- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.141
aminnn ablası aminn vala çok güzel denk geldi akşam ezanından sonra söylemiştim namazını kıldı yasinin okudu sana isminede söyledi RABBİM kabul buyursun inşRABBIM OGLUSUNA GUZEL OMUR VERSIN ABLAM.
SOYLEMEN BILE YETTI.ALLAH RAZI OLSUN.BITINCE HABER VER NOT ALAYIM ABLAM.
aminnn bacım aminnben de okuyacağım bugün de yarın da inşallah salı akşamı haber veririm, Rabbim yumoşlarına kalite can kan versin
MAŞALLAH
Pardon belirtmemişim,salavat okudum,Yasin'e de niyetlendim ama tekrar lekelenmem başladıcnm yasinmi okudun?
canim bu aksam mutlaka okurum ismine dua ederim insallahsagol cnm.yasin okursan bildir not alayim cnm.ismim ayse.
gecebilirsin canim okudum Allah kabul etsin canim nöbetlerde bildiremiyorum kusura bakmaSaye- ve B bebegim-gel ark okudunuzmu bugun hastanedeydim giremedim okuduydaniz soyelyin bugunki ark geciyorum
Okdum cnm bitti. Ne dedi doktr ne için gitmistin cnmSaye- ve B bebegim-gel ark okudunuzmu bugun hastanedeydim giremedim okuduydaniz soyelyin bugunki ark geciyorum
Kusura bakma canim gozden kacmistir hakkini helal etSultan ark icin okumustum gozden kacirmis olabilirsiniz
Hic sorun degil canim olabilir oyle seyler helal ols sende hakkini helal etKusura bakma canim gozden kacmistir hakkini helal et
amin önce hayırlı kısmet hayırlı izdivaç daha sonra bebişlerSealand canim duan tamamlandi rabbim bu salavat lar hurmetine Peygamberimiz ( s.a.v ) hurmetine sana tez zamanda hayirli saglikli bol rizikli evlat lar nasip etsin yuvani cocuk sesleriyle senlendir sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?