- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #2.921
cnm icine siniyorsa cek .okunuyor diyorlar.GURBET KUSU haklısın cnm kusura bakma moralım bozuktu dün... buğün 500 tane okuyacagımm.... birde hastayken (regl ) salavat çekiliyor sakıncası yok değil mi ??
cnm bende uygun değil diye duydum cumartesi gecesı regl oldum pazar, pazartesi okudum... ama dün biraz moralım bozuktu, yoğundum doktora gittim derken okuyamadım.... ben cumartesi günü temizleniyorum... istersen sen bir el at canım, sen de regl olursan ben sana el atarımmm.... içimiz rahat olsun ne dersin....cnm icine siniyorsa cek .okunuyor diyorlar.
istersen el atayim sana.ne zaman yikanirsin.benimde gunlerim yaklasti.
TMM seker okuyorum sana hemen.abdestliyim suan zaten dularimi yetistiriyorum.cnm bende uygun değil diye duydum cumartesi gecesı regl oldum pazar, pazartesi okudum... ama dün biraz moralım bozuktu, yoğundum doktora gittim derken okuyamadım.... ben cumartesi günü temizleniyorum... istersen sen bir el at canım, sen de regl olursan ben sana el atarımmm.... içimiz rahat olsun ne dersin....
cnm birde hastayım diye iş yerinde mescide giremiyorum ve ofistede okuyamıyorum doğal olarak, eve gidincede geç oluyor... sen hastalanınca bana söyle yardımcı olurum canımmm .... çok çok tşk ederim şimdiden ...TMM seker okuyorum sana hemen.abdestliyim suan zaten dularimi yetistiriyorum.
bazen benimde icime sinmiyor hastalanmadan once bitiriyorum bazi dualarimi.
Cnm okudum@justomn I Irmak-986 @Sekerimmmmajesteleri S sinkar kizlar dun okumalari yaptinizmi?
liste cok geri kaliyor hizlanalim canlar
canım ben günlük takip ediyorum sadece bildirim yaptım mı yapmadım mı karıştırıyorum diye işaretlettirdim buralardayım merak etme:)tubatesbih M meleek9090 ariyana @tkglcn G guzbahar dnzderya Nautilus evTik azap_cicegi K kartanem2
KIZLAR ARAMIZA GECEN HAFTA 3 KISI KATILDI.ARKADASLARADA OKUMANIZI YAPIP BILDIRIN LUTFEN.
SIZE OKUNDU OLARAK ISARET KOYMUSTUM.ARASIRA GORUNUN CANLAR OKUYORMUSUNUZ BITTIMI???
Canım ben günük olarak da takip ediyorum. Aynı gün tekrar dua ediyorum arkadaşa. eklenenlerinde farkındayım okudum canım..tubatesbih M meleek9090 ariyana @tkglcn G guzbahar dnzderya Nautilus evTik azap_cicegi K kartanem2
KIZLAR ARAMIZA GECEN HAFTA 3 KISI KATILDI.ARKADASLARADA OKUMANIZI YAPIP BILDIRIN LUTFEN.
SIZE OKUNDU OLARAK ISARET KOYMUSTUM.ARASIRA GORUNUN CANLAR OKUYORMUSUNUZ BITTIMI???
tm canım okurum kimlere okunuyo en son 3 kişiyemi??tubatesbih M meleek9090 ariyana @tkglcn G guzbahar dnzderya Nautilus evTik azap_cicegi K kartanem2
tubatesbih M meleek9090 ariyana @tkglcn G guzbahar dnzderya Nautilus evTik azap_cicegi K kartanem2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?