• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Anne olmak istiyormusun? Ozaman gel sende katıl bize🌺🌺🌺🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin bacım Aminnn.. evet ben de o yıllardır bekleyenlerdenim.. Yalnız bende şöyle bir durum oldu ben yıllardır PCOS a karşı ne yapılması gerektiğini bilemediğim için yumurtlama nedir takib nedir henüz yeni öğrendim yani denemeye yeni başladım sayılır ☺️ bu ay adet olmadım bekliyorum canım henüz doktor görmedi birşey kan tetsi yapacak birdahaki gittiğim zaman belli olacak isnhaAllah 🥰
Ayyy inşallah yaaa Rabb'im sizi sevindirsin.

Folik asit için bnde ilaç yerine alternatif bişey arıyordum çok teşekkür ederim. aktardan mi eczaneden mi alıyoruz .
Canım ben vitaminler diye bi siteden aldım güvenilir bi site ordan alabilirsin içeriği de güzel bi kaç tanesini karşılaştırıl buna karar verdik

Canım ben vitaminler diye bi siteden aldım güvenilir bi site ordan alabilirsin içeriği de güzel bi kaç tanesini karşılaştırıl buna karar verdik
Çok teşekkür ederim. Sitenin adını yazabilir misin bı baksam genel.

Canım bilmiyorum ki ya gün sayınca zoraki ilişkiye giriliyormuşum gibi bi hisse kapılıyorum iyi hissetmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum :KK43:
Ozaman öyle yapma şey yap.. adet biter bitmez ilişkiye basla 3 güne bir veya 2 güne bir devam etsin kafan rahat denk gelir zaten gününe 😁

Benı de yazın kızlar iğnenın 15 ci günü
Test yaptım negatif bat beklıyorum ❤️😍🙏🏼

Hoşgeldin canım.. 🥰 hadi İnshaAllah bebişin seninledir ve senide bu sayfada gebe olanların yanına eklerim 🥰🌺
Tamma kuzum cok teşekkür ederim allahım cuma günün huyu suyu hurmetıne site de olan tüm kardeşlerimin ablalarımın yüzünü güldürsün ins en kısa vakitteee

Back
X