Gebeliğe Hazırlık Anne olmak isteyip çabalayan tüm imtihan yoldaşlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aslında bende çok pozitif bir insanım. düştüğüm zaman hemen kalkmasını ve kendimi telkin etmeyi çok iyi yaparım.
ama arada o karamsar his geliyor.
siz çok güzel yapıyormuşsunuz gerçekten.
bende deneyeceğim :)

hemencik güzel haberleri alalım inşallah

WhatsApp, Facebook, Instagram vb. sosyal medya profillerine davet eden, reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

Kullanim sozlesmesine tıklayınca erkek uyelerden sonraki ilk uyari budur. Okuyup onaylayip uye oluyorsunuz.

Haydi size gule gule

Ay ne saniyorsunuz siz kendinizi? Kendi halime birakmismis. Kimsiniz ki siz? Size bir kurali soyledik. Basiniza ne gelirse hakediyor

Ay ne saniyorsunuz siz kendinizi? Kendi halime birakmismis. Kimsiniz ki siz? Size bir kurali soyledik. Basiniza ne gelirse hakediyorsunuz.
Senden yardım isteyen oldu mu sorduk mu peki sana

Beni kastediyorsaniz hayir regl donemimde degilim. Pms'i yalnizca ergenlikte gecirdim. 5 6 senedir pms geçirmiyorum.
O zaman ergenliğiniz atlatılamamış. Kötülüğünüzü içinizde yaşayın. Banlanıcak olan onlardır sizler değilsiniz. İnsan gibi sormuşlar neden diye. Ayyyyy diye triplere girmişsiniz

Hadi güle güle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…