- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.561
ablam hayirlisi olsun insallah .Canim geç geldim ama arkadaşlar içinde sakıncası yoksa beni başlara koyar misin. Allah nasip ederse cumartesi günü transferim var. Dualar bana ferahlık veriyor.sizlerin duası yla başlayayım istiyorum.
simdilik belli degil cnm ama buyuk ihtimalle okunur.GURBET KUSU canım hafta sonu okunacak mı?
Canim larim asiri yumurtalik uyarilmasi ne demek bilen varmiablam hayirlisi olsun insallah .
yarin senin duanla baslariz.bebegin sana tutunucak insallah.
bunda da cuma günü tüm anne olmak isteyenler için kumbara var mı cnm?بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
اللهمّ صلِّ على سيّدنا محمّد وعلى آل سيّدنا محمّد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed
HER GUN 250 SALAVAT OKUYUP BILDIRELIM.
04 / 03 / cuma gunu basliyoruz insallah...
LISTEMIZ;;;
G guzbahar =========♥
BEYAZ KURT ==========♥
azap_cicegi ========♥
B bebegim-gel ========♥
@hsevda ===========♥
evTik ============♥
damla_22 =========♥
E ecrin ========♥
@Ilaymilya ==========♥
@saydin78 ==========♥
@Irmak-986 =========♥
@Avrenim ==========♥
@esmaaaaalarrr =======♥
@Sekerimmm =========♥
@feride67 ============♥
@arzm61 =============♥
@Sealand ===========♥
@kartanem2 ===========♥
Hasretim bebiko ========♥
Gullerdiyarindanbiri ==========♥
***Kizlar hergun bildiri yapilmasi gerekiyor.
***Dualari onceden alabilirsiniz.[/USER]
geldinmi cnm?nasil gecti doktorun ne dedi? paylasmak istersen yazCanim larim asiri yumurtalik uyarilmasi ne demek bilen varmi
hay hayy isterseniz yapariz cnmbunda da cuma günü tüm anne olmak isteyenler için kumbara var mı cnm?
Ya cok ta iyi gectigi soylenemez millete aramayla bendede arabayla bu yumurtalar mco benim yani multikistik bi bayanim bunu bilidum ama simdi aksi bi surumla karilastim yumurta larim asiri buyumus rahimden bile buyuk dedi dr kan aldi pazartesi cikacakmis sonuslar hastanede yatabilirmisimgeldinmi cnm?nasil gecti doktorun ne dedi? paylasmak istersen yaz
pek bilmiyorum asiri uyarilmayi ama hic yoktan iyidir bence.biraz duraklatirlar gerisi ise yarar
ekstradan bir yük olmazsa isterimhay hayy isterseniz yapariz cnmhizmette sinir yok
bacım bu gün yasin okuyacagız seninde adını söleriz güzbahardı degilmi ? birdeCanim geç geldim ama arkadaşlar içinde sakıncası yoksa beni başlara koyar misin. Allah nasip ederse cumartesi günü transferim var. Dualar bana ferahlık veriyor.sizlerin duası yla başlayayım istiyorum.
ismim ayse.sagol cnm allahim kabul etsin insallah temiz yuregine su serpsin .bacım bu gün yasin okuyacagız seninde adını söleriz güzbahardı degilmi ? birde
gurbet kuşum adını sende özelime at istersen sende tadavi oluyodun sanırım
gerci listeyede k.k deki bütün evlat hasretyle yananlara dua ediyorum inş RABBİM duyar elimizi göbegimizi kucagımızı boş bırakmaz RABBİM aminnn
tmm tatlim allahim okuduklarini eylesin insallah.helal et hakkini.cnm ben bu listede olamayacam Allah kabul etsin insGURBET KUSU
AMIINNN INSALLLAAHHHH...Olmazları olduran Rabbim
Mucizelerimize ol de Aminnnnnn Eki Görüntüle 1788026
CNM irili ufakli olan kistler sanirim pko lu olanlarda oluyor.Ya drde cok sasirdi bir suruya irili ufakli tup bebek tedavusi de ilac kullalar yasiyormus asiri tepki verdiginde yumurtalr hatta ohss mi ydi neydi oyle birsey dedi ama garibi brn ilac kullanmiyorum pazartesi belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?