- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi GURBET KUSU
-
- #1.941
Çok şükür :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Haklisin canım hayırlısı olsun napalim dediğin gibi Rabbim nasip ederse her türlü olur :)senin bir minigin var ablam allahim onu sana bagislasin insallah.
sorun etme rahat ol sen.sana bisey diyimmi? yengem 4 cocugu varken 5inciye hamile kaldi.
istemedi hopladi zipladi.ilaclar icti.hamile kalmamisimdir diye dualar etti.
yinede oldu.hepimiz engel olduk boyle yapmasina.ama nasipte varsa oluyor yani.
olur cnm olur 7 ay neki.insallah daha fazla bekletmez minigin.Maşallah cnm maşallah benim nerdeyse 7ay olacak tık yok o yüzden merak ettim
Bol bol dua oku Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahbize de dua et
inşallah canım adetinin bitimi oluyor dimi çünkü bende o şekilde gittim adetimin yedinci günü yaptılarvalla abla ben tam bilmiyorum ne yapilacak.randevum sali gunu .rabbim izin verirse gidicem.
yapsinlar ne sorun varsa gitsinde raziyim artik yaa.sanada gecmis olsun .insallah vesile olur bebis yolu acilmistir.
sende cektirdinmi histeroskopi .rahim filmi .ne alemde?Çok şükür :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Haklisin canım hayırlısı olsun napalim dediğin gibi Rabbim nasip ederse her türlü olur :)
esese gidek bayanlar...alinti yapcam sizi.inşallah canım adetinin bitimi oluyor dimi çünkü bende o şekilde gittim adetimin yedinci günü yaptılar
mevla bu arkadaşlarımızın gönül muradını versin@avucdolusudua(berfin)~~~~200 okundu
@esmaaaaalarrr (sema)~~~~~200 okundu
@Ilaymilya (ayten)~~~~~~~~200 okundu
@ebrukkkk ~~~~~~~~~~~~~200 okundu
Maşallah cnm maşallah benim nerdeyse 7ay olacak tık yok o yüzden merak ettim
Bol bol dua oku Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahbize de dua et
İnşallah güzel bir değerle gelirsinBugün doktora geldim, biraz önce kan verdim ama dün akşamdan beri içimde kötü bi his var... Sanki verdiğim kan testinde sonuç negatif çıkacakmış gibi hissediyorum. Yaptığım 5 tane test yanlışmış gibi. Kızlar dua edin inşallah hayırlı bişeyler çıkar sonuçta...
İnşallah güzel bir değerle gelirsin
Aynen öyleEvet, sanırım sonucum şimdilik iyi... Doktorda kötü bişey söylemedi. 4 haftalık, 280 değerim. İnşallah katlana katlana büyüyecek... :) ama şunu anladım bir kez daha, doktorun güven vermesi ve hareketleri seni rahatlatıyor... İyi bir doktor demek her zaman doktorluktan değil, insanlığından da geçiyor. :)
Aynen öyledeğerine çok sevindim bundan sonra daha hızlı katlar Allah ın izniyle :) Sadece rahat ol gerisi Allah a kalmış.
Canım inan kese kalp sesiyle endişe bitmiyor :) doğana kadar hatta doğup büyürken bile hep endişe oluyor. Annelik böyle birşey işte hem çok güzel hem çok zorİnşallah canım, şu keseyle, kalp atışlarını da duyarsak hiç bir endişem kalmayacak... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?