- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.701
Canım ben yukarıdaki okudularımı hepimize hediye ettim; dua da ettim öğle namazından sonra Rabbim sana ikiz bebişler versin inşallah :)Arkadaslar bugün doktor aradı 5 yumurtadan 4 du dollenmis dördü de iyi durumdaymis yarın saat 13.30 da transferim var bügün bana dua edermisiniz allah rızası için adım remziye canlarım şimdiden allah razı olsun okuyandanda
okumayandanda
amiin amiin amiin hepimizde inşallahCanım çok sağolun hafta sonu benim için okumuşsunuz. Cumartesi günü üzerimde bir ferahlık hissettim ben de şimdi aklıma geldi. Daha umutlu ve daha iyiydim. Rabbim , duy sesimi!! Burada yazan herkesin isminin altında hamilelik takvimi görmek istiyorum Rabbim duy beni nolur
Allah razı olsun insallah rabbim isteyen her kese annelik duygusunu biran önce tattirsin olursada sizin duaların izin büyük bi payı var ben inaniyorumCanım ben yukarıdaki okudularımı hepimize hediye ettim; dua da ettim öğle namazından sonra Rabbim sana ikiz bebişler versin inşallah :)
aminnn amin balım ALLAH hepinizden razı olsun hepiniz hakınızı helAL edin bacılaresmaaaaalarrr ve @Sekerimmm haric tum ark okudu toplamda 5250 salavat okundu rabbim bu salavatlar hurmetine azap_cicegi ( dilek ) ark tez zamanda hayirli saglikli bol rizikli evlat lar nasip eder yuvani senlediri ins
AYTEN'IMM noldu da banlandin ya baktim dun anlayamadim bisey yazmamistin kiKızlar nasılsınız 2 gündür giremiyordum valla kafayı yedim ceza aldım cumartesi neyseki 2 günlük ceza ya haftalık ceza alsaydım ayyy allah korusuniki günde kafayı yedim o kadar alıştım ki buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?