- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.581
cookk gecmis olsun cnm.Ya cok ta iyi gectigi soylenemez millete aramayla bendede arabayla bu yumurtalar mco benim yani multikistik bi bayanim bunu bilidum ama simdi aksi bi surumla karilastim yumurta larim asiri buyumus rahimden bile buyuk dedi dr kan aldi pazartesi cikacakmis sonuslar hastanede yatabilirmisim
AminnnnYUCE RABBIM BU MUBAREK GUNUN HURMETINE LISTEMIZDE OKUNAN SALAVATLARI KABUL EYLE.
GUL KOKULURESULUN HZ.MUHAMMED MUSTAFAYI HABERDAR EYLE.KAPINA GELDIK EL ACTIK YALVARIYORUZ GUNAHLARIMIZI BAGISLA.
IBADETLERIMIZI KABUL VE DAIM EYLE INSALLAH.
ALLAHIM GONLUMUZDEKINI BILENSIN.
ELIMIZI BOS CEVIRMEANNELIK DUYGUSUNU TATMAYI ARZULAYAN BUTUN KULLARINA EVLAT KOKUSUNU NASIP EYLE.YUVALARIMIZA HUZUR ,MUTLULUK, BEREKET VE HELAL KAZANC NASIP EYLE.EVLATLARIMIZLA VE ESIMIZLE BIR OMUR BOYU GUZEL YASAM NASIP EYLE.AMIN ECMAIN....
canim adetler duzenliydu taki son 3 aya kadar hem gecikmeye basladi hem.agirim coktu zaten agri icin gitmistim ya kist buyumuyo yumurtalarfazla uyarilinca asiri buyuyo kiste donuyo bide piko oldugu icin her ay catlama olmadigi surece brdaki aya bir yumurta fazlalasiyormus yani minik kistler onlar cogaldikcada yumurtlama olmuyo sey yapiyorlarmis laboroskobiyle girip fazla yumurtalari patlatiyorlarmis ondan sonra duzeliyomus belki oyle yaparlar pazartesi ne diycek dr bakalim hakkimizda hayirlisi canim allah dermani olmayan dert vermesincookk gecmis olsun cnm.
hic duymadim boyle rahatsizlik.
peki adetlerinde sorun varmi?yani duzensizlik yada sanci gibi.
birde bu dedigin sey yumurta degil kist buyumesi olmasin mi?oyleyse ameliyatla alinabilir insallah.
Vanım guzbahar için okudumYUCE RABBIM BU MUBAREK GUNUN HURMETINE LISTEMIZDE OKUNAN SALAVATLARI KABUL EYLE.
GUL KOKULURESULUN HZ.MUHAMMED MUSTAFAYI HABERDAR EYLE.KAPINA GELDIK EL ACTIK YALVARIYORUZ GUNAHLARIMIZI BAGISLA.
IBADETLERIMIZI KABUL VE DAIM EYLE INSALLAH.
ALLAHIM GONLUMUZDEKINI BILENSIN.
ELIMIZI BOS CEVIRMEANNELIK DUYGUSUNU TATMAYI ARZULAYAN BUTUN KULLARINA EVLAT KOKUSUNU NASIP EYLE.YUVALARIMIZA HUZUR ,MUTLULUK, BEREKET VE HELAL KAZANC NASIP EYLE.EVLATLARIMIZLA VE ESIMIZLE BIR OMUR BOYU GUZEL YASAM NASIP EYLE.AMIN ECMAIN....
Vardır elbet bunda da bir hayır,bakarsın dondurulmuş embriyolar şıp diye tutarhepinize hayırlı cumalar.. rabbim dualarımızı kabul etsin. bizleri affetsin inşallah..GURBET KUSU canım ben de kendime 250 okudum. Benim yarın yapılacak transferim ertelendi kızlar. dün doktordaydım son kontroller için. bir değerim yüksek çıktı. bir daha ki adetime erteledi doktorum. rabbim bu ertelemeyi hayırlı etsin benim için... hepinizi çok seviyorum dua kardeşlerim benim..
anladim cnm gecmis olsun insallah kolay gecer bebegine vesile olur bu ameliyat.canim adetler duzenliydu taki son 3 aya kadar hem gecikmeye basladi hem.agirim coktu zaten agri icin gitmistim ya kist buyumuyo yumurtalarfazla uyarilinca asiri buyuyo kiste donuyo bide piko oldugu icin her ay catlama olmadigi surece brdaki aya bir yumurta fazlalasiyormus yani minik kistler onlar cogaldikcada yumurtlama olmuyo sey yapiyorlarmis laboroskobiyle girip fazla yumurtalari patlatiyorlarmis ondan sonra duzeliyomus belki oyle yaparlar pazartesi ne diycek dr bakalim hakkimizda hayirlisi canim allah dermani olmayan dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?