ANNE OLMAK ISTEYENLER DUALARDA BULUSALIM HEP BERABER

Kızlar benim bi arkadasim var adı emel onun da cocugu olmuyo oda çok emekler harcıyor dualarinizda onada yer verirmisiniz
RABBIM emeklerinin karsiligini versin insallah...
hepimiz cok istiyoruz ve hep duamda herkese ver rabbim diyorum.
ALLAHIM kimsenin gozunu yolda, gonlunu darda birakmasin ins. yuvalarimiza hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.

RABBIM bebeklerinin sana SIKICA tutunmasini nasip eylesin insallah cnm. aksama okuycam ins.

tmm ablam sana yildiz verdik ALLAH kabul etsin

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
اللهمّ صلِّ على سيّدنا محمّد وعلى آل سيّدنا محمّد
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed

HER GUN 250 SALAVAT OKUYUP BILDIRELIM.
PAZARTESI 07/03/2016 ==Duasi okunan BUSRA

LISTEMIZ;;;
G guzbahar ======250 *
@whitewolf =======
azap_cicegi (dilek)=250*
B bebegim-gel ( busra)=
@hsevda ========
evTik ==========250*
damla_22 (didem)==250
E ecrin ======
Milyaay (ayten)===250 (+1)
@saydin78 ========250(+1)
@Irmak-986 =======250(+1)
@Avrenim (ebru)====250(+7)
@esmaaaaalarrr =====250
@Sekerimmm ========
@feride67 (vildan)== 250(+1)
@arzm61 =========250
@Sealand =========
@kartanem2 (sultan)===250*
Hasretim bebiko (demet)=250*
@htcmhmt3238 (hatice)==250 (+1)
@mrym5579 =========
GURBET KUSU (ayse)==250*[/USER]
E ecrin

Hasretim bebiko demet cnm varmi listede bi sorun.
Arasira bakiyorum cnm.3 gun katilmayani silmek zorundayiz haksizlik olmasin.
birde toplam okunan sayi 5.000 i gecmezse diger kisinin duasina gecmeyelim ki hak gecmesin kimseye.

AYTEN'IMM noldu da banlandin ya baktim dun anlayamadim bisey yazmamistin ki
Canım daha önce tup bebek yaptirdugim merkez için dolandırıldik yazdım bir defasında uyarı geldi dr un şikayeti ile mesajım silindi o siteye girmem yasaklandı daha sonra başka bir başlıkta yine aynı mesajı yazdım kural ihlali yapmışım 2 gün girmem yasaklandı ne yani memnuniyetsizliğimizi yazmayacak miyiz o zaman işlerini adabıyla yapsınlar başkalarını da uyaramıyorum artık o merkeze gitmesinler diye kendimi orda yaptıracaklara karşı suçlu hissediyorum

Hasretim bebiko demet cnm varmi listede bi sorun.
Arasira bakiyorum cnm.3 gun katilmayani silmek zorundayiz haksizlik olmasin.
birde toplam okunan sayi 5.000 i gecmezse diger kisinin duasina gecmeyelim ki hak gecmesin kimseye.
Simdilik yok sadece sekerimmmden gelmiyo bildirim tamam liste tamaanmayinca gecmeyiz birdaha

KIZLAR YARIN KONTROLUM VAR IGNELERIMIN 20. GUNU BITTI.
BAKALIM YUMOSLARIM COGALMISTIR INSALLAH.DUANIZA TALIBIM HAYIRLISIYLA ...
İnşallah hayırlısı ile atlatirsin bu stresli günleri inşallah Nisan ayında hamiş haberini paylaşırsın canım inşallah bizlere umut olursun dualarim seninle canım

IYI YAPMISSIN .olumlu yada olumsuz insanlar her turlu fikirlerini soyleyebilmeli bence.

IYI YAPMISSIN .olumlu yada olumsuz insanlar her turlu fikirlerini soyleyebilmeli bence.
Söyledim ceza yedim 3.sünde korkuyorum bu defa ya hepten yasaklanırsam ama gerçekten söyleyebilmeliyizz offf ya bir sürü kişi yorum yapmıştı hepsini silmişler

İnşallah hayırlısı ile atlatirsin bu stresli günleri inşallah Nisan ayında hamiş haberini paylaşırsın canım inşallah bizlere umut olursun dualarim seninle canım
insallah hepimiz sirayla hamis olucaz insallah bunu paylasicaz ben inaniyorum.
sinavimizin sonuna kadar azim, guc ve sabir bizlerle olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…