliyorduk dimi ?=
ismleri yazarsan adetlide okunuyosa bu gün cekeyim hepsini balım
hadi sendende güzel haber bekliyorum benimki tutmadı inş sizlerinki tutmuştr en azından umut olursunz bnada
edosum dun okumusmuydun?gurbet kuşu okudum canım sıradaki arkadaşa
cnm biraz toparlan ve temizlen sonra okursun son 3 arkadasa okuyacaktin.
bende adet olmayi bekliyorum kusum tup bebek icin adetin ilk gunu ara dediler.
bugun gunumdu.sancim var gelen yok.is guc baya yaptim gelsin hemen diye ama olmadim daha
umudumda yok bu ay esim kaza gecirmisti degerlendirmemistik.6inci yilimizdayiz.mecbur tup yapicaz artik.
insallah tutar hem bebegime hem aileme kavusmak istiyorum bu yil artik yoruldum gercekten zor 5 yil dile kolay.
herkes cektigini bilirmis.bizler birbirimizi cok iyi anliyoruz.iyiki varsiniz .dualarimdasiniz inan surekli...
eşine gecmiş olsun RABBİM şifasını versin canım tüp için 1-2-3 bu günlerdede gidiliuyo sen nerdesin bn ank dayım novartta gidecegimcnm biraz toparlan ve temizlen sonra okursun son 3 arkadasa okuyacaktin.
bugun gunumdu.sancim var gelen yok.is guc baya yaptim gelsin hemen diye ama olmadim daha
umudumda yok bu ay esim kaza gecirmisti degerlendirmemistik.6inci yilimizdayiz.mecbur tup yapicaz artik.
insallah tutar hem bebegime hem aileme kavusmak istiyorum bu yil artik yoruldum gercekten zor 5 yil dile kolay.
herkes cektigini bilirmis.bizler birbirimizi cok iyi anliyoruz.iyiki varsiniz .dualarimdasiniz inan surekli...
Okudum canım bildirim gelmediğinden giremedim :)edosum dun okumusmuydun?
canım vardır bir hayır Rabbim neylerse güzel eyler herkesin doğal olacak diye bi sart yok tüp olsun sağlıklı hayırlı olsun da bozma moralini ben bir iki ay içinde 4. tedavim başlayacağım hala umudum var:) Allah büyük. adetliyken salavat tabi ki getirebilirsin hatta dua niyetli ayetleri de okuyabilirsin. "Rabbi hebli minessalihin" gibi:)saol bitanem saol bu sabah adet oldum dr gitmeye gerk kalmadı yarında tüp merkezine gidecegim nasipse çok moralim bozuldu hayrlısı böyleymiş
bide balım kimlere okunacak kafm çok karışık k.bkma adetliyken ceke biliyorduk dimi ?=
ismleri yazarsan adetlide okunuyosa bu gün cekeyim hepsini balım
hadi sendende güzel haber bekliyorum benimki tutmadı inş sizlerinki tutmuştr en azından umut olursunz bnada
aynen öyle canım bundada var bi hayr RABBİM inş bu defa tedavin güzel sonuç nasip eder de yüzün gülercanım vardır bir hayır Rabbim neylerse güzel eyler herkesin doğal olacak diye bi sart yok tüp olsun sağlıklı hayırlı olsun da bozma moralini ben bir iki ay içinde 4. tedavim başlayacağım hala umudum var:) Allah büyük. adetliyken salavat tabi ki getirebilirsin hatta dua niyetli ayetleri de okuyabilirsin. "Rabbi hebli minessalihin" gibi:)
Cnm neden iş guc yapiosun bekle adetn gelecekte gelsn öyle yap.Rabbm bi mucize nasip etmstr belki değerlendiremedi dye dusunme.neler var ne imkânsızlıklardan gebe kaliyorlarcnm biraz toparlan ve temizlen sonra okursun son 3 arkadasa okuyacaktin.
tmm cnm 750 okuyacağım dimitubatesbih @tkglcn Nautilus kizlar herkese okumustunuz.
son 3 kisi gecen hafta katildilar.onlarada okuyup bildirin eksik kalmasin dualari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?