- 22 Kasım 2015
- 596
- 835
- 103
- 40
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.321
Canım aşılama yaptırmadım ama 3 kere tüp bebek tedavim var. Düşük kürtaj histereskopi çok şey yaşadım ama inan bana elimin boş kalması kadar hiç biri acıtmadı canımı yüreğimi. Zor bi işlem olduğunu düşünmüyorum korkma bol bol dua et inşallah tutar hayırlı sonuçlar alır tüm acılarını sonsuz mutluluğa dönüştürürsün RAbbim yar ve yardımcın olsunKızlar yarın asılama yaptırıcam yaptıran arkadaşlar korkuyorum cok acıyomu
cnm ben 2 kez yaptirdim.cok basit bir islem .valla rahim filminin yaninda cerez gibi kaliyor.KIZLAR AŞILAMA yaptıran yokmu
merhaba esincim bende seni merak ediyordum uzun zamandır sesin çıkmıyodu hayırlı olsun inşallah aşılaman korkulacak hiç birşey yok anlamıyorsun bile alttan ultrason yaptıklarında daha çok hissediyorsun aşılamayı yaparken o kadar bile hissetmiyorsun önemli olan gayet rahat ol kendini kasma rahat bırak bol bol dua oku kendini duaya ver
ayşem tüm listeye okumuştum ben sonradan eklenen arkadaşlarımızada okudum ayrı yeten senin için tekrar 1000bin selavat daha okudum mevla tedavinde kolatlıklar versin tez zamanda hasretlerine ulaştırsın seni ayrıca liste bitiyor heralde emeğine yüreğine sağlık elin kolun dilin dert görmesin hakkını helal et bizlere*ALLAHUMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMED*
#Her gun 2 kisiye 250'ser salavat okuyoruz...
*22/02/2016 PAZARTESI*Duasi okunanlar YENIGELIN+ AYSE(ben)
*LISTEMIZ;;;
tubatesbih ~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
@Bukeetbuket ~~~~~~~~~~~~250 okundu**
@ya se min (yasemin)~~~~~~~~250 okundu**
damla_22 (didem)~~~~~~~~~250 okundu**
K kartanem2 (sultan)~~~~~~~~~250 okundu**
@cider13 (canan)~~~~~~~~~~~~250 okundu**
dnzderya ~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu*
@gel bebegim gel (rukiye)~~~~~~250 okundu**
@justomn (humeyra)~~~~~~~~~250 okundu**
@ALYAKAREN (ayse)~~~~~~~~~250 okundu**
@Irmak-986 (yasemin)~~~~~~~~250 okundu**
@azap_cicegi (dilek)~~~~~~~~~~250 okundu**
@guzbahar ~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
@esmaaaaalarrr (sema)~~~~~250 okundu**
@Ilaymilya (ayten)~~~~~~~~~~
@ebrukkkk~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
Hasretim30 ~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
@Nautilus ~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu*
@mrym5579 ~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
@Aminebdy ~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
feride67 (vildan)~~~~~~~~~~~~
saydin78 (sevda)~~~~~~~~~~~~250 okundu**
tiryak2147 (sumeyye)~~~~~~~~
nisamelek (eda) ~~~~~~~~~~~~250 okundu**
@arzm61 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
@Sekerimmm ~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
@majesteleri ~~~~~~~~~~~~~~
M meleek9090 ~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
@ariyana (nur)~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
@evTik ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
@Hasretim bebiko (demet)~~~~~~250 okundu**
@HERA0312 ~~~~~~~~~~~~~~~
@tkglcn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
S sinkar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sealand ~~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
@Ecrin ensar bebek ~~~~~~~~~~250 okundu**
@yenigelin111 ~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
GURBET KUSU ~~~~~~~~~~~250 okundu**
*TOPLAM OKUNAN SALAVAT=8.000+8.000
*KUMBARA=4.415
*LISTE SALI BITIYOR.
RABBIM OKUNAN SALAVATLAR HATRINA HAYIRLI SAGLIKLI
EVLATLAR NASIP EYLE BIZLERE INSALLAH...
VARSA helal hos olsun.sagol ablam.naptimki.birlikte dua ettik 3 aydir severek listeleri yeniledim.ayşem tüm listeye okumuştum ben sonradan eklenen arkadaşlarımızada okudum ayrı yeten senin için tekrar 1000bin selavat daha okudum mevla tedavinde kolatlıklar versin tez zamanda hasretlerine ulaştırsın seni ayrıca liste bitiyor heralde emeğine yüreğine sağlık elin kolun dilin dert görmesin hakkını helal et bizlere
Ablam ya cok stres yapıyorum şimdiden korkuyorum ya sende bana hiç yazmadın ama ben sana en son yazmıstımmerhaba esincim bende seni merak ediyordum uzun zamandır sesin çıkmıyodu hayırlı olsun inşallah aşılaman korkulacak hiç birşey yok anlamıyorsun bile alttan ultrason yaptıklarında daha çok hissediyorsun aşılamayı yaparken o kadar bile hissetmiyorsun önemli olan gayet rahat ol kendini kasma rahat bırak bol bol dua oku kendini duaya ver
İnş cnm ya o muane ederken rahim agzına takılandan dimi ya korkuyorum nedense inş bi engel cıkmaz bu 4 ayım her seferinde bi sorun cıkmaz rabbim hayırlısını nasip etsin , senden de Allah razı olsun cok ugrastın sayfada bizler için rabbim yüzüne gülsün sana hayırlı bir evlat nasip etsin cnm tekrar yapcazmı pekicnm ben 2 kez yaptirdim.cok basit bir islem .valla rahim filminin yaninda cerez gibi kaliyor.
inan allaha sadece ince ve uzun bir katater var onunla icine sperm birakiliyor hic hissetmiyorsun.
cok rahat ol.dua et.salavat oku islem oncesinde ve sonrasinda.RABBIM nasip eder insallah.
canım ne bileyim bir koşuşturma ocağın 12 sinde histereskopi ile polip ameliyatı oldum daha doktora bile gitmedim patoloji sonuçlarına felan bir defa adet ol ikincide gel dediler bu ayın sonunda adet olursam gidicem hiç bişey yapmak gelmiyor içimden bakalım ne diyecekler işte öyleAblam ya cok stres yapıyorum şimdiden korkuyorum ya sende bana hiç yazmadın ama ben sana en son yazmıstım
Cok zor bu doktor işleri inaan ama rabbime şükürler olsun daha kötüleride var inş olcak bizlerinde bebkleri , bende yarını düşünüyorum nedense bu sefer korku bastı bana ya offcanım ne bileyim bir koşuşturma ocağın 12 sinde histereskopi ile polip ameliyatı oldum daha doktora bile gitmedim patoloji sonuçlarına felan bir defa adet ol ikincide gel dediler bu ayın sonunda adet olursam gidicem hiç bişey yapmak gelmiyor içimden bakalım ne diyecekler işte öyle
azı çoğu yok canım kısmetimizde ne varsa o ne bir eksik ne bir fazla gönlünü rahat tut ben senden ve arkadaşlarımdan razıyım mevla hepinizin gönlünü görsün bir duamızı bin eylesinVARSA helal hos olsun.sagol ablam.naptimki.birlikte dua ettik 3 aydir severek listeleri yeniledim.
ALLAH RAZI OLSUN SENDENDE.
insallah fazla yada eksik diye dusunmemissinizdir.ictenlikle okunan 1 salavat bile yerine ulasmistir insallah.
agziniza yureginize saglik guzel anne adaylarimmmm...anneligi en cok hak eden kardeslerim hepimiz sevinelim ins.
korkma bide psikoloji çok önemli kafan rahat olacak ki vicudun kabul etsinCok zor bu doktor işleri inaan ama rabbime şükürler olsun daha kötüleride var inş olcak bizlerinde bebkleri , bende yarını düşünüyorum nedense bu sefer korku bastı bana ya off
cnm bak vallahi cok basit bir islem .muayene gibi geciyor valla.İnş cnm ya o muane ederken rahim agzına takılandan dimi ya korkuyorum nedense inş bi engel cıkmaz bu 4 ayım her seferinde bi sorun cıkmaz rabbim hayırlısını nasip etsin , senden de Allah razı olsun cok ugrastın sayfada bizler için rabbim yüzüne gülsün sana hayırlı bir evlat nasip etsin cnm tekrar yapcazmı peki
amin insallahhh...azı çoğu yok canım kısmetimizde ne varsa o ne bir eksik ne bir fazla gönlünü rahat tut ben senden ve arkadaşlarımdan razıyım mevla hepinizin gönlünü görsün bir duamızı bin eylesin
7 yıldır olmuyo ama duzenli ilk defa tedavi görüyorum cnmcnm bak vallahi cok basit bir islem .muayene gibi geciyor valla.
aleti takiyo doktor.sonra hani smear aliniyor gibi bi cubuk var coook ince bisey.onunla iceri sperm birakiyor.
hepsi bu kadar.pozitif ol insallah olcak cnm.kac yildir ugrasiyorsun sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?