- 21 Aralık 2015
- 1.049
- 814
- 38
- 35
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.081
yeni liste başladığında eğer akliniza gelirsem beni de etiketleyin gelirim hemen olur muListe bitti gi zaman ins guncelleriz takip et
canım bu gün sen dua bağişlamadan önce bildiremedim 20 bin tevhit okudum mevla kabul olunan dualardan eylesin bu gün üçüncü aşilamı oldum inşallah hayırlısı olurHAYIRLI CUMALAR KIZLAR...
ALLAHIM BUGUNE KADAR OKUDUGUMUZ SURELERI IKI CIHAN SERVERI GUL KOKULU RESULUN PEYGAMBER EFENDIMIZ HZ. MUHAMMED MUSTAFA'YA HEDIYE EYLIYORUZ SEN HABERDAR EYLE INSALLAH...
RABBIM MUBAREK GUNUN HURMETINE OKUDUKLARIMIZI KABUL EYLE.RAZI OLDUGUN KULLARIN ARASINA AL.GUNAHLARIMIZI AFFEYLE CENNETINI NASIP EYLE.MAHSER GUNU PEYGAMBERIMIZIN SANCAGI ALTINDA TOPLANANLARDAN EYLE INSALLAH.
(kumbaramizdaki ; 7950salavati serif,
20 ayetel kursi ,1600 rabbi hepli mines salihin ayeti bagislanmistir.)
Vardir bundada bi hayir bu cuma bagislariz inscanım bu gün sen dua bağişlamadan önce bildiremedim 20 bin tevhit okudum mevla kabul olunan dualardan eylesin bu gün üçüncü aşilamı oldum inşallah hayırlısı olur
Canım 1000 okudum 4 günlük
RABBİM kabul etsin inşşcanım bu gün sen dua bağişlamadan önce bildiremedim 20 bin tevhit okudum mevla kabul olunan dualardan eylesin bu gün üçüncü aşilamı oldum inşallah hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?