ANNE OLMAK ISTEYENLER DUALARDA BULUSALIM HEP BERABER

Çok şükür :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Haklisin canım hayırlısı olsun napalim dediğin gibi Rabbim nasip ederse her türlü olur :)

Maşallah cnm maşallah benim nerdeyse 7ay olacak tık yok o yüzden merak ettim
Bol bol dua oku Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bize de dua et
olur cnm olur 7 ay neki.insallah daha fazla bekletmez minigin.
RABBIM GOZUNU YOLDA BIRAKMASIN.

valla abla ben tam bilmiyorum ne yapilacak.randevum sali gunu .rabbim izin verirse gidicem.
yapsinlar ne sorun varsa gitsinde raziyim artik yaa.sanada gecmis olsun .insallah vesile olur bebis yolu acilmistir.
inşallah canım adetinin bitimi oluyor dimi çünkü bende o şekilde gittim adetimin yedinci günü yaptılar

Çok şükür :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Haklisin canım hayırlısı olsun napalim dediğin gibi Rabbim nasip ederse her türlü olur :)
sende cektirdinmi histeroskopi .rahim filmi .ne alemde?
esesin topigine gecelim orda rahat konusuluyo.
burada dualari kacirmayayim gozden.bildiri geliyor.
inşallah canım adetinin bitimi oluyor dimi çünkü bende o şekilde gittim adetimin yedinci günü yaptılar
esese gidek bayanlar...alinti yapcam sizi.

İnşallah güzel bir değerle gelirsin

Hayırlı Cumalar anne olmak için dua eden ve bir duaları İnşallah kabul olacak kardeşlerim ; "Bir gün Hz. Musa Tur dağına çıkarken kör bir dilenciye rastlamış, dilenciye "ben Hz.Musa kelimullahım bana bir dileğini söyle senin için dua edeyim Allah kabul etsin ",gözleri görmeyen dilenci çok sevinmiş ve demişki "gözlerim açılsın göreyim, evleneyim, çocuklarım olsun ve çook param olsun" Hz.Musa demişki " çok şey istedin , ben sana bir dilekte bulun demiştim , bunun üzerine kör dilenci şöyle demiş "karımla birlikte çocuklarımın içi altın dolu küplerimi kırdıklarını görmek istiyorum" Hz.Musa dua etmiş ve Allah kabul etmiş .Ben de diyorumki "Yâ Rabbim çook uzaklara taşındığım evimden, peşpeşe doğum yapan arkadaşlarıma telefon açıp "Allah analı babalı hayırlı sağlıklı büyümeyi nasib etsin " demek istiyorum Amin

İnşallah güzel bir değerle gelirsin

Evet, sanırım sonucum şimdilik iyi... Doktorda kötü bişey söylemedi. 4 haftalık, 280 değerim. İnşallah katlana katlana büyüyecek... :) ama şunu anladım bir kez daha, doktorun güven vermesi ve hareketleri seni rahatlatıyor... İyi bir doktor demek her zaman doktorluktan değil, insanlığından da geçiyor. :)

Aynen öyle değerine çok sevindim bundan sonra daha hızlı katlar Allah ın izniyle :) Sadece rahat ol gerisi Allah a kalmış.

HER GUN BIR KISIYE 5.000 SALAVAT OKUYORUZ.
RABBIM OKUNAN SALAVATLAR HURMETINE HAYIRLI SAGLIKLI
EVLATLAR NASIP ETSIN INSAALLAH...

*YENI LISTEMIZ;;;;;;
Hadi baslayalım bakalım kızlar sayımız 200 olsun.
Duası okunan kişi BERFIN~~~~ 15/01/2016 CUMA
GURBET KUSU (ayse)~~~300 okundu

@tubatesbih~~~~~~~~~~~
@Bukeetbuket~~~~~~~~~
@ya se min~~~~~~~~~~~~200 okundu*
nisamelek (eda)~~~~~~~~
damla_22 (didem)~~~~~~200 okundu
K kartanem2 (sultan)~~~~~~200 okundu(3)
@cider13(canan)~~~~~~~~~
@dnzderya~~~~~~~~~~~~~200 okundu*
@bebitommr(rukiye)~~~~~~

J justomn (humeyra)~~~~~~200 okundu
ALYAKAREN (ayse)~~~~~200 okundu
I Irmak-986 ~~~~~~~~~~~200 okundu
@azap_cicegi(dilek)~~~~~~200 okundu*

G guzbahar ~~~~~~~~~~~~200 okundu*
* @avucdolusudua(berfin)~~~~

@esmaaaaalarrr (sema)~~~~~
@Ilaymilya (ayten)~~~~~~~~
@ebrukkkk ~~~~~~~~~~~~~200 okundu*
Hasretim30 ~~~~~~~~~~~300 okundu
Buket_YmnY ~~~~~~~~~~

Nautilus ~~~~~~~~~~~~~200 okundu(2)
mrym5579 ~~~~~~~~~~~~

*TOPLAM OKUNAN SALAVAT=
*KUMBARA =~~~(75 salavat)

*Lutfen her gün sırayla salavatları okuyup bildiriniz.
Listemizin 3 hamisi var.@esmaaaaalarrr @ebrukkkk @Buket_YmnY

aminebdy arkadasim dualara iki gun katilmadigin icin listeden cikarmak zorunda kaldim.

İnşallah canım, şu keseyle, kalp atışlarını da duyarsak hiç bir endişem kalmayacak... :)
Canım inan kese kalp sesiyle endişe bitmiyor :) doğana kadar hatta doğup büyürken bile hep endişe oluyor. Annelik böyle birşey işte hem çok güzel hem çok zor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…