ANNE OLMAK ISTEYENLER DUALARDA BULUSALIM HEP BERABER

Canim geç geldim ama arkadaşlar içinde sakıncası yoksa beni başlara koyar misin. Allah nasip ederse cumartesi günü transferim var. Dualar bana ferahlık veriyor.sizlerin duası yla başlayayım istiyorum.
ablam hayirlisi olsun insallah .
yarin senin duanla baslariz.bebegin sana tutunucak insallah.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
اللهمّ صلِّ على سيّدنا محمّد وعلى آل سيّدنا محمّد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed

HER GUN 250 SALAVAT OKUYUP BILDIRELIM.

04 / 03 / cuma gunu basliyoruz insallah...

LISTEMIZ;;;
G guzbahar ==========♥
BEYAZ KURT ==========♥
azap_cicegi ========♥
B bebegim-gel ========♥
@hsevda ===========♥
evTik ============♥
damla_22 =========♥
E ecrin ========♥
@Ilaymilya ==========♥
@saydin78 ==========♥
@Irmak-986 =========♥
@Avrenim ===========♥
@esmaaaaalarrr =======♥
@Sekerimmm =========
@feride67 ============♥
@arzm61 =============♥
@Sealand =============♥
@kartanem2 ===========♥
Hasretim bebiko =======♥
Gullerdiyarindanbiri =========♥

***Kizlar hergun bildiri yapilmasi gerekiyor.
***Dualari hafta sonu okuyamayanlar cumadan alabilirsiniz.
[/USER]

bunda da cuma günü tüm anne olmak isteyenler için kumbara var mı cnm?

geldinmi cnm?nasil gecti doktorun ne dedi? paylasmak istersen yaz
pek bilmiyorum asiri uyarilmayi ama hic yoktan iyidir bence.biraz duraklatirlar gerisi ise yarar
Ya cok ta iyi gectigi soylenemez millete aramayla bendede arabayla bu yumurtalar mco benim yani multikistik bi bayanim bunu bilidum ama simdi aksi bi surumla karilastim yumurta larim asiri buyumus rahimden bile buyuk dedi dr kan aldi pazartesi cikacakmis sonuslar hastanede yatabilirmisim

Ya drde cok sasirdi bir suruya irili ufakli tup bebek tedavusi de ilac kullalar yasiyormus asiri tepki verdiginde yumurtalr hatta ohss mi ydi neydi oyle birsey dedi ama garibi brn ilac kullanmiyorum pazartesi belli olacak

Canim geç geldim ama arkadaşlar içinde sakıncası yoksa beni başlara koyar misin. Allah nasip ederse cumartesi günü transferim var. Dualar bana ferahlık veriyor.sizlerin duası yla başlayayım istiyorum.
bacım bu gün yasin okuyacagız seninde adını söleriz güzbahardı degilmi ? birde
gurbet kuşum adını sende özelime at istersen sende tadavi oluyodun sanırım
gerci listeyede k.k deki bütün evlat hasretyle yananlara dua ediyorum inş RABBİM duyar elimizi göbegimizi kucagımızı boş bırakmaz RABBİM aminnn

ismim ayse.sagol cnm allahim kabul etsin insallah temiz yuregine su serpsin .

Ya drde cok sasirdi bir suruya irili ufakli tup bebek tedavusi de ilac kullalar yasiyormus asiri tepki verdiginde yumurtalr hatta ohss mi ydi neydi oyle birsey dedi ama garibi brn ilac kullanmiyorum pazartesi belli olacak
CNM irili ufakli olan kistler sanirim pko lu olanlarda oluyor.
arastir istersen nette bulursun.kandada belli oluyor sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…