anne olmak istiyorum ama stres ve endişeyi hiç aklımdan cıkaramıyorum yardım edin!!!

pingot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
12
0
36
37
İstanbul
1 bucuk yıllık evliyim ilk 4 ay doğum kontrol hapıyla korundum ve sonra bıraktım eşim korunmaya başladı 3 aydır korunmuyoruz ve ben her ay okadar cok hevesleniyorum ki sonrasında adet olduğumu görünce dünya başıma yıkılıyo.birde bütün arkadaslarımın ve cevremde ki herkezin bebeği var yada hamileler bu durum beni daha cok strese sokuyo bu durumdan kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum..korunmayı bıraktığımdan beri inanılmaz cok adet görüyorum ve 1-2 gün oynuyo adet günüm bu neden olur.
bu ay maydonoz kürü uygulamaya başladım daha bi gün yaptım maydanoz kürünü uygularken ilişkiye girilirmi yoksa 3 gün uygulama yaptıktan sonramı girmek lazım...anne olmayı cok istiyorum ve en büyük korkum RABBİMin beni bu histen mahrum bırakması...önümüzdeki ayın 14 de inşallah adet olmam :14:

cnm rabbim hayırlısıyla versin bebişini kucagına.bende 1 bucuk yıldır evliyim bizde istiyoruz..bence doktor kontrolünde kalsan diyorum hem ilaç kullanmanda gerekiyor folik asit filan birde bakalım herşey yolundamı inş öyledir..benm değildi ama çok şükür bu ay iyi çıktı sonuçlarım ama 3 ay sonra dedi doktorum..hayırlısı olsun ama unutma hamile kalamamanın en büyük etkenlerinden biri STRES :) ee sendde çok yapmışsın stres ya oluruna bırak yada git doktora içini rahatlat

doktora gittim gecen ay cok fazla adet oldum hem onun için hemde genel bi bakım için hormonlarıma baktı ve alttan ultrosonla baktı her hangi bi sorun yok şimdilik dedi 6 ayın dolsun öyle gel dedi ama ben endişeleniyorum işte.umarım RABBİM sanada en yakın zamanda tatlı mı talı şirin mi şiirin sağlıklı bi evlat nasip eder :3:

eee çok güzel işte cnm sen ne dert ediyorsun böyle stres yaparsan engeller gebe kalmayı çok kişiden duydum ne zaman düşünmeyi bıraktım hamile kaldım diye tabi kolay olmuyo mesela ben de çok taktım ama benm durumum farklı prolaktin yüksekti mesela zor düşer dediler ilaç kullandım oda düzgün olan adet düzenimi altüst etti 6 ay geçti takmadım sonra geçen ay gittim bütün hormonlarım normaldi alttanda kontrol etti oda gayet iyi dedi ama adetini düzene sokalım diye ilaç verdi oda d.kntrol hapı yani 3 ay daha yok bebiş :D ama 3 ay sonra istiyorum diye vitaminde vardi bakalım kaldı 2 ayım ;)

stresten uzak kalman gerçekten çok önemli canım. boşver etrafındakileri. herkesin hakkında hayırlısı olsun senin de zamanın gelicek etrafındakilere bakıp endişeye kapılman sadece sana zarar verir. Ben 3. tüp bebek tedavisinde hamile kaldım. zor günler geçirdim ama inan herşeyin bi zamanı var. sen daha çok yolun başındasın güzel düşün güzel şeyler hayal et.

stres en büyük düşmanın ben ilk bebeğimi düşürdüm sonra 3 ay korundum tekrar bebek istedik ama ben her ay senin gibi hayal kırıklığı yaşıyodum yaklaşık 7 ay sonra dedim ki artık düşünmüycem canı ne zaman isterse o zaman gelsin dedim kursa başladım ilgimi başka tarafa yönelttim ne oldu biliyomusun o ay hamile kaldım ve şu anda oğlum 7 yaşında ikinci bebeğime hamileyim... sakin ol çok takma direk hamileliğe odaklanma bence oluruna bıraktığın an hamile kalırsın allahın izniyle....

Ayni durum bende de oldu,4-5 ay bu ay hamile miyim acaba diyip hep hayal kirikligi yasadim,negatif testlerden sonra agladim.asiri stres yapiyordum,sonra nasil olduysa biraktim dusunmeyi,baska seyler girdi araya,daha az dusunmeye basladim.hatta bir ara biraz daha beklesek mi bebek icin die dusunmeye baslamistim ki,mayis ayinda adetim gecikti.hatta oyle bir salmisim ki kendimi,20 gun geciktikten sonra annemin israriyla test yaptim,ve cok sukur pozitifti.Aklina kotu seyler getirme bence,stres en buyuk etken.oluruna birak,Rabbine guven.Hakkinda hayirlisi olsun,senin ve tum bebek isteyenlerin en kisa zamanda kavusmasi dilegiyle...

Back
X