- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #4.381
canım c.tesi kan verecem hayrlısıyla bakalım@guzbahar B bebegim-gel K kartanem2azap_cicegi
bayanlar sizle baslamayi dusunuyordum unuttum helal edin.
insallah okuruz guzel haber getirirsiniz bu ay icinde .tedavileriniz hayirlisiyla sonuclansin insallah...
amin aytenim insallah bizde yasariz o duygulari...Valla canım az önce geldim dr dan yara birde aşırı iltihabım var kontroliçin gitmiştim ama hiç değişmemiş sonuç tekrar ilaç verdi sanırım yarın özele gidecem bugün devlete gittim tedaviye temmuzda başlamayı düşünüyordukama babam dedi Ekim ayını bekleyin ben tup bebek masraflarını karşılayacam zaten kredi çekecektik artık Ekim ayını bekliyecez sen nasılsın canım nasıl oldun tekrar tedaviye ne zaman başlayacaksın rabbim emeğinizin karşılığını boş bırakmasın kimsenin emeğini boş bırakmasın
Kız bugün bir kadınla geçtik kadın ultrason muayenesi oluyordu ben muayene için hazırlanıyordum tam çıkarken soyunma odasından bebeğinin kesesini gösteriyordu bende gördüm minicik içim gitti allahım bizlere ve tüm isteyenlere yaşat bu anı diye dualar ettim
hadi bakalim ablam insallah cumartesi guzel bi haber ver sevinelim ya cok heyecanlandimcanım c.tesi kan verecem hayrlısıyla bakalım
canım feride bacım icin
1000 selavat
1000 rabbi yesir cektim ALLAH kabul eder inş
Hakkınizda hayırlısı olsun bitanem tedaviye sil baştan mı başlanacak tekrar ilaç mi kullanacaksın yoksa donmuş yumurtaları mı kullanacaklar dediğin gibi geç olsun da güç olmasın inşallah bu defa kavuşuruz nazlı bebelerimize o zaman yine aramızda 3 ay falan olur hadi bakalım hayırlısı olsun ama içim kıpır kıpır biran önce tedavi başlasın istiyorumamin aytenim insallah bizde yasariz o duygulari...
bizde biraz ara vericez 2. start icin doktorun tatilden donusunude beklersek ramazandan sonraya denk gelicek galiba.
hayirlisiyla gec olsun guc olmasin cnm.yeterki sonu guzel olsun.allah razi olsun baban destek olucaksa cok rahat olur size.
inş bacım inş bogazım çok agrıyo acaba belirtimi bilmiyom hayrlısı olsun inşhadi bakalim ablam insallah cumartesi guzel bi haber ver sevinelim ya cok heyecanlandim
hadi inş seninde her sey gönlünce olur inş balımmamin aytenim insallah bizde yasariz o duygulari...
bizde biraz ara vericez 2. start icin doktorun tatilden donusunude beklersek ramazandan sonraya denk gelicek galiba.
hayirlisiyla gec olsun guc olmasin cnm.yeterki sonu guzel olsun.allah razi olsun baban destek olucaksa cok rahat olur size.
Sürü balımmmm sürü de bizlere bulaştır hepimize inşallahhadi inş seninde her sey gönlünce olur inş balımm
eger tutarsa ayagımı çok fene sürüyecemmm
Cumartesi hayrlsyla haberini bekliyrz cnm senden snrda ben haber vercm inşallah güzel haberler verrzcanım c.tesi kan verecem hayrlısıyla bakalım
canım feride bacım icin
1000 selavat
1000 rabbi yesir cektim ALLAH kabul eder inş
evet tatlımABLAM DUN OKUDUKLARINI VILDAN ICINMI EKLEYEYIM?
inşallah canım inşallah gebelik belirtilerinin içinde boğaz kuruması varmışinş bacım inş bogazım çok agrıyo acaba belirtimi bilmiyom hayrlısı olsun inş
inşşşşşşşSürü balımmmm sürü de bizlere bulaştır hepimize inşallah
ayy ne yaptım bu gün test aldırıyom yarın test yaparım diye bekli korkymmmCumartesi hayrlsyla haberini bekliyrz cnm senden snrda ben haber vercm inşallah güzel haberler verrz
canım benm bozagım kurumuyo agrıyoinşallah canım inşallah gebelik belirtilerinin içinde boğaz kuruması varmışinşallah müjde geliyor senden ben bilmiyodum yeni öğrendim boğaz meselesini boğazım kuruyordu oksürük de yapıp ağrıtıyordu halada kuruyor boğazım
oooayy ne yaptım bu gün test aldırıyom yarın test yaparım diye bekli korkymmm
senin bat ne zamn gülm??
Bugn senin transferden snra kaçıncı günün cnm? Benm 1 nisanda transferm oldu dha 8 gün var test günüme cnmazap_cicegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?