1 bucuk yıllık evliyim ilk 4 ay doğum kontrol hapıyla korundum ve sonra bıraktım eşim korunmaya başladı 3 aydır korunmuyoruz ve ben her ay okadar cok hevesleniyorum ki sonrasında adet olduğumu görünce dünya başıma yıkılıyo.birde bütün arkadaslarımın ve cevremde ki herkezin bebeği var yada hamileler bu durum beni daha cok strese sokuyo bu durumdan kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum..korunmayı bıraktığımdan beri inanılmaz cok adet görüyorum ve 1-2 gün oynuyo adet günüm bu neden olur.
bu ay maydonoz kürü uygulamaya başladım daha bi gün yaptım maydanoz kürünü uygularken ilişkiye girilirmi yoksa 3 gün uygulama yaptıktan sonramı girmek lazım...anne olmayı cok istiyorum ve en büyük korkum RABBİMin beni bu histen mahrum bırakması...önümüzdeki ayın 14 de inşallah adet olmam
bu ay maydonoz kürü uygulamaya başladım daha bi gün yaptım maydanoz kürünü uygularken ilişkiye girilirmi yoksa 3 gün uygulama yaptıktan sonramı girmek lazım...anne olmayı cok istiyorum ve en büyük korkum RABBİMin beni bu histen mahrum bırakması...önümüzdeki ayın 14 de inşallah adet olmam