- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #1.881
Kızlar merhaba... Bende müjdemi aldım. İlk hamileliğimdeki düşükten sonra, ikinci hamileliğimin 4. haftasında olduğumu öğrendim. Allah rızası için bana bebeğimi sağlıklıca kucağıma almam için Meryem suresini okur musunuz?
cnm dilek arkadasin ismi.300 ayse için
gozun aydin cnm allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
okurdum ama ozel gunumdeyim malesef.
dogal yollami oldu cnm.kac yillik evlisin yas kac?
Cuma gunu okuyabilirim istersen cnm.Sağol yine de canım... İnşallah bu sefer bi sıkıntı olmaz...Doğal yoldan oldu, evet... Yaklaşık 2 senelik evliyim, 23 yaşındayım.
Cuma gunu okuyabilirim istersen cnm.
hayirlisi olsun bizlerede dua et unutma lutfen...
ayni yastayiz.darisi basima.IYI GECELER CNM...
Canım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin İnşallahKızlar merhaba... Bende müjdemi aldım. İlk hamileliğimdeki düşükten sonra, ikinci hamileliğimin 4. haftasında olduğumu öğrendim. Allah rızası için bana bebeğimi sağlıklıca kucağıma almam için Meryem suresini okur musunuz?
Canım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin İnşallah
Benim adetim başlıyor meryem suresi okuyamam malesef.
Bende düşük yaptım canım sen düşükten ne kadar sonra hamile kaldın
Canim cok sevindim hadi hayirlisi insallah Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin sana sımsıkı tutunsun insallah mazeretim bitince okucam insallah tatlimKızlar merhaba... Bende muzdeli haber aldım. İlk hamileliğimdeki düşükten sonra, ikinci hamileliğimin 4. haftasında olduğumu öğrendim. Allah rızası için bana bebeğimi sağlıklıca kucağıma almam için Meryem suresini okur musunuz?
Tamam tesekurler 10 gun sonra yazcamcnm listemiz bitmek uzere.10 gun sonra yazsan olurmu?ekleriz basa donunce.
TEMIZ KALPLI ABLAM BENIMMMSelam kızlar 500 salavat getirdim size bebiş haberleri tek tek geliyo hepinizin olacak inşallah , dualarınızı bırakmayın, çift çizgiyi göreceğiniz gün yakındır İnşallah , bu gece ilk cuma gecesi , dualarım sadece sizin için olucak , kendim için okuma yapmıcam, sadece sizin için dua edicem Selametle kalın
cnm listemiz cok az kaldi.basa donecegizGünaydın hanımlar!! Beni de o mübarek dudaklarınızdan dökülecek dua listenize ekler misiniz.. Anne olmayı çok istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?