Özel mesajdan bana numaranızı atın
Özel mesajdan bana numaranızı atın2 tüp bebek denemesi, 1 i kimyasal diğeride boş gebelik oldu.
hala umudum var ama ara ara gelen o ya hiç çocuğum olmazsa hissi
Özelden bana numaranızı atınVerelimkimseye derdini anlatamadan teselli edilmeden bu yolda çabalamak çok yorucu ve yıpratıcı..
Özelden bana numaranızı atınSayısiz ilacla deneme kürle deneme tüp bebek derken 9.yıla girdik hâlâ olmadı malesef
Ay iyi whatsapp grubu kurun banlanın bana ne yaNeden yasak olsun ki
Birileri regl döneminde galibaAy iyi whatsapp grubu kurun banlanın bana ne ya
aslında bende çok pozitif bir insanım. düştüğüm zaman hemen kalkmasını ve kendimi telkin etmeyi çok iyi yaparım.çok geçmiş olsun hepimize ara ara aynı his geliyor sanırım bende de sürekli ağlama isteği bu ara
enerjilere inanırmısınız bilmem ama ben aklıma geldikçe olumsuzlukları beynimden atıp beyni telkin etmek için kendi kedime aşağıdaki cümleleri tekrar ediyorum çünkü beynimizde ki olumsuzluklarında etkili olduğunu düşünüyorum
ben anne olmayı çok seviyorum
ben anne olmaya hazırım
ben anne olmak istiyorum tez zamanda
anne olmamı engelleyen geçmişteki tüm yanlış dualarımı iptal ediyorum
sağlıklı mutlu güzel kaderli evlat sahibi olmaya analı babalı büyütmeye niyet ediyoruz.
sürekli bunu tekrarlıyorum psikolojiik olarak iyi geliyor o an bana belki denemek isteyen olur
Evet bence deBirileri regl döneminde galibaÇok güldüm
hemencik güzel haberleri alalım inşallahaslında bende çok pozitif bir insanım. düştüğüm zaman hemen kalkmasını ve kendimi telkin etmeyi çok iyi yaparım.
ama arada o karamsar his geliyor.
siz çok güzel yapıyormuşsunuz gerçekten.
bende deneyeceğim :)
Beni kastediyorsaniz hayir regl donemimde degilim. Pms'i yalnizca ergenlikte gecirdim. 5 6 senedir pms geçirmiyorum.Birileri regl döneminde galibaÇok güldüm
Geliyor musun gruba kızlarhemencik güzel haberleri alalım inşallah
Ay ne saniyorsunuz siz kendinizi? Kendi halime birakmismis. Kimsiniz ki siz? Size bir kurali soyledik. Basiniza ne gelirse hakediyorsunuz.Evet bence dekendi haline bıraktım
Ay ne saniyorsunuz siz kendinizi? Kendi halime birakmismis. Kimsiniz ki siz? Size bir kurali soyledik. Basiniza ne gelirse hakediyor
Senden yardım isteyen oldu mu sorduk mu peki sanaAy ne saniyorsunuz siz kendinizi? Kendi halime birakmismis. Kimsiniz ki siz? Size bir kurali soyledik. Basiniza ne gelirse hakediyorsunuz.
O zaman ergenliğiniz atlatılamamış. Kötülüğünüzü içinizde yaşayın. Banlanıcak olan onlardır sizler değilsiniz. İnsan gibi sormuşlar neden diye. Ayyyyy diye triplere girmişsinizBeni kastediyorsaniz hayir regl donemimde degilim. Pms'i yalnizca ergenlikte gecirdim. 5 6 senedir pms geçirmiyorum.
Hadi güle güleWhatsApp, Facebook, Instagram vb. sosyal medya profillerine davet eden, reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!
Kullanim sozlesmesine tıklayınca erkek uyelerden sonraki ilk uyari budur. Okuyup onaylayip uye oluyorsunuz.
Haydi size gule gule
TamamO zaman ergenliğiniz atlatılamamış. Kötülüğünüzü içinizde yaşayın. Banlanıcak olan onlardır sizler değilsiniz. İnsan gibi sormuşlar neden diye. Ayyyyy diye triplere girmişsiniz
Kız insan gibi neden demiş. Verdiğiniz cevabın ergence olduğu bariz belli. Bizi engelleyin ve yolunuza gidin.Ay iyi whatsapp grubu kurun banlanın bana ne ya
Yaaa ağzınıza sağlıkKız insan gibi neden demiş. Verdiğiniz cevabın ergence olduğu bariz belli. Bizi engelleyin ve yolunuza gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?