- 18 Haziran 2009
- 925
- 1.243
- 313
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.361
Ben de baska yerde okuyunca etkilendim burda paylastim 25 kisiye burda paylastim ulasmak icin...kendi kafamdan uydurmadim ki zan altinda birakayim...lafini bin kere dusunerek konusOkuyoruz iyi güzelde neden zan altında bırakıyor sunuz böyle yazılarda zaten herkesin kafa Allak bullak kime okutcam diye düşünecek.. Ben şimdi 25 kişiye nasıl gönderip nasıl okutucam
Ben de nerde paylasayim diye dusunup bi faydasi olur hepimizin derdi ortak diye dusundum ama neyseOkuyoruz iyi güzelde neden zan altında bırakıyor sunuz böyle yazılarda zaten herkesin kafa Allak bullak kime okutcam diye düşünecek.. Ben şimdi 25 kişiye nasıl gönderip nasıl okutucam
Sana kendi kafandan uydurdun demedim farkindaysan sen paylastin tamam okudu 25 kişi okuyan herkesin de 25 er kişiye okutmasi gerekiyor demi arkadaşım. Ben kimseye okuyamadim dolasıyla etkisinde kaldım bilmem anlatabildim mi!!!Ben de baska yerde okuyunca etkilendim burda paylastim 25 kisiye burda paylastim ulasmak icin...kendi kafamdan uydurmadim ki zan altinda birakayim...lafini bin kere dusunerek konus
Zan altinda biraktin demek kisinin ortaya kendi dusuncesine gore biseyler ortaya atmasi demek...sen ne kadar kirici bi insansin...dua kulubunde cok insan oldugu icin burada paylastim...hatta herkes paylasir ne guzel hepimizin dilekleri olur hayirlisiyla diye paylastim...buna benzer cogu zaman ya cuma gunleri ya kandilleri hep boyle seyler gonderilir..ilk defa bu kadar tepkili biriyle karsilastim..iyilikle dusunerek paylastim ...burasi dua yeri ...dualarla ilgili birbirimize fayda olmak icin biseyler yapiyrz...biri bisey paylasmis diye tepki gosterme yeri degil burasi...Rabbim bana dua ile ilgili bisey gorup bunu sizlere paylasmayi nasip etmis ...senin yaptigin cok ayip..cvp ta verme yazdiklarima...ben sevmiyrm burada insanlarin birbirlerini kirmalarini..Sana kendi kafandan uydurdun demedim farkindaysan sen paylastin tamam okudu 25 kişi okuyan herkesin de 25 er kişiye okutmasi gerekiyor demi arkadaşım. Ben kimseye okuyamadim dolasıyla etkisinde kaldım bilmem anlatabildim mi!!!
Kıran sensin tepki gösteren de yok burası dua topigi sana uyup senle tartisamam korktuğumdan değil burası yeri olmadığından. Cevap vermek için de senden izin almiycam !!!Zan altinda biraktin demek kisinin ortaya kendi dusuncesine gore biseyler ortaya atmasi demek...sen ne kadar kirici bi insansin...dua kulubunde cok insan oldugu icin burada paylastim...hatta herkes paylasir ne guzel hepimizin dilekleri olur hayirlisiyla diye paylastim...buna benzer cogu zaman ya cuma gunleri ya kandilleri hep boyle seyler gonderilir..ilk defa bu kadar tepkili biriyle karsilastim..iyilikle dusunerek paylastim ...burasi dua yeri ...dualarla ilgili birbirimize fayda olmak icin biseyler yapiyrz...biri bisey paylasmis diye tepki gosterme yeri degil burasi...Rabbim bana dua ile ilgili bisey gorup bunu sizlere paylasmayi nasip etmis ...senin yaptigin cok ayip..cvp ta verme yazdiklarima...ben sevmiyrm burada insanlarin birbirlerini kirmalarini..
Benim derdim bana yetiyor ...Rabbime sukurler olsun ki faydasi oldugum insanlarin dualari yeter bana...tepki mi gostermedin...oku istersen yazdiklarini..Kıran sensin tepki gösteren de yok burası dua topigi sana uyup senle tartisamam korktuğumdan değil burası yeri olmadığından. Cevap vermek için de senden izin almiycam !!!
Herkesin derdi kendine yetiyor. Birçok kişiye faydan oluyorsa dualarını da alıyor mussun ne güzel ne mutlu sana daha çok dua edenlerin olur inşallah.. Allah kabul etsinBenim derdim bana yetiyor ...Rabbime sukurler olsun ki faydasi oldugum insanlarin dualari yeter bana...tepki mi gostermedin...oku istersen yazdiklarini..
AMIN CNM .VARSA HELAL HOS OLSUN KUSUM...RABBIM GONLUNUN MURADINI VERSIN...Bu zamana kadar okuduğumuz salavatları peygamber Efendimiz in ruhuna hediye eyledik sen kabul eyle Allahım. Burdaki bütün kardeşlerime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle yuvalarımızı Şenlendir. Okunan dualar ve salavatlar hürmetine bizlere hayırlı evlatlar ver .tedavide ve tedavi olacak kardeşler e sonuçlarını hayırlı kıl . Ya rabbim sen bizi insanların diline düşürme ve bizi evlatsızlıkla imtihan etme inşallah dualarımız kabul olur inşallahGURBET KUSU canım sende hakkını Helal Et emellerin için . Allah hepinizden razı olsun Canlarım
AMINN CNMMM INSALLAH.DUALARIMIZ KABUL OLSUN...Sealand ~~~~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
E ecrin ~~~~~~~~~~250 okundu**
@yenigelin111 ~~~~~~~~~~~~~~250 okundu**
GURBET KUSU ~~~~~~~~~~~250 okundu**
Veee bitirdim. Listemiz hayırl
ara vesile olup hayırlı evlatlarla dolar inşallah. Hakkınızı helal edin, biraz geriden geldim. Listedeki herkesin gönül muradından daha güzeli daha iyisi olsun inşallah.
KIZLAR LISTE YAPMIYCAM AMA OKUDUKLARIMIZI PAYLASABILIRIZ BU TOPIKTE.
HERKES KENDINE KUMBARADA YAPABILIR.EN AZINDAN GUNLUK DUZENLI OKUMUS OLURUZ.
ya se min Bukeetbuket tubatesbih feride67 saydin78 evTik damla_22 K kartanem2
@Ilaymilyacider13 G guzbahar dnzderya tiryak2147 @Ecrin ensar bebek_elif
insallah guzel gecercnm insallah banada umut olursun.sağol canım allah razı olsun. kızlar 5 martta transferim var 2 donmuş embriyomu alacağım inşallah. ne olur bana dua edin. Rabbim bu sefer "ol" desin... bana da gönlümdeki gibi bir evlat nasip etsin.
aminnn amiiin.. canım tüm dua kardeşlerim hakkınızı helal edinBu zamana kadar okuduğumuz salavatları peygamber Efendimiz in ruhuna hediye eyledik sen kabul eyle Allahım. Burdaki bütün kardeşlerime ve bana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle yuvalarımızı Şenlendir. Okunan dualar ve salavatlar hürmetine bizlere hayırlı evlatlar ver .tedavide ve tedavi olacak kardeşler e sonuçlarını hayırlı kıl . Ya rabbim sen bizi insanların diline düşürme ve bizi evlatsızlıkla imtihan etme inşallah dualarımız kabul olur inşallahGURBET KUSU canım sende hakkını Helal Et emellerin için . Allah hepinizden razı olsun Canlarım
amin canım ... rabbim seninde yardımcın olsun. rahat ol stres yapma ne olur. rabbim hepimize ol desin inşallah... habersiz bırakma sende bizi..insallah guzel gecercnm insallah banada umut olursun.
bende ignelere basladim ilk tup bebek tedavim bu.
1 martta kan degerimi vericem.tedavi sureci baya endiseli oluyor insan.
yasamayan bilemez gercekten cok stresli bi donemdeyiz.dualarimizi edelim gerisi YARADANA KALMIS.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?