- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.361
kumbaradan istedgin sureyi oku cnm bugun @feride67(vildan) icin okuyoruz.Ne okuyoruz ben kacırdımGURBET KUSU yazarmısın
tmm ablam her gun biz kime okuyorsak sen en az 100 olmak sartiyla salavat okursun.Beni de eklememişsin canımne okuyoruz salavat mı? Salavat okusak iyi olur cok duam var ancak salavat okuyabilirim Salavat okursak etiketleyip bildirim yaparmısın canim?
bacım bende vardımmmm
yaziyorum senide abla.bacım selavat cekmiyormuyuz??
ABLAM DUN OKUDUKLARINI VILDAN ICINMI EKLEYEYIM?50 ayetel kursi 1 yasin ,1 tebareke 1 amme 1amenerresülü 1kenzül arş 1 selatı tefriciye 1 inşirah süresi okudum mevla kabul olunan dualardan eylesin
AMIINNN CNM ALLAH KABUL ETSIN...707 Ya Varis, 336 Ya Musavvir, 50 İhlas, 10 Tefriciye Allah kabul etsin inşallah vildan arkadaşımız içinGURBET KUSU
GURBET KUSU feride67 arkadaşım için
-10 İnşirah,
-20 Rabbiyesir,
- 100 Salavat
- 10 tane Felak, 10 tane Nas,
- 10 tane Fatiha,
- 10 tane İhlas,
- 10 tane Kevser okudum
Hoşgeldin kuzummmmm ama beni unutmuşsun yazmamıstım üzüldümgeldim maynak seyyyy
yazdim cnm katilmak istedigini bilmiyodum.Hoşgeldin kuzummmmm ama beni unutmuşsun yazmamıstım üzüldüm
Valla canım az önce geldim dr dan yara birde aşırı iltihabım var kontroliçin gitmiştim ama hiç değişmemiş sonuç tekrar ilaç verdi sanırım yarın özele gidecem bugün devlete gittim tedaviye temmuzda başlamayı düşünüyordukama babam dedi Ekim ayını bekleyin ben tup bebek masraflarını karşılayacam zaten kredi çekecektik artık Ekim ayını bekliyecez sen nasılsın canım nasıl oldun tekrar tedaviye ne zaman başlayacaksın rabbim emeğinizin karşılığını boş bırakmasın kimsenin emeğini boş bırakmasınyazdim cnm katilmak istedigini bilmiyodum.
napiyon iyimisin ? tedaviye baslama tarihin belli oldumu?
Helal olsn cnm nedemk sen bizm cok dua ettin zatn Allhm inşallah hayrlsyla güzel haberlr verrz benm test günüme dha var diğer arkadaşlar ne durumda merk ettimG guzbahar B bebegim-gel K kartanem2azap_cicegi
bayanlar sizle baslamayi dusunuyordum unuttum helal edin.
insallah okuruz guzel haber getirirsiniz bu ay icinde .tedavileriniz hayirlisiyla sonuclansin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?