- 6 Haziran 2015
- 1.889
- 2.385
- 83
- 43
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.101
canım en son esmaaaaaaaaaaaaaalara kadara okumuştum listeyi tamamladım tüm liste bittiB bebegim-gel ( busra)=
@hsevda=====250
evTik =======250*
damla_22 (didem)=250
Hasretim30 ===250(2)
@Ilaymilya (ayten)===250 (1)
saydin78 (sevda) ==250
I Irmak-986 ===250
Avrenim (ebru)==250(+2)
esmaaaaalarrr ==250
10 kişi için 2500 toplam okudum a
Allah kabul etsin
Amin insallah okuyan herkesten Allah razi olsun rabbim hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallahVildan canim iki ark bildirim yapmadi.ama.okuyorlar duan tamamlandi rabbim bu salavat lar hurmetine Peygamberimiz ( s.a.v ) hurmetine sana tez zamanda hayirli saglikli bol rizikli evlat lar nasip eyle sin yuvani cocuk.sesleriyle senlendir sin
ALLAH razı olsun canım benim ağzına yüreğine sağlık mevla hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla sağlıcaklaALLAHIN hakkı 3 tür inş bu son olacak inş
sana yasin amenuresülü ayetel kursi okuyrm canım RABBİM inş inşşşşşş bebegini verir inşş bol bol duamdasın inş
sende fatiha oku yüzüne sür bacım
senin icin senin niyetine okuyorum
aminn amin canım çokk tşk ederim RABBİM gönlünden gecen bütün muradlarını versin inşazap_cicegi senin icin necm suresini okudum Allah kabul etsin insallah abla... tedavin hayirla sonuclansin Allah sana salih saliha evlatlar nasip etsin insallah... dua edeceim sinin icin ... duan tamamlanmadiysa ben okuyabilirim tekrar bilgi verirsen
amin balım cümlemizin inş canımALLAH razı olsun canım benim ağzına yüreğine sağlık mevla hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla sağlıcakla
ablam hakkinda hayirlisi olsun insallah...canım bu gün sen dua bağişlamadan önce bildiremedim 20 bin tevhit okudum mevla kabul olunan dualardan eylesin bu gün üçüncü aşilamı oldum inşallah hayırlısı olur
Canim ben okurdum ama dun hastalandim 6 gun surer yetisem ama rabbim kabul etsin ins muradina kavusur sun
Ben okuyabilirim canimKIZLAR TUP BEBEK TEDAVIM ICIN 41 YASIN OKUTMAK ISTIYORUM.
3 GUNDE BITIRMEYI DUSUNUYORUM.YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
sagol cnm.Ben okuyabilirim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?