ANNE OLMAK ISTEYENLER DUALARDA BULUSALIM HEP BERABER

HER GUN BIR KISIYE 5.000 SALAVAT OKUYORUZ.
RABBIM OKUNAN SALAVATLAR HURMETINE HAYIRLI SAGLIKLI
EVLATLAR NASIP ETSIN INSAALLAH...

*YENI LISTEMIZ;;;;;;
Hadi baslayalım bakalım kızlar sayımız 200 olsun.
Duası okunan kişi BERFIN~~~~ 15/01/2016 CUMA
GURBET KUSU (ayse)~~~300 okundu

@tubatesbih~~~~~~~~~~~
Bukeetbuket ~~~~~~~~~
@ya se min~~~~~~~~~~~~200 okundu*
nisamelek (eda)~~~~~~~~200 okundu(+1)
@damla_22(didem)~~~~~~200 okundu
@kartanem2(sultan)~~~~~~200 okundu(+3)
cider13 (canan)~~~~~~~~~
@dnzderya~~~~~~~~~~~~~200 okundu*
bebitommr (rukiye)~~~~~~

@justomn(humeyra)~~~~~~200 okundu
@ALYAKAREN(ayse)~~~~~200 okundu
@Irmak-986~~~~~~~~~~~200 okundu
@azap_cicegi(dilek)~~~~~~200 okundu*

G guzbahar ~~~~~~~~~~~~200 okundu*
Berf0o0o (berfin)~~~~

esmaaaaalarrr (sema)~~~~~
Milyaay (ayten)~~~~~~~~
@ebrukkkk ~~~~~~~~~~~~~200 okundu*
Hasretim30 ~~~~~~~~~~~300 okundu
Buket_YmnY ~~~~~~~~~~

Nautilus ~~~~~~~~~~~~~200 okundu(+2)
mrym5579 ~~~~~~~~~~~~

*TOPLAM OKUNAN SALAVAT=3.000
*KUMBARA =~~~(75 salavat)

*Lutfen her gün sırayla salavatları okuyup bildiriniz.
Listemizin 3 hamisi var.@esmaaaaalarrr @ebrukkkk @Buket_YmnY

GECEN HAFTA KUMBARAMIZA OKUNAN 2.000 SALAVAT PEYGAMBER EFNDIMIZE HEDIYE EDILDI.

ALLAH'IM OKUNAN SALAVATLARDAN IKI CIHAN SERVERI HZ. MUHAMMED MUSTAFA'YI HABERDAR EYLE.
LISTEMIZDE OKUNANLAR HURMETINE GUNAHLARIMIZI BAGISLA.IBADETLERIMIZI DAIM EYLE.
ICIMIZDE SIFA BEKLEYENLERE SIFA, DERTLI OLANLARA DEVA ,BORCLU OLANLARADA ODEME KOLAYLIGI NASIP ET.SENDEN BASKA KIMSEYE MUHTAC ETME YARABBIM.RAZI OLDUGUN KULLARINDAN EYLE BIZLERI.
SENDEN HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLATLAR ISTIYORUZ HAYIRLISIYLA NASIP EYLE YARABBIM...AMIN...

bebitommr cnm nerelerdesin dun okumani yaptinmi?
duamiz eksik kaldi seni bekliyorum.bugunki arkadasada okumani yapip bildir lutfen.

KIZLAR BERFIN ICIN OKUMALARINIZI BILDIRIN.
ARKADASIMIZ ASILAMA YAPTIRDI.SUAN DEGER COK DUSUK GORUNUYOR
INSALLAH YUKSELIR DIYE DUALARIMIZI ICTEN EDELIM.INSALLAH SIRAYLA GUZEL HABERLERINIZI ALICAZ...

Aysemm Allah rzi olsun Allahım bana okuyan herkezden Razı olsun inşallah Hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim ❤❤❤♥

Amin

G guzbahar cnm duan tamamlandi.
rabbim okunanlari kabul etsin .evine huzur mutluluk ve hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin insallah.

Berf0o0o için 250 salavat okudum. Allah inşallah kabul eder, tez zamanda bebeğine kavuşur, sağ salim kucağına alır...

Berf0o0o için 250 salavat okudum. Allah inşallah kabul eder, tez zamanda bebeğine kavuşur, sağ salim kucağına alır...

Canım bana 300 yazarmisin

15-16-17 Ocak dualarımı aldım 200er tane

Allahım hepinizden Razı olsun ettiğiniz dualar Rabbimin katında sevabı Artsın İnşallah Allahimdan ne diliyosaniz erkenden hayirlisiyla ömrünüze nasip eylesin hamilelere Rabbim sagliklica hayırlı sağlıklı evlatlarını kucağına almayı nasip eylesin benim gibi evlat dileyene de Rabbim erkenden hayirlisindan sağlıklısından erkenden mucizemizi versin inşallah Allahım bin kez razı olsun❤♥

azap_cicegi dilek cnm duan tamamlandi.
RABBIM okunan salavatlar hurmetine yuvana mis kokulu evlatlar nasip etsin insalllaaaahhhh....
balımmmmmmmmmm ALLAH razı olsun dua eden dillerinz kurban oldugum duysun benim için isteyen dua eden bacılarımada bir an önce evlat nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…