- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #1.901
Canim cok sevindim hadi hayirlisi insallah Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin sana sımsıkı tutunsun insallah mazeretim bitince okucam insallah tatlim
Canım benim sen ne yüreği temiz bir insansın allah senden razı olsun ne muradın varsa versin inşallahhhhh en kısa zamandaSelam kızlar 500 salavat getirdim size bebiş haberleri tek tek geliyo hepinizin olacak inşallah , dualarınızı bırakmayın, çift çizgiyi göreceğiniz gün yakındır İnşallah , bu gece ilk cuma gecesi , dualarım sadece sizin için olucak , kendim için okuma yapmıcam, sadece sizin için dua edicem Selametle kalın
Buket_YmnY
Canım ne güzel bi haber verdin cokkkkk sevindimmmm Allahım herkes birden böyle haberler veriversin inşallah. Ayyyy çok sevindim kuzum ben okucam inşallah bu gece meryem suresi sana niyet Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah kuzumCanıım, çok sağol... Allah razı olsun. Allah sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
Gözün aydın ,Allahım kucagına almayı nasip etsin cnmKızlar merhaba... Bende müjdemi aldım. İlk hamileliğimdeki düşükten sonra, ikinci hamileliğimin 4. haftasında olduğumu öğrendim. Allah rızası için bana bebeğimi sağlıklıca kucağıma almam için Meryem suresini okur musunuz?
Gözün aydın ,Allahım kucagına almayı nasip etsin cnm
Cnm Hayirli olsun RABBİM kucagina almayi nasip etsin insallah hamilelerin duasi kabul olurmus bizleride dualarda unutma cnmKızlar merhaba... Bende müjdemi aldım. İlk hamileliğimdeki düşükten sonra, ikinci hamileliğimin 4. haftasında olduğumu öğrendim. Allah rızası için bana bebeğimi sağlıklıca kucağıma almam için Meryem suresini okur musunuz?
Amin ,inş yaSağol canım, Allah hepimize nasip eder inşallah...
Cnm Hayirli olsun RABBİM kucagina almayi nasip etsin insallah hamilelerin duasi kabul olurmus bizleride dualarda unutma cnm
Canım gözün aydınSağol canım, Allah hepimize nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?