- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #3.721
RABBIM emeklerinin karsiligini versin insallah...Kızlar benim bi arkadasim var adı emel onun da cocugu olmuyo oda çok emekler harcıyor dualarinizda onada yer verirmisiniz
RABBIM bebeklerinin sana SIKICA tutunmasini nasip eylesin insallah cnm. aksama okuycam ins.Arkadaslar bugün doktor aradı 5 yumurtadan 4 du dollenmis dördü de iyi durumdaymis yarın saat 13.30 da transferim var bügün bana dua edermisiniz allah rızası için adım remziye canlarım şimdiden allah razı olsun okuyandanda
okumayandanda
tmm ablam sana yildiz verdik@gurbet kuşu m ben geldim ama ne kadar sürer bakalım telekomda sorun varmış güncellemeyapıyorlarmış sık sık arızaya geçiyoruz hasretim 30 iletmiş saolsun mesajımı tüm listeye okudum 250 şer bu günde dilekteymiş sıra mevla kucağını doldursun hayırlısıile dileğin ve bütün arkadaşlarımın
Canım daha önce tup bebek yaptirdugim merkez için dolandırıldik yazdım bir defasında uyarı geldi dr un şikayeti ile mesajım silindi o siteye girmem yasaklandı daha sonra başka bir başlıkta yine aynı mesajı yazdım kural ihlali yapmışım 2 gün girmem yasaklandı ne yani memnuniyetsizliğimizi yazmayacak miyizAYTEN'IMM noldu da banlandin ya baktim dun anlayamadim bisey yazmamistin ki
Simdilik yok sadece sekerimmmden gelmiyo bildirim tamam liste tamaanmayinca gecmeyiz birdahaHasretim bebiko demet cnm varmi listede bi sorun.
Arasira bakiyorum cnm.3 gun katilmayani silmek zorundayiz haksizlik olmasin.
birde toplam okunan sayi 5.000 i gecmezse diger kisinin duasina gecmeyelim ki hak gecmesin kimseye.
İnşallah hayırlısı ile atlatirsin bu stresli günleri inşallah Nisan ayında hamiş haberini paylaşırsın canım inşallah bizlere umut olursun dualarim seninle canımKIZLAR YARIN KONTROLUM VAR IGNELERIMIN 20. GUNU BITTI.
BAKALIM YUMOSLARIM COGALMISTIR INSALLAH.DUANIZA TALIBIM HAYIRLISIYLA ...
Ins cogalmistir canim eger yoksa bende cok gel veremmKIZLAR YARIN KONTROLUM VAR IGNELERIMIN 20. GUNU BITTI.
BAKALIM YUMOSLARIM COGALMISTIR INSALLAH.DUANIZA TALIBIM HAYIRLISIYLA ...
IYI YAPMISSIN .olumlu yada olumsuz insanlar her turlu fikirlerini soyleyebilmeli bence.Canım daha önce tup bebek yaptirdugim merkez için dolandırıldik yazdım bir defasında uyarı geldi dr un şikayeti ile mesajım silindi o siteye girmem yasaklandı daha sonra başka bir başlıkta yine aynı mesajı yazdım kural ihlali yapmışım 2 gün girmem yasaklandı ne yani memnuniyetsizliğimizi yazmayacak miyizo zaman işlerini adabıyla yapsınlar başkalarını da uyaramıyorum artık o merkeze gitmesinler diye kendimi orda yaptıracaklara karşı suçlu hissediyorum
Ins cogalmistir canim eger yoksa bende cok gel veremm
Allah razı olsun canım sagol rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin biran önce aminRABBIM bebeklerinin sana SIKICA tutunmasini nasip eylesin insallah cnm. aksama okuycam ins.
Söyledim ceza yedim 3.sünde korkuyorum bu defa ya hepten yasaklanırsam ama gerçekten söyleyebilmeliyizz offf ya bir sürü kişi yorum yapmıştı hepsini silmişlerIYI YAPMISSIN .olumlu yada olumsuz insanlar her turlu fikirlerini soyleyebilmeli bence.
insallah hepimiz sirayla hamis olucaz insallah bunu paylasicaz ben inaniyorum.İnşallah hayırlısı ile atlatirsin bu stresli günleri inşallah Nisan ayında hamiş haberini paylaşırsın canım inşallah bizlere umut olursun dualarim seninle canım
Allah iyiliğini versin çok ayyy güldümIns cogalmistir canim eger yoksa bende cok gel veremm
Söyledim ceza yedim 3.sünde korkuyorum bu defa ya hepten yasaklanırsam ama gerçekten söyleyebilmeliyizz offf ya bir sürü kişi yorum yapmıştı hepsini silmişler
İnşallah yaaaa rabbim duysun sesimizi kabul etsin dualarimiziinsallah hepimiz sirayla hamis olucaz insallah bunu paylasicaz ben inaniyorum.
sinavimizin sonuna kadar azim, guc ve sabir bizlerle olsun insallah...
Ayyyy çok güldüm olacaktı salak bennnnAllah iyiliğini versin çok ayyy güldüm
bak aytenim demet yumos vericek takil bana gel gidek kizAllah iyiliğini versin çok ayyy güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?